Végeredmény: Barcelona – Sevilla 1-0

Tényleg kell majd 5 játékos, elégedett lennék (az elhangzottak közül) egy Kane-Havertz-Bellingham-Firmino-Fran Garcia ötössel idén, de ez valszeg nem fog megvalósulni. Benzemát tutira nem tudjuk pótolni, de kell egy jó csatár, menni kell előre. Viszont attól tartok, jobbhátvéd nem lesz idén, inkább ez a nagyobb baj. Ha nagyon elengedem a fantáziám, a fentieken túl Mendy helyett egy erősebb balhátvéd jön, Ceballos és Nacho marad, csak ez nem Football Manager. Nacho nagyon fontos, nem csak játékban, igaz, abban is.
tibcsaninja írta: ↑2023.06.04. 16:57:52
A bruttó bértömeg azonban 520-ről lecsökkent 440-re, de ebből az első csapat játékosai 22/23-ban "csak" 290-et vittek el. Ez a 290 most csak a Hazard és Benzema távozásával lecsökken 55-tel, összesen, ha senki más nem megy, csak az eddig bejelentettek, akkor 74 millióval, a nap végén 216 lesz.
Nagybarcelona írta: ↑2023.06.04. 13:22:36Már írtam róla, a cèl, hogy 70% legyen a bèrtömeg az össz bevètelből az FFP szerint. 700+ (BL győztes szezonban!) Milliós bevètelnèl ez kb. 500. Költenek 300 milliót 5 èves szerződèsekkel ez amortizációs díjból èvi 60 az 500 millióból. Ez kb. 3 játèkos a velük szóba hozott játèkosok közül, pl. Vlahovic/Kane, Bellingham, Gvardiol. Ès akkor hol vannak a fizetèsek ès a többi játèkos a keretből. Távozik lassan Modric ès Kroos is. Kell igazolni vagy 10 játèkost, akik közül több nagyèrtèkü lesz. Ez nekem nagyon a Barca túlköktekezèsère hasonlít, kíváncsi leszek akkor hol lesz a La Liga FFP ès Tebas.
Szerintem az FFP miatt most már èrdemes èvente 2-3 játèkost igazolni a kezdőbe egy èpülő csapatba, ès nagyon nem èrdemes 60+ milliókèrt igazolni, mert óriásiak az amortizációs díjak, ès semmi garancia nincs arra, hogy akár a drága igazolások beváljanak. Mi is a milliárdos bevètelt cèloztuk meg, aztán jött a covid. Manapság 700 millió körül a max bevètel a legsikeresebb csapatoknak. (MC, Reál) Ugarte Uruguayi, 60 millió az ára. Enzo 120 millióèrt kelt el, pedig alig játszottak Európában ide èrkezve. A Chelsea közben veri fel az árakat, ès a PSG is költekezni fog. Fabrizio Diaz akit figyelünk, Uruguayi, 100+ meccsel a lábában, elvileg 5 millióèrt vihető, az ilyen üzlet megèrnè, Roque 40+ millióèrt nem biztos, főleg ha maradna tulajdonjoga Brazíliában, ahogy írták, mert az csak pereskedèshez vezetett eddig is.davi10 írta: ↑2023.06.04. 13:29:39
Már 16 éves Endrickeket meg Vitor Roquek-kat se lehet 40 misinél olcsóbban elhozni. Pár éve az akkor még noname Vinicius meg Rodrygo is ennyibe kerültek.
A brazil tiniken is hasonló felár van már, mint bármelyik PL-játékoson, de lehet érdemesebb lenne más Dél-Amerikai országban nézelődni. Araujo hatalmas fogás, a Real-nak Valverde szintén bejött, és az az Alvaro gyerek se tűnt ügyetlennek (bár őt ha jól tudom már spanyolországban "vették"), hogy csak az olcsó uruguayiakat említsem.
