Deluigi írta: ↑2022.07.11. 18:42:02
joval tobbet adtak erte, mint amit igertek az europaiak, plusz bajnoki cimert harcolnak es ott fejlodhet is a csatar
egy jo szezon utan kapva kapnak majd erte az europai csapatok is
Ezt most komolyan elhiszed, vagy trollkodsz?

Legyen igazad és legyek én a cinikus, de mondj már nekem egy játékost, aki Dél-Koreából topligába igazolt 28 évesen?
Egyszerűen arról van szó, hogy én is játszanék a Barcában, dehát valahogy nem hívnak.
Őt se kereste a kutya se. 27 éves, 0 nemzetközi klubrutinnal, néhány válogatott meccsel első igazán épkézláb szezonnal a háta mögött az NB1-ben. Így nem kerülsz top liga középcsapat kispadjára se. Még értelmes pénzt nem keresett, mert kizártnak tartom, hogy Pakson kaszált volna, de szerintem előtte Kaposváron és a Vasasban se.
Ha mondjuk hívja a Fradi nyilván el se megy, de hát nem hívta. Sőt szerintem más sem. Hivatalos érdeklődés nem volt megerősítve egyszer sem. Tette amit kellett. Papíron erősebb bajnokság, jó pénz. Én is megyek a helyében. Azért ez nem az az eset amikor a ..... nem használok jelzőt Dzsudzsák, az Anzsi Mahacskalába igazolt a PSV-ből, úgy hogy hivatalos ajánlatai voltak Angliából, Spanyolországból, Olaszországból. Csak hát ott az oroszok többet fizettek.