Szóval a 2. osztályból frissen feljutott Espanyol a 32-éves Alaix Vidallal, néhány 2. osztályból érkező teljesen friss 20 évessel (ismerős?

Mármint vannak hasonlóságok, csak minőség kérdésében a mérleg nyelve úgy üti ki alattunk az asztalt hogy beszakad a beton is.
Sergi Gómez ott alap kezdő, azért itt LDJ perceket se fog kapni ha végre kihajítjuk Koemant, de ha felépül az a pár szerencsétlenünk akkor se.
Aztán hogy melyik akadémiáról szoktak jobb 20 évesek kijönni azt se firtassuk szerintem.
Ezen túl meg csak szimplán mindenki jobb nálunk mint náluk. Mondjuk egy SR-t ott imádnának hogy milyen hasznos, mindenhol bevethető, küzd stb. Ez egy különbség az ilyen klubbok között, hogy máshol ha valaki rossz is, szeretik annak ami, mert pl nincs jobb, soha nem is volt, soha nem is lesz.
Nálunk volt jobb, lesz is az tuti, és gyakorlatilag van is, csak nem játszatjuk vagy nem úgy szervezzük a játékot hogy ne kelljen játszatni egy SR-t pl.
Erről szól kb miden HSZ a tavalyi év kritikus pillanatai óta. Mondjuk vannak itt olyanok akik szerint SR jobb mint a fiatalok vagy más alternatívák, de ők se magyarázták el miért.
Ezzel a véleménnyel annyit értél el hogy szerintem senki se fogja komolyan venni bármit mondasz.
Én is szoktam teljesen szélsőséges spekulációkat meg őrültségnek tekinthető véleményeket alkotni de azért valami alapját mindig keresek, és hozzá teszem hogy de nem tudom, csak próbálom megérteni mi lehet. Két keretet összehasonlítani ehhez képes sokkal objektívebb dolog.
Neked mi alapján tűnik jobbnak az Espanyol kerete? Mert azt nem írtad le, de kíváncsi vagyok.