Messa írta: ↑2023.04.05. 23:17:57
Amikor már az ember kezdené elhinni, hogy mentálisan erősek vagyunk, és van fejlődés, akkor belefutunk egy ilyenbe. Nem tudom hova tenni, nyilván megint fel lehet sorolni mindent, hogy mi lett volna ha, engem ez most annyira nem érdekel. 4-0 hazai pályán ez megengedhetetlen és megbocsáthatatlan, főleg ilyen lelketlen megrogyott semmivel mint a második félidőben. Ahogy komoly a tét és rezeg a léc, amatőr kiscsapatként viselkedünk, és senki nincs aki ilyenkor össze tudja fogni őket és kirángatni a szakadékból. Az is fáj hogy kiestünk, de az ahogy, az sajnos szánalmas, lehetett volna 5 vagy 6 is a vége.
Ismét okoztunk egy szép napot a fél világnak, lehet megint röhögni habzó pofával. Ez csak ebben az évben minimum a harmadik ilyen eset. BL csoportkör kiesés, EL nyolcaddöntő rájátszás kiesés, és most ez. Ez az, amit egy régebb óta Barca szurkoló már marha nehezen visel. Időről időre közröhejjé és komolyanvehetetlenné tesszük magunkat, és ezen egy szétmákolt spanyol bajnokság semmit nem javít az ég világon.
Mondjuk az hogy Hrutka a Madrid kárára bírózik a stúdióban és elmaradt sárga lapokat kér számon az egyszerűen mindennek a legalja, erre már tényleg szavaim sincsenek.
Totálisan egyetértek.
Hoztunk egy popcorn kupát, sehol nem számít, a bajnokságot egy rakat bemákolt 1-0-val vezetjük, de én abban sem vagyok biztos, hogy nem vagyunk képesek elbukni innen.
BL zacskó, EL zacskó, s ez a mai. Hát a szavak elfogynak, hogy hazai pályán hogyan lehet ekkora leütésbe belefutni a legnagyobb rivális ellen. Lehet itt fogni mindenre, de semmi nem magyarázza meg ezt.
A kezdőnk jó indulattal B kategória, a padunk meg Zs.
Se elképzelés, se semmi, ezerszer agyonvert barca-dns, levitézlett Lewa, nyugdíjas buszkecc, antifoci SR. S az agyonnyalt védelmünk is simán benyelt 4 gombócot ma, úgy, hogy kundé megint a rendezvényt sem tudta, M. Alonso meg max. az öregfiúkba férne be.
A második félidő alapján mezt nem adnék nekik többet.
Szégyenletes ez az egész, még annak fényében is, hogy a játékvezető totál ellenünk fújt.