Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ohh, félreértettél szerintem, sajnos a Madrid szerintem megérdemelten ment tovább, ha ezt a két meccset nézzük. De a CFC most nem volt jobb előnézetben sem, tudjuk, hogy miért, és teljesen érthető. Eleve nem a két nagy angol csapat szintje, és ugye a jelenlegi események nagyon meglátszottak rajtuk, agyonverték őket 1-2 hétig. Az első meccsen rottyon voltak, a másodikra összekapták magukat, de már nem volt elég. És azért a Madrid nem kiscsapat, top5-6 európai, és ha valaki nincs top formában ellenük, akkor ők fognak nyerni.Kassandra írta: ↑2022.04.13. 11:49:01Persze mondhatod, csak pont annyit ér, mintha más az ellenkezőjét mondaná, valaki harmadik meg semmit nem mondana. Ne érts félre, szíved joga, hogy saját véleményed legyen, sőt tök jó, hogy van, a fórum pedig arra van, hogy megosszd azt. Csak annyit szeretnék mondani, hogy egyikünk véleménye sem ér többet a másikénál, pont ugyanannyit ér mindegyik. Nem egyformán látjuk a dolgokat, az élet ilyen, nem csak a foci területén. És pont úgy ahogyan az életben, a fociban sincsen objektív vélemény, mindenkit befolyásol az "előélete". Különben pl nem lenne látná másképp ugyanazt a jelenetet emberek tömegei egy nagymeccsen, még a lassítás után is.
Szerinted a Madrid objektíven nem érdemelte meg a továbbjutást, szerintem meg azért mondod ezt, mert Barca fan vagy. A Madrid ugyanúgy küzdött, mint ti a hétvégén a Levante ellen. Az egyik a szemedben érdemtelen, a másik pedig hősies megszerzett győzelem.
Az meg, hogy a City, Pool jobb csapat megint fura kérdés. Értem én, hogy ezt sugallja a meccsek képei, de ezek a csapatok nem játszottak még egymás ellen, így csak tippelni lehet. Fura ez így, mert ha meccs előtt a Chelsea volt a jobb csapat, aztán a Madrid továbbjutása után is a Chelsea a jobb csapat, akkor a ebből kiindulva a csapatok nem jobbak akarnak lenni, csak simán győzni. Melyik az értékesebb?
Persze mondhatod, csak pont annyit ér, mintha más az ellenkezőjét mondaná, valaki harmadik meg semmit nem mondana. Ne érts félre, szíved joga, hogy saját véleményed legyen, sőt tök jó, hogy van, a fórum pedig arra van, hogy megosszd azt. Csak annyit szeretnék mondani, hogy egyikünk véleménye sem ér többet a másikénál, pont ugyanannyit ér mindegyik. Nem egyformán látjuk a dolgokat, az élet ilyen, nem csak a foci területén. És pont úgy ahogyan az életben, a fociban sincsen objektív vélemény, mindenkit befolyásol az "előélete". Különben pl nem lenne látná másképp ugyanazt a jelenetet emberek tömegei egy nagymeccsen, még a lassítás után is.
Nekem sokáig semmi bajom nem volt a Reallal, azon kívül, hogy a Barcelona ősi riválisa. De aztán jöttek ilyen játékosok, mint Guti aki merészelt szépeket nyilatkozni,Deluigi írta: ↑2022.04.13. 08:08:03nekem nem jon at a szerethetoseguk, egytol egyik ellenszenves, nagykepu karakterek
junior is verte a foldet, amikor lefujtak a faultot, a golkiralyuk egy bunozo, egyetlen rokonszenves figurat sem tudok talalni koztuk
meg az espanolnak is hamarabb szurkolok, mint ezeknek
melle meg a biro is oket segiti szinte minden meccsen
Ez így oké, nem mondom, hogy nincs benne sok igazság, de ha már ilyen szurkolófilozófiába belemegyünk, attól még mindig mondhatom azt, hogy más csapatok jobban megérdemelnék, és akkor inkább nyerjék inkább ők (nyilván kivéve, ha az "én csapatom" okoz meglepit ).
Ja, lehetne még sorolni, nem ez volt a lényeg.
A főgonoszt, Albát kihagytad.Kassandra írta: ↑2022.04.13. 08:23:59Persze, mert te Barcás vagy, nincs ebben semmi meglepő. A túloldalon ugyanennek a nézőpontnak az reciproka van. Ott ezeket nézik el, itt meg a Busquets féle fetrengést, meg a bírók folyamatos, aggresszív lerohanását. Dani Alves pique féléket. Egyik oldal sem jobb a másiknál. Egyik oldal sem rossz, csak fociszurkoló.
Persze, mert te Barcás vagy, nincs ebben semmi meglepő. A túloldalon ugyanennek a nézőpontnak az reciproka van. Ott ezeket nézik el, itt meg a Busquets féle fetrengést, meg a bírók folyamatos, aggresszív lerohanását. Dani Alves pique féléket. Egyik oldal sem jobb a másiknál. Egyik oldal sem rossz, csak fociszurkoló.Deluigi írta: ↑2022.04.13. 08:08:03nekem nem jon at a szerethetoseguk, egytol egyik ellenszenves, nagykepu karakterek
junior is verte a foldet, amikor lefujtak a faultot, a golkiralyuk egy bunozo, egyetlen rokonszenves figurat sem tudok talalni koztuk
meg az espanolnak is hamarabb szurkolok, mint ezeknek
melle meg a biro is oket segiti szinte minden meccsen
nekem nem jon at a szerethetoseguk, egytol egyik ellenszenves, nagykepu karakterek
Nekem a Barca vált szimpatikussá valamikor, sztem nekik járnaBarcaforever írta: ↑2022.04.13. 06:01:30Brutál kijárna már a Citynek egy Bl győzelem, sztem szimpatikussá váltak az elmúlt pár évben. Idén végre meg is lesz nekik.
Teljesen igazad van. Ez a meccs Kante sara! Nem is értem Tuchel mi a túróra várt a cserével?!Ronaldinho0408 írta: ↑2022.04.12. 23:10:12Mindkét gól Kante sara. Már előtte is értékelhetetlen volt. Komoly hiba Tucheltol, hogy nem vette le.