FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.11. 10:14:18
Szerintem az "elkergetett" Aubaval lehet előrébb lennének. Lazcazette is 27 és 19 gólt lőtt a távozasa után a francia ligában. Ez szerintem felveti Arteta felelősségét is.
Jó, Aubával szerintem nem lehetett mit csinálni, ilyen esetek vannak, meg kell válni tőle, ezzel nem lehet mit tenni. Azért a L1-ben sok gólt lőni nem ugyanaz, mint a pl-ben, de az biztos, hogy Lacazette nem rossz gólvágó - Havertz jó játékos, persze nem valami klasszis, szerintem eleve nem center, részemről ő egy Felix-szerű, nála azért magasabb szintű ss.
De azért Lacazette sem lenne a megoldás szerintem arra, hogy ők valami fő BL esélyesek legyenek. 4-5 nagy center van, ebből 2 a Citynél van, egy a BM-nél, egy a Reálnál, egy a Newcaste-nél, és akkor van a Lautaro-Osimhen-Alverez trió, akik még szódával elmegy módon klasszis szintűnek vehetőek. Na ezen 6-7 játékosból kellene szerezni valakit, és ez nem könnyű. Ezek után már ilyen Gyökeres, Watkins, Openda, David, Vlahovic, Sesko, Nunez, Thuram féle sor jön, akik persze jók, de nem lóg ki hozzájuk képest lefelé Havertz, Trossard.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy