"Menos mal" magyarra lefordítva nagyjából "hála istennek" felel meg...

Ez a szabály a fehér mezben játszó játékosokraBarcaforever írta: ↑2025.05.11. 21:50:50Egy szabályokat tényleg értő ember, elmagyarázná, hogy a 2. gól előtt Yamal megtaposása és Tchoumeni kezezése közül miért nem volt egyik se szabálytalan?
Igazad van a Királykupa döntő nem május 4-én volt, hanem április 26-án. Ráadásul a Barcelona 1-0-ra vezetett Pedri góljávalcsababarca írta: ↑2025.05.11. 21:47:27ez nem május 4-én volt, és nem vezetett a real 0-2re.
többi stimmel.
ez nem május 4-én volt, és nem vezetett a real 0-2re.
Nekünk kiesett minkét védekező középpályásunk (egyik csak az utolsó hónapokra), a mindenes Gavi a szezon második felére tért vissza, DJ a szezon második felére tért vissza, Fermín is lesérült a nyári túlterhelésben, és egy darabig sérült/árnyék volt, nem volt jelen a rajtnál a két legjobb védőnk, az egyik nem is tért jól vissza (de ezt megadom edzői problémának, az uru-t nem tudta valahogy felpumpálni Flick), Christensen meg még csak most, egy balbekkünk volt, aki szintén télre tért igazán vissza, és azóta is megsérült, össesen volt a keretünkben két használható szélső. Távozott a tavalyi szezonunk legjobbja (óriási visszaesés volt Olmo, még akkor is, ha Olmót jobb játékosnak tarod, amit én eleve nem gondolok így, de megadom a vita kedvéért), távozott a két portugál, akik minimum remek cserék voltak. Cserébe jött egy Pau Victor. Óriásit gyengült a keretünk tavaly óta, és mégis jobban fociztunk kb ugyanennyivel.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 20:14:28Lehet, hogy papíron többet ér a keretük, de kiesett a középpálya motorja és a védelmük is nagyon sokat gyengült tavalyhoz képest. A mi keretünk (erről tudom, hogy nem értünk egyet) mondjuk úgy, hogy gyengült valamelyest, az övék viszont két csapatrészben estek vissza többet. Ötletem sincs, hogy a tavalyi Madridot megvertük volna-e négyszer, simán benne van a pakliban, össze van rakva a mostani csapatunk, de látszik, hogy meg lehet büntetni, főleg labdabiztos védelmekkel és jó ritmust adó középpályával, amiből a Madridnak jelenleg egy sincs olyan minőségben, mint tavaly.
Nem tudtad a BL-ben is azért jutottunk be 8 év után ismét az elődöntőbe mert most elég gyengék voltak végre az ellenfeleink?Cseri írta: ↑2025.05.11. 20:09:16Biztosan kiakart kapni a real megint,hiszen őket nem lehet csak úgy megverni,csak,ha ők is kifejezetten akarják,vagy hagyják! Nem láttam a meccset,de elkövettem azt a hibát,hogy ide jöttem fel belolvasni az eseményekbe,hát,nem volt egyértelmű,hogy nyertünk,vagy kikaptunk,így kénytelen voltam a mindig kiváló nson megnézni a végeredményt. Idén minden eseményen vertük őket,majd valaki lesz olyan kedves és megnézi,hogy mikor volt ilyen utoljára,de sírjunk csak!![]()
Nem tudod, csak gondolom kialakult egy kép rólam benned, ami miatt ezt feltételezed.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 19:56:45Nem értem miért akarod mindenáron kicsinyíteni az érdemeinket. Azaz tudom.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.
Nézd meg milyen az ő és milyen a minkeretünk.
Valószínűleg ez az edzőkön múlt, még ha ez neked valamiért nem is tetszik
Gyenge? Mbappéval már magában nem lehet gyenge.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13Áthoztam ide, mert mégis félig a realról írok.
Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.MessiNeymarSuarez a bajnoki topicban írta: ↑2025.05.11. 19:13:30Nem búslakodok a BL miatt, mert még mindig nagyon a kezdetén tart ez a csapat, hihetetlenül szűk kerettel, Flick kb 0 igazolást kapott, de ha azt nézzük hogy 0 kupa után az első szezonban BL elődöntő + 3 otthoni trófea, mindezt úgy hogy mindegyiknél a RM-ot vertük el, többek között 1990 óta először a CDR döntőben, azt hiszem a szezon elején nem kívánhattunk volna ennél többet.
Nem értem miért akarod mindenáron kicsinyíteni az érdemeinket. Azaz tudom.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 19:54:13Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.
Azt azért ne feledjük, hogy ez az idei Real az elmúlt talán 5 év messze leggyengébb Realja, amit valamennyire sejtettünk is Kroos (és Modric egyre inkább) elvesztésével, illetve a védelem jelentős gyengülésével. Ettől még nagy siker, de kezeljük a helyén. Ha véletlen jövőre nem tudjuk ilyen stabilan hozni, akkor ne felejtsük ezt el, ne szidjuk fölöslegesen a stábot, játékosokat, edzőt, stb-t. Láttunk már ilyen véleményeket, hogy csak azért nyerhettünk bajnokságot, mert a Real gyenge volt, ez akkor sem volt igaz és most sem az.MessiNeymarSuarez a bajnoki topicban írta: ↑2025.05.11. 19:13:30Nem búslakodok a BL miatt, mert még mindig nagyon a kezdetén tart ez a csapat, hihetetlenül szűk kerettel, Flick kb 0 igazolást kapott, de ha azt nézzük hogy 0 kupa után az első szezonban BL elődöntő + 3 otthoni trófea, mindezt úgy hogy mindegyiknél a RM-ot vertük el, többek között 1990 óta először a CDR döntőben, azt hiszem a szezon elején nem kívánhattunk volna ennél többet.