Tényleg, elment a Chelsea b sorba EKL meccseket játszani.
Mondjuk ritka a nagy csapatoknál, hogy akadémista csatárral tolják. Nem is tudnék, most példát hozni rá hirtelen.
Tényleg, elment a Chelsea b sorba EKL meccseket játszani.
Érdekes kérdés ez a klasszik támadó pozíció.csababarca írta: ↑2025.01.20. 12:59:28Na most biztos nincs nála 30 jobb a posztján a topligákban, és megint ne tévesszük össze az ilyen 2-3 szinttel lejjebbi ligákban játszókat a valós tudásukkal. Nem az a szint.bence0330 írta: ↑2025.01.20. 08:58:37
Lewy szerintem sajnos a saját posztján nincs a legjobb 20-30 között Európában november óta, de lehet mélyebbre is le lehetne menni. Kb annyit lehet elmondani hónapok óta, hogy gólt már esélytelen lőni, de némelyik meccsen jó és hasznos bóját játszik, és taremt másoknak helyet.
Felettébb érdekes, hogy esélytelen gólt lőnit mondunk rá, Ferranra meg pár napja írtad, hogy lövöldözgeti a gólokat. (vagy rendre betalál, nem tudom hogy fogalmaztál)
Na most november óta lőtt 5 gólt Ferrant, Lewa meg 9-et.
Nyilván más a percmutatójuk, ami igaz is.
De a minőstés az nem felel meg semmi esetre sem.
Vagy Lewa esetén túlzottan lehúzó, vagy a szokásos Ferrant felmagasztalás a nulla teljesítményre. (igen, ez is túlzó)
Lewa már kifelé megy, meg kell oldani a következő szezonra a pótlását, prioritás élvez ez. De jelenleg nem tudsz kit odarakni, max Olmot, aki üveg, és nem lehet rá építeni emiatt. Ferrant berakod, nem fogja hozni amit kell, mert nem érzi ott jól magát. Lőne gólokat, lennének jó meccsei, de ennyi. Akkor meg a padról nem tudsz behozni olyat, aki villanhat.
Nálam is kevés már a lengyel teljesítménye, a klubvezetés és Flick feladata megoldani ezt jövőre.
De ha van 30 nála jobb a posztján (10et nem tudnék mondani), akkor igen kényelmes helyzetben vagyunk, mert kb bármelyik topliga bármelyik középcsatárát elhozzuk, az jobb lesz mint a lengyel.
Na most biztos nincs nála 30 jobb a posztján a topligákban, és megint ne tévesszük össze az ilyen 2-3 szinttel lejjebbi ligákban játszókat a valós tudásukkal. Nem az a szint.bence0330 írta: ↑2025.01.20. 08:58:37
Lewy szerintem sajnos a saját posztján nincs a legjobb 20-30 között Európában november óta, de lehet mélyebbre is le lehetne menni. Kb annyit lehet elmondani hónapok óta, hogy gólt már esélytelen lőni, de némelyik meccsen jó és hasznos bóját játszik, és taremt másoknak helyet.
Sokmindenki benne van sajna a sok helyzetben. Rapha még bőven felüllövi most is az xG-jét, de azért mennyiségben sokat kihagy. Nyilván az ő kulcspasszaira nem az ő kihagyott helyzete a ludas, de azért na. Mostanában volt 3-4 meccse is ahol sokat hagyott ki. Yamal ebben a mutatóban még sokkal gyengébb, korából fakadóan. Lewy meg már gyengébb. Gondolom így jön össze, és akkor hozzá lehet tenni Fermínt meg hasonlókat pl.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 08:51:17Mbappe persze, hogy jó játékos. Szerintem sosem volt ez vitatva.
Kérdés megéri e 30+ milliós bér, és elvileg évekre lebontott aláírási pénz.
18 meccs 8 gól 2 gólpassz büntetők nélkül. (Gyökeresnél is feljön a büntetők száma)
Valószínűnek tartom, hogy a többség (én is) már jobban örülne a Barcánál egy jobb csatárnak, főleg ha azt is figyelembe veszem, hogy a Barca hagyta ki a legtöbb helyzetet a La Ligában, és ebben bőven benne van Lewy is.
