Arthur8 írta: ↑2022.05.21. 15:17:49
Ez a Busquets és Pique fikázás ez megszokás itt a fórumon, akkor is, ha indokolatlan. Szerintem, ha a teljesítményüket nézzük kb. mindig rosszabb volt a csapat ebben a szezonban, amikor ők nem voltak a pályán.Pique-Araujoval kifejezetten jó páros. Tény, hogy kell valaki, mert sérülékeny, de Xavi alatt, amikor játszik jó és le is adott a fizetéséből rendesen, ha jól emlékszem. Busquets meg szerintem klasszis szintet hoz Xavi alatt, 1-2 rosszabb meccse volt.
nem muszáj megérteni, amit írok, ez egyéni dolog.
persze, hogy rosszabb a csapat, mert ehhez van szokva.
bakker ha mondjuk manuális kocsit használsz 20 évig, majd egy napra automatát kell használnod, a pokolra tudod kívánni, és vica versa.
de mindkettő megszokható.
ezt kellene felfogni, és megérteni, de nem hogy itt a fórumon nem megy, de a klubnál sem.
ezek nem egyik napról a másikra történő dolgok, sose voltak azok. de most pont átmenetet élünk meg, most kellene ezeket a játékosokat is kifezetni, FOKOZATOSAN. Vagyis már 3-4 éve kellett volna elkezdeni, akkor talán mára már lenne egy látszó javulás.
Klasszis szint az nem itt kezdődik, amit Busquets csinál.
A többit Peter és Sansz leírta.
Megértjük megértjük, ha nem nem.
visca el barca írta: ↑2022.05.21. 19:11:22
real szurkolo 1 hete:
gyere kicsi teknos, te vagy a vilag legjobbja, itt lehetsz ahol gyerekkorod ota szeretnel es veled az egesz vilagot megszabjuk
most meg:
penzehes drogos csoves banat, semmi keresnivaloja a realban, amugy is csak annyibol el, hogy gyors. Vini klasszisokkal jobb.
Ez meccseik közben is megfigyelhető, amíg 0-0 egy meccs vagy esetleg vesztésre állnak, addig mindenkit el kell zavarni, nem szint egy játékos sem, stb. aztán jön a comeback és top 1 mindenki, worldclass, goat stb.
ilyen a szurkoló.
Én mondjuk mereven kiállók a Ferran, Busquets, Piqué, Roberto fikázás mellett kb mióta jelen vannak:D Kivéve Piqué, őt az elején bírtam, 2016-17ig kb, azóta Busquets után a legjobban utált barca játékosom ever. És nem a pályán nyújtott "teljesítménye" miatt.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."