Aztán hogy ebből ki bírja el a Barca mezt az más kérdés, azért kockázatosabb egy másik kontinensről egy jóval kevésbé szinvonalas bajnokságból játékosokat hozni.
A Real-nál még az is érdekes lesz, hogy Ancelotti mit fog kezdeni ezzel a felforgatott csapattal, Ő azért nem a legkísérletezőbb és legtöbbet rotáló edző.
Már 16 éves Endrickeket meg Vitor Roquek-kat se lehet 40 misinél olcsóbban elhozni. Pár éve az akkor még noname Vinicius meg Rodrygo is ennyibe kerültek.
Vélhetően ennél egyszerűbb a történet és a te számításod rossz. Nyilván nem vágják a fát maguk alatt ha tudják hogy mi a pálya.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.04. 13:22:36Már írtam róla, a cèl, hogy 70% legyen a bèrtömeg az össz bevètelből az FFP szerint. 700+ (BL győztes szezonban!) Milliós bevètelnèl ez kb. 500. Költenek 300 milliót 5 èves szerződèsekkel ez amortizációs díjból èvi 60 az 500 millióból. Ez kb. 3 játèkos a velük szóba hozott játèkosok közül, pl. Vlahovic/Kane, Bellingham, Gvardiol. Ès akkor hol vannak a fizetèsek ès a többi játèkos a keretből. Távozik lassan Modric ès Kroos is. Kell igazolni vagy 10 játèkost, akik közül több nagyèrtèkü lesz. Ez nekem nagyon a Barca túlköktekezèsère hasonlít, kíváncsi leszek akkor hol lesz a La Liga FFP ès Tebas.
Már írtam róla, a cèl, hogy 70% legyen a bèrtömeg az össz bevètelből az FFP szerint. 700+ (BL győztes szezonban!) Milliós bevètelnèl ez kb. 500. Költenek 300 milliót 5 èves szerződèsekkel ez amortizációs díjból èvi 60 az 500 millióból. Ez kb. 3 játèkos a velük szóba hozott játèkosok közül, pl. Vlahovic/Kane, Bellingham, Gvardiol. Ès akkor hol vannak a fizetèsek ès a többi játèkos a keretből. Távozik lassan Modric ès Kroos is. Kell igazolni vagy 10 játèkost, akik közül több nagyèrtèkü lesz. Ez nekem nagyon a Barca túlköktekezèsère hasonlít, kíváncsi leszek akkor hol lesz a La Liga FFP ès Tebas.visca el barca írta: ↑2023.06.04. 13:00:04mariano, hazard, asensio, benzema. sanszos h megy nacho, mendy, odriozola is. marad kb egy kezdo 11 és ennyi. kroos, modric is kevés már. kivancsi vagyok az oreg mennyire nyitja ki a penztarcajat, mert kellene bal bekk, jobb bekk, legalabb egy szelso tamado, meg vagy 2 csatar.
Ez oké, de ki fog játszani?
A Sevilla B-től jött kölcsönbe. "Már" 22 èves, a hírek szerint 2-3 milliós opciónk van rá. Alapvetően támadó kp-s, a szezon során kikerült jobb szèlre, ahol nagyon jól teljesít. Marquez munkásságát meg kell becsülni. A legjobbjait eladták(vagy kölcsön), a fele csapatot elengedtèk ingyen, règen eldőlt, hogy páran (a legèrtèkesebb játèkosok pl. Barbera, Achomch)nem hosszabbítanak, ès nem is nagyon játszanak. A jobbakat felhozták a nagyokhoz az utóbbi èvekben, ès mègis pont most van esèly a feljutásra.
Ferran 2. Nekem se hiányzik innen, szerintem sosem volt valós az esélye, hogy idekerüljön csak az uborkaszezonban több volt a kattintás iránti vágy.NovaProspekt írta: ↑2023.06.02. 12:06:02Én remélem nem jön. Tipikus sunyi madridi feje van, plusz azon kívül, hogy lő évente egy gólt, semmit nem csinál.