bence0330 írta: ↑2023.04.05. 09:33:44
A formát nem annyira összehasonlításképp értettem, hanem önmagában arra, hogy ők látszólag remek formában tértek vissza a szünetről.

És azt kombinálva, hogy ők jó formában vannak, mi meg Chris-DJ-Pedri-Dembélé nélkül állunk fel egy nem 100%-os Araujoval, valahogy nincsenek jó érzéseim,vagy legalábbis tényleg nem tudom, mi kéne még nekik ezen kívül, hogy végre megverjenek minket, főleg 3 vereség után.
De az is érdekes lesz, melyik meccsünkre fog hajazni a játék képe, bekkelünk, mint az odavágón, vagy dominálunk, mint a bajnokin.
A formát én sem igazán értem. Itt a különbség azon lesz mennyire érezzük meg a hiányzókat, ráadásul a kezdőből a kulcsjátékosaink is elég fáradtak már.
A a kezdő tizenegy szinte fele lelátós, ráadásul a legkényesebb posztokon. Emellett Gavi már a seggén veszi a levegőt, Lewy is hajtva van, Araujo pedig nem 100 %-os.
Jó lenne már egyszer úgy játszani ellenük, hogy nem tobzódunk a hiányzókban, ők pedig nem gálakezdővel játszanak. Viszont legalább Busi és Raphinha pihent egy kicsit, Fati és Torres pedig meríthetnek egy kis erőt a góljaikból.
Annyi még mellettünk szól, hogy otthon az egész szezonban csak egyszer, a Bayern ellen kaptunk ki, mentálisan pedig biztosan pörögni fog mindenki. Nekünk gyakorlatilag ez az utolsó igazán fontos meccsünk a szezonban, főleg, hogy a hiányzók is visszaszálldogálnak. Idén ebben az aspektusban verjük őket. Az akarat, a hajtás, a mentális erő a mi oldalunkra billenti a mérleg nyelvét, főleg otthon. Hogy ilyen foghíjasan ez mire lesz elég az majd kiderül. Objektíven nézve mindenképp ők az esélyesek, egy döntetlent viszont össze lehet kaparni.