Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Még nem halt meg, de most kellene meghúzni a határt, mert valóban nagyon rossz az irány, amerre tartunk. Az arab ámokfutást már rég meg kellett volna állítani, de ugye az Uefa mindezidáig asszisztált hozzá.
Emlékszem mindenre, ericco a konkrét felvetésekre reagált is. Azonban neked nem sikerült megértened a lényeget: nem konkrétan a Realról szólt a kommentem, hanem eltérő modellekről.Rohamcsiga írta: ↑2022.05.22. 11:20:50Ezen jót nevettem.Gondolom nem emlékszel már azokra a botrányokra a Madridnál mint a tiltott finanszírozás és önkormányzati ingatlan bundák,stb.
Hiába nincs egy megnevezhető tulajdonos a fociban mindig is jelen volt/lesz a gazdasági machináció.
Ezek az ugyek ketszer voltak birosag elott, egyszer Sapnyolorszagban, egyszer Strassburgban (a Bayern kezdemenyezesere), vegul mindketszer rendben talaltak mindent.Rohamcsiga írta: ↑2022.05.22. 11:20:50Gondolom nem emlékszel már azokra a botrányokra a Madridnál mint a tiltott finanszírozás és önkormányzati ingatlan bundák,stb.
Ezen jót nevettem.Gondolom nem emlékszel már azokra a botrányokra a Madridnál mint a tiltott finanszírozás és önkormányzati ingatlan bundák,stb.A Real Madrid ezt megtehette, teljesen legit volt a galaktikus politika...
Rohadtul nem ugyanazt csinalta. A Realnak azokat az igazolasokat ki kellett gazdalkodnia rendesen, piaci korulmenyek kozott.
Nem szempont. Akarmennyit koltenek, akarmennyire minuszban zarjak az elozo szezonokat, mindig jon a katari tokeinjekcio. A hirek alapjan pl. pont Dembelenek keszulnek visszautasithatatlan ajanlatot tenni. Es az UEFA vegig fogja nezni minden problema nelkul.
A különbség az – és ez szerintem sok szempontból nagyon lényeges – hogy a Barcelonához, Osasunához, Bilbaohoz (és kitekintve más sportra, a Packershöz) hasonlóan a Real Madrid a szurkolók csapata, nincs milliárdos tulajdonos, sem arab, sem másmilyen, a saját pénzéből és sportszakmai tevékenységéből gazdálkodik. Ha 1000 milliót költene a csapat egy átigazolási szezonban, az is teljesen más lenne, mert azért a milliárdért vállalnia kell a felelősséget, nincs olyan, hogy amerikai, angol, orosz vagy arab tulaj hozza a tőkeinjekciót a csapatnak nevezett magáncégébe.
Egyrészt ugyanazt csinálta a Real a kétezres évek elején, Figo, Ronaldo, Zidane leigazolásával és nem is mentek vele valami sokra.daffy írta: ↑2022.05.22. 08:30:15A döntésért nem hibáztatom. A mikéntje viszont gyomorforgató. De ez üzlet,ott meg nincs barátság. Ha tiéd lehet a szépségverseny győztese,de csóró maradsz vs tiéd a második helyezett és végtelen pénz,hát...szerintem jó a második is. Abban bízom,hogy lyukra fut sportszakmailag. És ettől az ügytől függetlenül hányok a focitól. Amit az arabok megtehetnek,az kendőzetlen pofátlanság és korrupció. A foci meghalt.
