Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miután megsérült az EB-n, változott bármiben is a válogatott játéka? Nem.Mascherano14 írta: ↑2024.10.28. 19:54:13Rodri érdemli meg a leginkább. Ő adta a legtöbbet a csapatainak, merhat nem csak a gólok számítanak.
3-4-5 győzelem után nem elmenni egy ezüstéremért is furcsa a szememben, de ez kb Vinicius legjobb eredménye akár első, akár második helyen végez és nem tudhatja még egyszer elér-e ennek közelébe akár.
De most a Real és Ancelotti valószínűleg megkapja a maga díját, megint nem ugyanaz a sztori. Vini ha nem akar ne menjen, de ha a komplett Real delegáció nem megy el díjat átvenni, az tényleg duzzogás.
Elismerem Carvajalt, de kicsit olyan érzésem lenne (sőt, annál inkább rosszabb), mint amikor Jorginho-nak akarták adni. Stimmelt, ha összeadjuk a BL-EB győzes eredménysort, de azért én nem adnám olyannak, aki nincs kb a legjobb 50, de akár 100 játékos közt a világon. Azért csak legyen már szerintem egy nívó, ahol tényleg a legjobbak közül válogatunk, és akkor ott dönthetnek az eredmények.
Szerintem az, amit írtál is:El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 17:32:38Én csak szeretném megérteni mi alapján adogatják. Mert az elmúlt 15 évben számított már minden. Nálam mind Messinek mind CRnek kevesebb lenne. Egyik évben a rúgott gólok, a következőben a kupák, aztán mindent felülírt egy válogatott eredmény, néha bl, néha bl se kell, néha ez néha az. Össze vissza megy az egész szimpátia szavazás. Most úgy tűnik megint ennyit számít egy eb de pár éve Jorginho triplázott és eb-t nyert akkor nem volt fontos. Messi vb-t nyert de a City triplázott itt megint a vb számított. Most Rodri nyert ligát meg eb-t ahogy más is csak mellé még bl-t is de most ez sem számít. Mi a szempont?
Mivel a zsűri tagjai folyamatosan változnak, következetes logika nincs mögötte. Mindig az számít, hogy az éppen aktuális zsűritagoknak mi számít. Vannak, akik számára nagyobb súlya van a válogatott tornáknak, vannak, akik számára kevésbé vagy egyáltalán nem. Volt, amikor kifejezetten egy nagy tornán való szereplés számított, volt, amikor egyáltalán nem. Ebben következetesség nem várható, mert folyamatosan cserélődik, változik a zsűri tagsága.
Előző szezonra kapják. A whoscored-nál meg vannak relevánsabb oldalak erre, szerintem még a sofa is jóval komolyabb, de mind iszonyatosan súlyoznak a támadók felé. Yamal tavaly szerintem nem volt még az 5-6 legjobb között csapaton belül sem, nemhogy a világon. 1-2 igazán jó meccse volt. Idénre lépett szintet (meg nyárra).FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.28. 17:43:22Szerintem kapja Yamal.
Az EB-n ő és Olmo volt a legjobb.
Januártól konkrétan tényleg a világ egyik legjobb játékosa. 17 évesen.
Félig-meddig komolyan is gondolom
Húúú mi lenne itt...
Ha eredmények, akkor Lautaro.
Ha legjobb (komplexitás) játékos, akkor Rodri.
Ha címek, akkor Carvajal.
Szerintem az lenne a legigazságosabb, ha megnézik whoscored-on, és aki a legjobb értékeléseket kapta a top 5 bajnokságban és a BL-ben
Most nézem, Yamal 8,18-al a legjobb idei szezonban a top 5 bajnokságban
Akkor Yamal.
Én csak szeretném megérteni mi alapján adogatják. Mert az elmúlt 15 évben számított már minden. Nálam mind Messinek mind CRnek kevesebb lenne. Egyik évben a rúgott gólok, a következőben a kupák, aztán mindent felülírt egy válogatott eredmény, néha bl, néha bl se kell, néha ez néha az. Össze vissza megy az egész szimpátia szavazás. Most úgy tűnik megint ennyit számít egy eb de pár éve Jorginho triplázott és eb-t nyert akkor nem volt fontos. Messi vb-t nyert de a City triplázott itt megint a vb számított. Most Rodri nyert ligát meg eb-t ahogy más is csak mellé még bl-t is de most ez sem számít. Mi a szempont?davi10 írta: ↑2024.10.28. 17:27:15Amikor CR, Modric meg Benzema kapta a bogyót, akkor minden oké, de ha Vini nem kapja meg, akkor csak az a szempont, hogy Real-os ne kaphassa. Te se gondolod ezt komolyan.El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 17:14:42Akkor bejön Carvajal mint bajnok+bl győztes csk, gól+mvp bl döntőben,eb győztes végig vezér mindenhol. Akárhova akarják betolni Rodrit van egy jobb Realos alternatíva. Ceferintől bűzlik az egész. Mindegy. Működik is mert mindenhol táncolnak mert nem Realos kapja az nem számít milyen körülmények között.
Nem a Real-al van gondja az embereknek, hanem Vinivel.
Amikor CR, Modric meg Benzema kapta a bogyót, akkor minden oké, de ha Vini nem kapja meg, akkor csak az a szempont, hogy Real-os ne kaphassa. Te se gondolod ezt komolyan.El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 17:14:42Akkor bejön Carvajal mint bajnok+bl győztes csk, gól+mvp bl döntőben,eb győztes végig vezér mindenhol. Akárhova akarják betolni Rodrit van egy jobb Realos alternatíva. Ceferintől bűzlik az egész. Mindegy. Működik is mert mindenhol táncolnak mert nem Realos kapja az nem számít milyen körülmények között.
Akkor bejön Carvajal mint bajnok+bl győztes csk, gól+mvp bl döntőben,eb győztes végig vezér mindenhol. Akárhova akarják betolni Rodrit van egy jobb Realos alternatíva. Ceferintől bűzlik az egész. Mindegy. Működik is mert mindenhol táncolnak mert nem Realos kapja az nem számít milyen körülmények között.szbsz írta: ↑2024.10.28. 17:08:58https://x.com/ballondor/status/18473217 ... 07/photo/1El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 16:50:51"Rodri can’t even win best player in the Premier League but he’ll somehow win best player in the world"
“If the criteria for the award did not declare Vinicius the winner, the same criteria should declare Carvajal the winner. Since that was not the case, it is clear that the Ballon d'Or and UEFA do not respect Real Madrid. Real Madrid will not be where they are not respected.”
"Carlo Ancelotti is not expected to win Coach of the Year. Luis de la Fuente will." miután a uefa hivatalosan bocsánatot kért a németektől mert téves bírói ítélet miatt estek ki.
Mik a szempontok?
Az első két kritériumál szerintem eléggé fej-fej mellett van Vini és Rodri, a harmadik viszont Rodri nálam...