2025.04.04. 02:20:49
A meccset meg az elmúlt hónapokat, sőt, éveket nézve azon gondolkodtam, mit csinálnék az Atleti vezetősége helyében Simeonéval, és nálam nagyon rezegne a léc. Szerintem ő pont egy fokkal van a szűk elit edzők alatt, amíg az Atleti gyengébb kerettel, underdogként focizik, addig az egyik legjobb opció, vagy legalábbis rizikós váltani. De most szerintem nagyon erős a keretük, és Simeone itt megüti a plafonját. Az elmúlt 1-2 évben próbált megújulni, próbált támadóbb, modernebb focit tolni, és ezt se csinálta rosszul egyáltalán, de valahogy mégsem klappol úgy igazán valami. És kicsit mintha a tűz sem úgy égne benne, mint régebben. Pepnél éreztem ezt úgy... az előző szezon vége óta, hogy úgy kicsit mintha megfáradt volna a dolog. Hasonlót érzek itt is. Vagy akár mint Xavinál, ő is jó volt, tisztelte is mindenki, és tiszteletből fel is sorakoztak mögé, de valami már hiányzott.
Közben meg persze az is lehet, hogy ha távozna, akkor visszaesne a klub, mert most is jók, így rizikós lenne a váltás. És hát ott van az öröksége, ami vitathatatlan, és emiatt még nehezebb búcsút inteni neki, egy legenda, aki a modern fociban egyedülálló módon tolja ilyen régóta egy klubnál. Nem tudom, én most nagyon 50-50-ben lennék a vezetőségük helyében. Végig úgy érzem a meccseiken, hogy oké, jók, stabilak, megnehezítik bárki életét, amolyan nagycsapattal játszott kiscsapatos felfogásban, de ebben sokkal több lenne. Sokszor állnak vissza egy gólos előnynél és fáznak rá, sokszor ragadnak félidőkre az öltözőben, egyszerűen sok foci marad ebben a csapatban "kijátszatlanul".
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy