Bemutatásra került a harmadik számú szerelés
💚 Love It 💚 pic.twitter.com/gRQCF0BSEL
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 17, 2024
Igazából ha Párizsban szeretne lenni, már rég ott lehetne. A Bayernnel szinte tárgyalni sem kell, bőven áron alul is el lehetne hozni,a fizetése sem lenne gond a PSG-nek, ráadásul szükségük is van rá. Én a hírek mellett ezért is gondolom, hogy nem vágyik annyira haza.sanika01 írta: ↑2024.08.14. 13:04:25Én mondjuk Coman esetében pont azt olvastam, hogy inkább menne Párizsba, mint ide, ha jól emlékszem Florian Plettenberg twitterén. De ez a pletykák szépsége.Chino írta: ↑2024.08.14. 11:26:44A PSG most Comanra hajt, de állítólag nem nagyon füllik a foga Párizshoz, inkább ide jönne, a Sport szerint a fizetése komoly részétől is megszabadulna.. Nem tudom mi történt a PSG-vel, de már vagy a 6. vagy 7. balszélső aki elutasítja őket, még Douéért vannak licitháborúban a Bayernnel, ott lehet keresnivalójuk.
Amúgy ha ne lenne annyira sérülékeny, még örülni is tudnék Comannak, szerintem nagyot dobhatna a játékon. Csak hát folyton azok a sérülések...
Én mondjuk Coman esetében pont azt olvastam, hogy inkább menne Párizsba, mint ide, ha jól emlékszem Florian Plettenberg twitterén. De ez a pletykák szépsége.Chino írta: ↑2024.08.14. 11:26:44A PSG most Comanra hajt, de állítólag nem nagyon füllik a foga Párizshoz, inkább ide jönne, a Sport szerint a fizetése komoly részétől is megszabadulna.. Nem tudom mi történt a PSG-vel, de már vagy a 6. vagy 7. balszélső aki elutasítja őket, még Douéért vannak licitháborúban a Bayernnel, ott lehet keresnivalójuk.
De maga Vinicius is keresne 1 mrd dollárt 5 év alatt. Van az a pénz, amiért korpás a hajam, ennyiért már az én hajam is korpás lenne.
Ennyiből röhögve tudnák pótolni Viniciust, akármelyik oldalra igazolhatnak szélsőt, nem kell feltétlenül a bal oldalra figyelni, mivel ott van Rodrygo, aki eddig is kényszerből játszott a másik oldalon. Sőt mondjuk egy Rafael Leaoval vagy Kvarával sem gyengülnének.
Ezen az arab ajánlaton én őszinte leszek méláztam vagy 10 percig amit az nso kitett.. mennyi pénz már??!! Azt hagyjuk, hogy ennyit egy játékos sem ér, ő meg pláne, bár ebből már egy neves pszichológust tudna keríteni magának, de mennyire elcseszik az egész focit az ilyen üzletekkel. Amúgy a madrid helyében nem gondolkodnék egy percig sem, hatalmas üzlet, Vinicius meg bőven pótolható, főleg hogy ott van már a teknősbéka is.Chino írta: ↑2024.08.13. 16:44:51Nemrég még csak pletykának számított, de a Marca szerint hivatalos ajánlat érkezett Viniciusért az Al Ahlitól. Első körben 200 milliót ajánlottak a Realnak, aki elutasította, most készülnek a másodikkal. A játékos brutális fizetést kapna, toronymagasan a világ legjobban fizetett focistája lenne. A brazil a források szerint nem mondott egyelőre nemet az érdeklődésre.
Luis Diazért beszállt a City is a játékba, ők 70 milliót kínálnak a Poolnak. A Barca csupán 50-60 millió közötti árat tudna fizetni, így bonyolódik az ügy. (Sport)
Ezen a ponton nem értem a játékost, aki elmegy az isten háta mögé, egy nem megbecsült futballkultúrába. Ígyis-úgyis csilliárdokat keres. Tudom, evéssel jön meg az étvágy, és mindig lehet többet akarni, ez rendben is van, értem. Viszont azért lett focista, hogy élvezze, amit csinál, azért focizik, hogy mittudomén Aranylabdát meg serlegeket nyerjen. Tuti, hogy egy top játékosnak sokkal kevesebb öröme van egy arab csapatban focizni. Na ezért elcserélni a több pénzért, amikor úgyis megszámolhatatlan, ilyen kontextusban nem értem inkább, hisz pont azt dobja sutba, amiről álmodott.LG írta: ↑2024.08.13. 20:02:12Fiatal még ehhez. Mint a brazil elődjei, lehet ő is korábban kezdi el a levezetést, de azért most még nagyon korai lenne. Néhány év múlva még bőven lehet esélye nagy pénzt keresni az araboknál, ha nem jön valami rendkívüli közbe.Chino írta: ↑2024.08.13. 16:44:51Nemrég még csak pletykának számított, de a Marca szerint hivatalos ajánlat érkezett Viniciusért az Al Ahlitól. Első körben 200 milliót ajánlottak a Realnak, aki elutasította, most készülnek a másodikkal. A játékos brutális fizetést kapna, toronymagasan a világ legjobban fizetett focistája lenne. A brazil a források szerint nem mondott egyelőre nemet az érdeklődésre.