WTF, ez komoly??? Tudsz linkelni? Én kicsit más számokat találtam csak, de mondjuk ezek eleve találgatások, plusz amit én láttam, az is brutális.visca el barca írta: ↑2022.05.21. 23:08:42300 M alairasi penz, evi 100 M fizetessel. A vilag szegyene h ezek az arabok mindent megtehetnek.
nem muszáj megérteni, amit írok, ez egyéni dolog.Arthur8 írta: ↑2022.05.21. 15:17:49
Ez a Busquets és Pique fikázás ez megszokás itt a fórumon, akkor is, ha indokolatlan. Szerintem, ha a teljesítményüket nézzük kb. mindig rosszabb volt a csapat ebben a szezonban, amikor ők nem voltak a pályán.Pique-Araujoval kifejezetten jó páros. Tény, hogy kell valaki, mert sérülékeny, de Xavi alatt, amikor játszik jó és le is adott a fizetéséből rendesen, ha jól emlékszem. Busquets meg szerintem klasszis szintet hoz Xavi alatt, 1-2 rosszabb meccse volt.
Ez meccseik közben is megfigyelhető, amíg 0-0 egy meccs vagy esetleg vesztésre állnak, addig mindenkit el kell zavarni, nem szint egy játékos sem, stb. aztán jön a comeback és top 1 mindenki, worldclass, goat stb.visca el barca írta: ↑2022.05.21. 19:11:22real szurkolo 1 hete:
gyere kicsi teknos, te vagy a vilag legjobbja, itt lehetsz ahol gyerekkorod ota szeretnel es veled az egesz vilagot megszabjuk
most meg:
penzehes drogos csoves banat, semmi keresnivaloja a realban, amugy is csak annyibol el, hogy gyors. Vini klasszisokkal jobb.
A legdurvább még mindig az, hogy állítólag direkt beleszólása lesz abba, hogy ki legyen a sportigazgató, az edző és hogy kiket igazoljanak.visca el barca írta: ↑2022.05.21. 23:08:42300 M alairasi penz, evi 100 M fizetessel. A vilag szegyene h ezek az arabok mindent megtehetnek.
Pont feltűnő, hogy a 2 csatár klubja az egy arab kézben lévő elő football manager, amivel soha sem tudtunk versenyezni. Ha meg idejönne ilyen ember akkor abból szerinted mi cirkusz lenne a keresete miatt? Mi a klub története miatt voltunk vonzó célpont és az ilyen Messi kaliberű arcok miatt. Utóbbi már kiesett, szóval marad a klub, ami biztos kompenzál 1-2 milliót, de simán 2-szer annyit tudnak már ajánlani máshol... Amíg ilyen kamu fair play szabályok vannak addig nem is lesz ez sokkal jobb. Örüljünk, hogy nem megyünk csődbe és nem szürkülünk bele a közép mezőnybe....csababarca írta: ↑2022.05.21. 13:03:03Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.
Régen mi is tudtunk Neymarokat, Lajosokat hozni, most esélyünk sincs szóba sem kerülnek.
MBappé már nem feltörekvő játékos, világbajnok pl, amiből tevékenyen kivette a részét, van egy rahedli bl gólja, ahogy Haalandnak is, de talán rá még illik a feltörekvő szó.
Lewaval semmi gond nincs, csak annyi, hogy tűzoltás, mert építeni rá már nem lehet hosszútávon. Átvészelni 1-2 évre rendben lehet. Tudom, mostanában Benzemával lehet példálozni, hogy ő is idősen lett ilyen jó. Igaz, csak annyi különbség, hogy a franciát én mondjuk egy komplettebb játékosnak tartom. És ha lenne egy ilyen szürreális opció, akkor inkább őt hoznám 1-2 évre, mint Lewat. De ez már szubjektív dolog.
Szerintem nekünk nem feltétlenül rossz egy erős Real, hiszen ez minket is javulásra motivál.visca el barca írta: ↑2022.05.21. 19:11:22real szurkolo 1 hete:
gyere kicsi teknos, te vagy a vilag legjobbja, itt lehetsz ahol gyerekkorod ota szeretnel es veled az egesz vilagot megszabjuk
most meg:
penzehes drogos csoves banat, semmi keresnivaloja a realban, amugy is csak annyibol el, hogy gyors. Vini klasszisokkal jobb.
