Ha bappé tizije előtti szitu azért nem volt les, mert új játékhelyzet alakult ki, akkor Fermín gólja érvényes, szerintem, mert a kezezése után visszakerült a madridhoz a labda és utána szerezte meg újra, tehát új játékhelyzet alakult ki, ebben az esetben is.
Yamal megtaposásával is az a gondom, hogy elsőre nem látszott, meg mindenki a lökésre koncentrált, ami nem volt olyan látványos, hogy amiatt szabálytalanságra lehessen gyanakodni, de a VAR szoba ugyanakkor láthatta azt a képet, amin tisztán kivehető, hogy széttapossák a gyereket. Ez lenne a dolguk, hogy ezt megnézzék és a rendelkezésükre álló 6500 kameraállás, meg lassítás alapján legalább kihívják a sporit. Mert azok fényében meg nem volt szabályos a gól, mert szabálytalanság történt.
Frenkie szerintem kezelt, azt is benézték, aláírom.
Csuámeni Torres elleni szabálytalansága meg piros, senki nem volt a közelükben sem, kapura törő játékost rántott le, utolsó emberként, ez mindenhol piros. Kéne legyen.
Csuámeni kezezése véleményes, nem volt leszorítva, de olyan közelről jött a lövés, hogy esélye sem volt jobban leszorítani, de én már rég nem tudom követni, hogy mi számít kezezésnek és mi nem, szóval...
Az a legszebb, hogy a fentiek ellenére, ha Raphina kicsit élesebb, akkor 6-3 és egy szót sem szólhat senki, illetve, E. Garcia bebőrözte a majdnemaranylabdást, hát azt még mindig nem hiszem el.
Mindenki vergődik, hogy Mbappé gólkirály lesz, amikor a játszania sem kellene a szezonban már a talpalása óta, plusz a 37 éves Lewa 2 gólra van tőle. Szánalmas.
Lényeg, 4/4, remélem innen megnyerjük, a madrid meg örülhet a BL kiesésünknek, mert annyi jut nekik idénre.