Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Meg ha megnézzük a legutóbbi 3 BL-győztest és az idei EB-győztest, világosan megmutatták, hogy ez egy csapatsport, és a jó csapatjátékosok többet érnek, mint a legnagyobb sztárok.Alcantara írta: ↑2021.10.23. 19:25:27„Könnyebb Lukakut irányítani, mint Neymart vagy Mbappét” – mondta Thomas Tuchel.
„A PSG-nél úgy éreztem, hogy én vagyok a sportminiszter. A sztárok családtagjait és barátait is menedzselnem kellett. A Chelsea-nél sokkal nyugodtabban dolgozok” – tette hozzá. (La Gazzetta dello Sport)
Talán ezért is ott nyert BL-t.
Türelmetlen vagy! Cou megérdemel még egy esélyt,láttuk 5 éve mekkora spíler volt,ha jól használják! 45 éves korára nálunk is meglesz a helye,szerepe a csapatban. A dán meg az egyik leggazdagabb focista,szerintem szponzori szerződést kellene vele kötni,mint a forma 1-ben, megvásárolhatja a helyét a csapatban:) Sokkal rosszabbak nem leszünk vele sem:)Barcaforever írta: ↑2021.10.07. 21:57:44Szia Szarka uram! Csapatépítéshez, Barcelonaban megbukott sztárok nem érdekelnek véletlenül? Istenem de jó lenne ha Coutinhotól legalább megszabadítanának minket. Goatwait meg lehetne az új csk-juk.
Micsoda érvek
Én csodálkoztam is, hogy idén nem mentünk rá.Barcaforever írta: ↑2021.09.14. 20:11:49
Pedig hatalmas playernek indult az Ajaxban. Nem lenne benne potenciál itt, a jövőben?
Ha Ronaldo marad nyerünk szerintem egy bajnokságot még,esetleg egy kis szuperkupa,vagy spanyol kupa stb.LG írta: ↑2021.09.12. 11:36:58
Szerintem újabb BL-t nem nyertek már, a 18/19-es szezonban nem csak az ő távozása miatt volt akkora a visszaesés, a sikercsapat magja már egyértelműen kiöregedőben volt akkor is.
Bajnokság: a feljebb említett szezonban nagyon messze voltatok, oda még egy CR is kevés lett volna a sikerhez. 19/20-ban nélküle is sikerült behúzni. A a legutóbbi volt az, amire azt mondom, hogy annyira szoros volt, hogy a portugál felétek billenti a mérleg nyelvét.
Szóval tételezzük fel, hogy ha marad, behúztok még egy bajnokságot, esetleg még 1-2 kisebb trófeát is. Viszont könnyen meglehet, hogy akkor nem tudtok annyi pénzt megspórolni, hogy jövő nyáron reális esélyetek lehessen a Mbappé, Haaland, Pogba pakk behúzására. (legutábbi ingyen jönne, de fizetést neki is adni kell, nem keveset) Szerintem, ha a háromból kettőt be tudtok húzni, hosszútávon jobban jöttök ki, mintha maradt volna.
Nézd meg mi történ nálunk: az utolsó pillanatokig próbáltuk kisajtolni Messiből, ami még benne van. Az utolsó években mégis elmaradtak a sikerek, most pedig se Messi, se pénz.
A MU-nál más a helyzet, feltörekvő, erős anyagi háttérrel rendelkező csapat, az ő szintjükön aprópénz volt nekik a portugál.
Szerintem újabb BL-t nem nyertek már, a 18/19-es szezonban nem csak az ő távozása miatt volt akkora a visszaesés, a sikercsapat magja már egyértelműen kiöregedőben volt akkor is.Pont,hogy ha itt lett volna akár eddig a szezonig,biztos vagyok benne hogy több bajnokságot,kupát stb nyerünk.
