Nem szoktam kárörvendő lenni, de Viniciusnak ez a pofáraesés nagyon kijárt, különösen azok után hogy Gavinak ezzel hencegett

(Már az is idióta lépés tőle, hogy csapatvereség esetén egyéni díjat hoz fel, mintha előrébb rangsorolná azt, míg egy Messi meg 100-szor lenyilatkozta hogy az összes egyéni díját odaadná egy válogatottbeli sikerért)
Ez a Real-féle közlemény, hogy"Brühühü, az UEFA és a France Football nem tisztel minket ezért nem megyünk", miket beszélnek?!

Mindezt úgy mintha szabályzatban benne lenne hogy a BL-t nyerő csapat játékosa kapja.
Egyrészt nem ők döntik el hanem a szavazóközönség, vagy szerintük mégis csak az UEFA és a FF dönti el?! - Ha igen akkor ezt mégis honnan tudják? Ha tudják akkor szerintük mennyit ér egy ilyen látszatdíj, és miért tapsikoltak mikor a RM játékosai nyert...
Az meg hogy konkrétan nem mennek el amúgy is vérciki, hát még úgy hogy közben honfitársuk, a Spanyol válogatott EB győztes játékosa kapja, főként a hőn áhított EB győzelem miatt, amit ezzel a hozzáállással erősen lekicsinyítenek.
Vinicius meg megköszönheti magának, ha nem lenne a jelenlegi futball egyik legirritálóbb játékosa, akkor többen szavaztak volna rá. Ha úgy viselkedik hogy a semleges, de még a saját szurkolóbázisnak is erősen ellenszenves, akkor ne csodálkozzon ha a nézőközönség nem ő rá fog a legnagyobb arányban szavazni.( Én mondjuk jelölni sem engedtem volna, elvégre a hármas kitétel a "class and fair play", amit ő már a meccs első perceiben megszeg, anno Suarezt is ha jól tudom bojkottálták a harapás miatt, de akkor elővette volna a rasszista kártyát, ami mint tudjuk amúgy is csak akkor baj ha őt éri, ha az ellenfél játékosát éri mint most Yamalt, akkor nincs pályáról levonulással fenyegetőzés)
Amúgy az egész díjat át lehetne nevezni "A legsikeresebb csapat legjobb játékosa" díjra, mert ha egy Raphinha-féle rúgna 30 gólt a Leeds-ben benntartva őket az tizedét sem éri annak mint amikor valaki egy BL-EB döntőben belebotlik a labdába és gólt szerez.