Fiatal még ehhez. Mint a brazil elődjei, lehet ő is korábban kezdi el a levezetést, de azért most még nagyon korai lenne. Néhány év múlva még bőven lehet esélye nagy pénzt keresni az araboknál, ha nem jön valami rendkívüli közbe.Chino írta: ↑2024.08.13. 16:44:51Nemrég még csak pletykának számított, de a Marca szerint hivatalos ajánlat érkezett Viniciusért az Al Ahlitól. Első körben 200 milliót ajánlottak a Realnak, aki elutasította, most készülnek a másodikkal. A játékos brutális fizetést kapna, toronymagasan a világ legjobban fizetett focistája lenne. A brazil a források szerint nem mondott egyelőre nemet az érdeklődésre.
Na aztán a Citynek még nagyon kellene ő 4. balszélsőnek Grealish, Doku meg Savinho mellé. De nekem mindegy, inkább ők vigyék mint mi. Középszerű játékos, semmivel nem jobb mint az előbbi 3.
Egyik sem futott túl jó szezont, de azért én is nagyon kevésnek tartom ezeket az összegeket. Pl. a transfermarkt előbbit 30M, utóbbit 65M-ra teszi. Nyilván nem szentírás az ő szavuk, de azért szerintem mindenképp elmondható, hogy áron alul mennek. Ráadásul egy MU-ba, amelyet rendesen megfejtek az utóbbi időben az átigazolásokkal. A bajoroknak is ezt kellett volna tenniük.
Szerintem nagyon nem zárkózott fel.
Az a gond, hogy a keretük ezzel szerintem kb felzárkózott a miénkhez. Flick esetleges zsenialitásán és a fiatal Masiásokon fog múlni csak szerintem, hogy erősebbek leszünk-e, már persze ha nem változik a keretünk jelentősen az utolsó 3 hétben.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.06. 13:43:43Atletico gazdasági beszámolója alapján a bevétel 22/23
370 millió volt.
A miénk 800 karok nélkül, karokkal 1259 karokkal.
Nem érdekel már a mi FFP helyzetünk, de az Atleticoéra kíváncsi lennék.
519 milliós tartozás mellett.
200 millióért igazolnak.
Juliant nagyon kedvelem, de ez a 95 millió óriási összeg, amortizáció szempontjából is.
Arra is kíváncsi leszek, hogy fog Simeone taktikájában teljesíteni.
Náluk is tele hiányposztokkak az egész keret, erre ellőnek 95 milliót egy játékosra, aki vagy beválik, vagy nem. Sörloth lassan 29 éves és egy jó szezonja volt.
Ha ez ilyen számok mellett nálunk történne, szerintem jönnének bőven a kritikák.
Persze ez legyen az ő bajuk, azt mondanám, így sem lesz még nekik a 2. hely.
Hát igen, ezt mondom, nincs az FFP-ben semmi logika. Minden azon múlik, hogy a Liga vezetőségének mihez szottyan kedve. Teljesen felesleges számolgatni, ahogy a valóság mutatja. Vannak, akiknek mindent lehet, van, akinek semmit. Itt nincsenek képletek, a bevétel sem érdekli őket, nem a számok számítanak.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.06. 13:43:43Atletico gazdasági beszámolója alapján a bevétel 22/23
370 millió volt.
A miénk 800 karok nélkül, karokkal 1259 karokkal.
Nem érdekel már a mi FFP helyzetünk, de az Atleticoéra kíváncsi lennék.
519 milliós tartozás mellett.
200 millióért igazolnak.
Juliant nagyon kedvelem, de ez a 95 millió óriási összeg, amortizáció szempontjából is.
Arra is kíváncsi leszek, hogy fog Simeone taktikájában teljesíteni.
Náluk is tele hiányposztokkak az egész keret, erre ellőnek 95 milliót egy játékosra, aki vagy beválik, vagy nem. Sörloth lassan 29 éves és egy jó szezonja volt.
Ha ez ilyen számok mellett nálunk történne, szerintem jönnének bőven a kritikák.
Persze ez legyen az ő bajuk, azt mondanám, így sem lesz még nekik a 2. hely.
Atletico gazdasági beszámolója alapján a bevétel 22/23
Úgy, hogy nincs ebben semmi logika vagy matek. Pofára mennek a dolgok a Ligánál.
Hát azért a Sorloth - Alvarez nem fog olyan rosszul kinézni.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.06. 10:03:18Romano szerint az Atletico több, mint 75 milliót ajánl Julian Alvarezért.
Gallagher orvosin az Atleticonál 40
Le Normand és Sörloth után.
Hogy fér bele nekik 200 millió, nem értem.
Ok. Ha Omorodion megy a Chelseabe, akkor lesz 50+ bevételük is.
Érdekes lesz a Guiu transzfer, gondolom nagy nevet is akarnak, Oshimhenről írnak régóta, Nkunku és Jackson mellé.