Viccet felreteve, perez ra sporolt 3 evig, most abbol a penzbol vehet 3 masik vilagklassist. Nem tudom h nekunk ez jobb e igy.
Sajnos évek óta leginkább saját magunk alatt vágjuk a fát. Egy szikrányit sem vitatom, hogy például Busi érti ezt a játékot leginkább, de évről évre és fordulóról fordulóra látjuk, hogy ennek a megvalósítása a pályán milyen eredményességgel párosul. A védelem méginkább önmagáért beszél. Kilépünk a ligából és végünk van egy EL-ben is.csababarca írta: ↑2022.05.21. 13:03:03Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.
Lewaval semmi gond nincs, csak annyi, hogy tűzoltás, mert építeni rá már nem lehet hosszútávon.
Addig szokott a pályán lenni, amíg hasznára van a csapatnak. Hiába álltak kiesésre még a City ellen is, le lett kapva bátran és nem épített Ancelotti egy esetleges Modric villanásra, kulcspasszra, rutinra. Bedobta a 19 éves Camavingát.
Elméletben teljesen jó gondolat, de idő és türelem kell, hogy beérjenek. Ezt a lehetőséget pedig pontosan azért nem kapja meg senki, mert a szent tehenek foglalják a helyeket.
Koeman és Ancelotti témában sosem voltunk közös nevezőn, de ezek szerint létezik olyan téma, amit hasonlóan látunk.
ennek kicsit olyan a bagoly mondja verébnek h. nagyfejű feelingje van.... de mindegy is.daffy írta: ↑2022.05.21. 16:17:35Durva,hogy az ffp meg minden mennyire egy felesleges dolog. Az arabok nyiltan az összes vezető fejére kakkantottak. Bappe meg hosszabbított volna télen,ha akar. Odaadták neki az összes pénzt,nevére iratták a PSG-t és hogy hogynem ez meggyőzte. Ha így van,jó helyen van.
Tudom, hogy a lila köd miatt minden érdem Xavié, de amúgy pont Busiék Koeman alatt tértek vissza.
Helyén kell kezelni a dolgokat. Lehet a legdrágább játékosokat leigazolni, de abból nem a legjobb csapat fog kikeveredni, nálunk Ha valami csőeljárás, meg kb 7. osztályba való visszasorolás...csababarca írta: ↑2022.05.21. 12:36:55De kicsit vicces, hogy mi ilyen Solereket kergetünk, meg más csapatok kiebrudalt, kiöregedett levezető játékosait (kiv. Kessié), máshol meg MBappékat, Haalandokat üldöznek.
De tudom, gazdasági gond van.
csababarca írta: ↑2022.05.21. 13:03:03Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.
Régen mi is tudtunk Neymarokat, Lajosokat hozni, most esélyünk sincs szóba sem kerülnek.
MBappé már nem feltörekvő játékos, világbajnok pl, amiből tevékenyen kivette a részét, van egy rahedli bl gólja, ahogy Haalandnak is, de talán rá még illik a feltörekvő szó.
Lewaval semmi gond nincs, csak annyi, hogy tűzoltás, mert építeni rá már nem lehet hosszútávon. Átvészelni 1-2 évre rendben lehet. Tudom, mostanában Benzemával lehet példálozni, hogy ő is idősen lett ilyen jó. Igaz, csak annyi különbség, hogy a franciát én mondjuk egy komplettebb játékosnak tartom. És ha lenne egy ilyen szürreális opció, akkor inkább őt hoznám 1-2 évre, mint Lewat. De ez már szubjektív dolog.
Nem tudom mi a bajod solerrel. Spanyol + ismeri a ligát is.csababarca írta: ↑2022.05.21. 12:36:55De kicsit vicces, hogy mi ilyen Solereket kergetünk, meg más csapatok kiebrudalt, kiöregedett levezető játékosait (kiv. Kessié), máshol meg MBappékat, Haalandokat üldöznek.
De tudom, gazdasági gond van.
Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.