Igen, én összességében ebben nem értettem legjobban a kritikákat, hogy ő egy primadonna, jó a lába, de nem melózik, meg hasonlók. Lipcsében már kiemelkedett a Bundesligából, és akkor is óriási melót tett bele, ami kevés válogatott meccset láttam, abban is ezt láttam, de erről nem merek annyira nyilatkozni. A Poolban meg le-fel sprintel egész meccsen. Mindig jó látni, ha egy extra tehetséges játékosnak nem büdös a meló, nálunk pl. Yamal ilyen szerencsére. Aztán van ez a Salah-Leao primadonna vonal, akik tényleg azok, a jó dolgaik mellett, ők sajnos tisztában vannak vele, hogy elég ellötyögni a meccs 80%-át, mert közben meg eldönthetik a meccset, és senki nem teszi ki őket.Sinya22 írta: ↑2024.09.05. 13:48:12Szóval én összességében azért remélem, hogy lesz nagyobb vállalkozó kedv, mert simán jó a rúgótechnikája, nem magyar viszonylatban hanem csapaton belül is bőven az elején van ebben is. A melót amit letesz (amivel a szurkolók nagy része nem foglalkozik, a sajtó is ritkán) az meg egyelőre nagyon extra.
Na Szoboszlai ennek az ellentéte. Remélem, idén elmarad a sérülés, és viszonylag konstansan tudja hozni majd az eddig mutatott szintet, mert kevesen fociznak nála elegánsabban, nekem ez a szó az, ami legjobban jellemzi. De ahogy írod, a Poolban van egy pár kimagasló rúgótechnika (TAA és Salah világszinten szűk elit), de szerintem kb utánuk jöhet Mac Allisterrel. Már a Lipcsében is eléggé noszogatták, hogy többet kéne vállalnia, mert amúgy remek megoldásai vannak lövések helyett is, de kár a lábában hagyni őket.