Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Vagy nem.
Akkor nem vagyok egyedül, ezeket a transzfereket én is széttárt kézzel néztem. Ez baromi sok pénz, és vettek 2 zöldfülű, még semmit nem bizonyított játékost a piaci áruk sokszorosáért, meg egy mindjárt 26 éves támadót, aki idén produkálta az első extrább félszezonját, 75 millióért.bence0330 írta: ↑2025.01.23. 11:47:32A Cityben a legviccesebb dolgot amúgy a következőben látom.
Kiesett ugye Rodri, összeomlott a rendszer. Asszem ezt a vak is látja. Rendben, Pep valamiért nem tudta ezt rendszerszinten megoldani legalább félig-meddig, jön a téli transzfer ablak.
Elköltenek 152 milliót(!!!) januárban, és kiket vesznek? Egy centert 75-ért, és két fiatal középhátvédet 40-37-ért.
Ez számomra teljesen elképesztő. Persze gondolom van valami olyan elképzelés, hogy majd az egyik kh feljebb megy, de na.
Szerintem pont a Real nem szeretne velünk játszani, ők sokkal magabiztosabbak bárki más ellen, a Bayernnek gondolom kb mindegy. De összességében sem gondolom, hogy a hullámzó teljesítmény ellenére nagy tapsviharban tör ki annak a playoffnak a két résztvevője, ahol a győztes velünk fut össze a nyolcaddöntőben.Mascherano14 írta: ↑2025.01.23. 13:33:00Mekkora számolgatás lesz az utolsó meccseken, hogy ki hányadik legyen! Most ugye nekünk nagyon rossz az águnk, de a real és a bayern is bizonyára elkerül.
Kihalt a poszt, szerintem ebből is világosan következik, hogy nincs jó VKP a piacon.bence0330 írta: ↑2025.01.23. 11:47:32A Cityben a legviccesebb dolgot amúgy a következőben látom.
Kiesett ugye Rodri, összeomlott a rendszer. Asszem ezt a vak is látja. Rendben, Pep valamiért nem tudta ezt rendszerszinten megoldani legalább félig-meddig, jön a téli transzfer ablak.
Elköltenek 152 milliót(!!!) januárban, és kiket vesznek? Egy centert 75-ért, és két fiatal középhátvédet 40-37-ért.
Ez számomra teljesen elképesztő. Persze gondolom van valami olyan elképzelés, hogy majd az egyik kh feljebb megy, de na.
Attól függetlenül, hogy nem vagyok képben City fronton, de Rodri hiánya és az emiatt is bekövetkezett(?) vereségek (alias bekapott gólok) valahogy csak arra engedni következtetni, hogy egy jól védekező és masszív, stabil, mélységet uraló középpályás hiányát egy jó játékosokból álló csapat is megérzi.
Köszönjük....(mások nevében is)....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.23. 10:54:28Igen, plusz az első 2 helyezett végig előnyt élvez azáltal hogy minden visszavágót otthon játszhat le(!).
Ezért nagyon jól jönne az a második hely nekünk, a többi meg már rajtunk és a szerencsén múlik.
Érdekes rájátszások lehetnek, mert jelenleg a Bayern-Real kettős simán összekerülhet a City-PSG-vel majd, mivel a 9-16-odik az kiemelt a 17-24-edik elleni sorsoláson.
Eddigivel ellentétben már a nyolcaddöntőben is összekerülhetnek azonos országbeli csapatok.
Igen, plusz az első 2 helyezett végig előnyt élvez azáltal hogy minden visszavágót otthon játszhat le(!).Peter írta: ↑2025.01.23. 09:26:01
Úgy emlékszem, hogy a 9-16. közöttiekhez sorsolnak a 17-24. közül a helyezéstől függetlenül.
Nem tudom, hogy ez miért lehet meglepetés számodra, amennyiben ők is bejutnak a 16 közé, akkor nyilván ott már jöhetnek.
Lejjebb írta valaki, hogy a táblázat első két helyezettje alá alakul majd két ág, tehát az első kettő csak a döntőben randizhat. Azonos országból származók összekerülési lehetőségeiről a 16 között nem tudok semmit.
Nekem mindegy, krumpli burgonya. Évekig hallgattam Pep és a City dicséretét, milyen ügyesen tudatosan építkeznek, erre van 2 hónap hullámvölgy és egy téli átigazolási szezonban elszórnak százmilliókat. Mindegyik olajos csapat egyforma.
Úgy emlékszem, hogy a 9-16. közöttiekhez sorsolnak a 17-24. közül a helyezéstől függetlenül.
Nem tudom, hogy ez miért lehet meglepetés számodra, amennyiben ők is bejutnak a 16 közé, akkor nyilván ott már jöhetnek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.23. 08:37:11Csodálatos. Egyszer játszunk jól 10 éve a BL-ben, 2. Vagyunk, 26 lőtt góllal, erre a 16 között lehet megkaphatjuk a Bayern, City, Juve, PSG egyikét![]()
Akik az utolsók között jutnak tovább, elvileg az elsők közül kapnak ellenfelet, nem? Okés, jelenleg azon a környéken is vannak verhető csapatok, de az utolsó forduló ezen még változtathat, és egy PSG, City jó eséllyel kaphat erős ellenfelet.
Hát nekik nem is az a szándékuk, hogy a Barca szurkolók el legyenek ájulva tőlük....
A top8-hoz ugyanúgy, mint a Reálnak, óriási mázli kell, egy sor csapatnak nem szabad nyernie előttük. 15. és 16. a két csapat.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a pad közelébe sem kerül. 16 meccsen négyszer ült a padon, a többin keretbe sem volt, plusz az "erősebb" csapatok ellen, mint a Servette, Gent, Panathinaikos nem volt egy gólpontja sem (nyilván utóbbi kettő ellen kevés perce volt). Egy ilyen szezonnal, ha nem a mi kutyánk kölyke lenne, kb. még egy kölcsöntől, ingyen igazolástól is félnénk, főleg olyan fizuval, amit itt egyáltalán felkínáltak neki. Én tényleg kicsit részrehajló vagyok a saját nevelésekkel, de jelenleg tudnék minimum 5 olyan játékost az Atleticből akit szerintem jobban megérné felhozni. Az, hogy 20-22 éves korára mi lesz belőle nyilván rejtély, de jelenleg egy Pau Victor nagyobb erősítés és mégis kevés lehetőséget kap. .
Ott jól fut, de sajnos a PL-ben nem nagyon kerül a kezdő közelébe sem. Az ECL meg azért ennek a Chelsea-nek nagyon nem szint.
Nincs semmiféle opciónk, kifizették a kivásárlási árat, 6 milliót, nem mi alkudtunk meg velük, de sebaj olvastam anno a fórumon, hogy nem is annyira tehetséges a lejátszott 200 perce és 2 gólja alapján és különben sem érdemelt helyet a felnőttcsapatban, mert hát ugye Ferran...