Raphinha 3,2 kulcspasszára van 6 gólpassza
Salah 2,3 kulcspasszára van 14 gólpassza
Kérdés, hogy Mbappe mit fog hozni jövőre, és mi tudunk e hozni csatárt Lewy helyett, és ő hogy fog teljesíteni és mennyiért.
Már egy ideje elkezdte lőni a gólokat, a játékot is egyre jobban érzi. Én gondoltam, hogy idővel belejön, de azt hittem, csak tavaszra érkezik meg igazán. Az a baj, a Real úgy időzíti a formát, hogy április-május környékén a legjobbak, ha addig nem tudjuk lefaragni a hátrányt, akkor már nem is fogjuk.
A Bilbao Liga szinten általában masszív csapat és jellemzően nem a nála magasabban jegyzett csapatokkal szemben eredményes, szóval a stílusából adódóan előbb megtalálja a fogást a buszos csapatokon illetve velük szemben azok másként tolják be a buszt.....a buszosok saját magukra nézve legveszélyesebb ellenfelei nem közvetlenül mi vagyunk, nem kalkulálnak feltétlen a tőlünk szerzett pontokkal, míg a Bilbao azért közelebb van hozzájuk, másként is állnak hozzá....más felfogásban mennek neki a Bilbao elleni meccsnek.
Már akinek van b kerete és rendelkezik az ehhez szükséges opciókkal....
Bocsánat, félreérthető voltam. Több csapat is tud favágó lenni ellenünk és a Real ellen, főleg amikor jók vagyunk, mert kb nincs más esélyük. Most kicsit összefolynak az évek, talán nem az előző, hanem az azelőtti idényben (de lehet rosszul emlékszem) már-még Xavi alatt sok meccset olyan reálosan nyertünk, szenvedve egy gólokkal úgy, hogy az ellenfelek játékban simán fölénk kerekedtek, akkor alig láttunk favágókat.LG írta: ↑2025.01.13. 18:31:00Nem akarok hosszantartó, sok oldalas vitákba belemenni, de arra muszáj reagálnom, hogy a spanyol ligában nincsenek favágó csapatok, mert nagyon más véleményem. Szerintem konkrétan itt vannak legkellemetlenebb, bunkerozós, verekedős, időhúzós csapatok a top ligák közül. Igazából ez is ennek a Ligának a legnagyobb nehézsége. Ha sikerül gyorsan lőni nekik kettőt, onnan lehet gálázni is ellenük, de ha nem, vagy még rosszabb esetben ők szereznek vezetés, akkor onnan kb. mindent bevetnek.
dingdong írta: ↑2025.01.13. 19:24:25Akkor próbáljuk meg!
- Luis Aberto Suares: Felnőtt klubok1
Időszak Klub Mérk. (Gól)
2005–2006 Uruguay Nacional 27 (10)
2006–2007 Hollandia Groningen 29 (10)
2007–2011 hollandia Ajax 110 (81)
2011–2014 Anglia Liverpool 110 (69)
2014–2020 Spanyolország Barcelona 191 (147)
2020–2022 Spanyolország Atlético Madrid 67 (32)
- Cristiano Ronaldo:
Felnőtt klubok1
Időszak Klub Mérk. (Gól)
2002–2003 Portugália Sporting 25 (3)
2003–2009 Anglia Manchester United 196 (84)
2009–2018 Spanyolország Real Madrid 292 (311)
2018–2021 Olaszország Juventus 98 (81)
2021–2022 Anglia Manchester United 40 (19)
2023– Szaúd-Arábia en-Naszr 56 (55)
Viszont te meg rosszul olvasol mert szándékosan az elmúlt 10 evet irtam.grgly50 írta: ↑2025.01.13. 18:55:06Nagyon fiatal lehetsz, vagy rosszul emlékszel.
Csak két név a teljesség igénye nélkül:
- Cristiano Ronaldo
- Luis Alberto Suárez
Nem akármilyenek voltak
Nagyon fiatal lehetsz, vagy rosszul emlékszel.