2022.09.28. 21:00:23
Szoboszlainak elvileg mindene megvan, hogy klasszis legyen. De nem tudom, valaha az lesz-e. Én az összes Lipcse meccset néztem idén, és rengeteget tavaly is. Amit a Lipcse játszik, abban Szoboszlai helyét nem találták meg, és azt sem tudom, mi lehetne az. De máshol sem tudom. Nem igazi szélső, nem igazi irányító, nem igazi középpályás, aki védekezik is. Test a test ellen vagy gyenge, vagy nem teszi oda magát. Ha ad egy jó passzt, nem megy a támadással, nyugtázza, hogy ez [auto_cenzúra] volt, aztán sétálgat. Sebessége megvan, de nem használja ki sokszor. Ha nem lenne ilyen kegyetlen jó a jobbosa, nem nagyon kapna lehetőséget a Lipcsében. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint kézilabdában Gulyás Petivel a Veszprémből, hogy évekig nem tudták eldönteni, hogy lövő, vagy szélső legyen. Így is jó játékos volt, de nem lett klasszis. Szoboszlaival is kéne valamit kezdeni, mert vagy ütni kell, hogy még erősebb legyen, vagy hagyni neki, hogy irányíthasson, vagy megtanítani, hogy mit, és miért csinál egy szélső. Az, hogy technikás és nagyon jó lába van, kevés lesz komolyabb szinthez, és sajnos őszintén én ennyi meccs után azt látom, egy Lipcséhez is.
És félreértés ne essék, én rettenetesen drukkolok neki, nem hiába nézem a Lipcse meccseket. Nem érdekel a sérója, a tetoválásai. Tőlem sminkelhet is meccsek előtt, csak ideje lenne előre lépnie, mert hiába fiatal, ez kevés lesz egy igazán komoly szinthez. Pedig benne lenne a srácban.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"