Én ezt a végén nem neked szántam,nem is gondoltam hogy magadra veszed.LG írta: ↑2021.09.12. 09:47:45
Ezt pont rossz embernek írod, ha rajtam múlna, nem lenne Messi idén Aranylabda közelébe, erről írtam is már néhány hsz-t. Ahogy arról is, hogy szerintem Messi a sok gólja és asszisztja ellenére már nem adott az utóbbi időben annyit a csapatnak, ahogy ezek alapján sokan gondolják. Szóval hasonlóan látom, mint CR juvés teljesítményét. Nem bűnbaknak akarom megtenni egyiket sem. Mindkettő adott is a csapatának, vett is ell. És ez összességében nem volt elég, hogy igazán jelentőst pluszt adjanak. Értem ezt úgy, hogy mellette nem kevés pénzbe kerültek a kluboknak, szóval így már nem igazán érte meg megtartani őket.
Várj,ez az érem egyik oldala,a másik az,hogy milyen Barcelona volt akkor az ellenfél?A Realt hozod fel példának. Az a csapat CR-vel együtt is láthatónak gyengült már 18-ban. A BL-t sokszor egészen abszurd potyagólokat és bírói tévedeseket is felvonultatva sikerült még behúzni, de a bajnoksághoz közötötök nem volt. Szerintem tökéletes időzítés volt az eladására. Az első évben volt látványos visszaesés, a második szezonban viszont már bajnoki címet ünneleplhettetek, amit CR-vel is csak összesen 2x jött össze. A Klasszikusokon is ti örülhettek mostanában, pedig előtte kevés olyan szezon volt, mikor összességében ti jötettek ki jobban belőle.
Nem gáz amúgy hogy elfogult sok ember,ez egy Barca fórum,csak hülyének nem kell attól még lenni.Kalapos írta: ↑2021.09.12. 09:20:48
Nyugtasson meg hogy én egyszer csak marketing szempontjából összehasonlítottam őket , sportszakmai dolgokat teljesen elhanyagolva, és ki lettem oktatva, röhögve hogy egy lapon említem őket
Amiért ez most vicces, az az hogy CR elvileg megdöntötte a mezeladási rekordokat
Ezt pont rossz embernek írod, ha rajtam múlna, nem lenne Messi idén Aranylabda közelébe, erről írtam is már néhány hsz-t. Ahogy arról is, hogy szerintem Messi a sok gólja és asszisztja ellenére már nem adott az utóbbi időben annyit a csapatnak, ahogy ezek alapján sokan gondolják. Szóval hasonlóan látom, mint CR juvés teljesítményét. Nem bűnbaknak akarom megtenni egyiket sem. Mindkettő adott is a csapatának, vett is ell. És ez összességében nem volt elég, hogy igazán jelentőst pluszt adjanak. Értem ezt úgy, hogy mellette nem kevés pénzbe kerültek a kluboknak, szóval így már nem igazán érte meg megtartani őket.
Én ezt nem vitatottam egy szóval sem. De azért egy kicsit nála és Messinél is a számok mögé is kellene nézni, hogy milyen áron hozták ezeket a statisztikákat. És feltenni a kérdést, hogy ez az ár érte meg a csapatuknak.
Nyugtasson meg hogy én egyszer csak marketing szempontjából összehasonlítottam őket , sportszakmai dolgokat teljesen elhanyagolva, és ki lettem oktatva, röhögve hogy egy lapon említem őket
Persze, hogy róluk beszéltem, nem is értem a félreértést.
Hat az biztos,hogy bukta volt a projekt,pontosan azert mert anyagilag osszenyomta a klubbot.LG írta: ↑2021.09.11. 22:54:35Nagyon sok Juvés és sokan mások pedig az én véleményemen vannak. Azt pedig igaz volt nálatok is, hogy nem csak adott, hanem sokat el is vett. Az idő mindent megszépít, de mikor nem jöttek a gólok, akkor sokszor emberhátrány volt, az utolsó szezonjában azért is buktátok el olyan gyorsan a bajnokságot, mert piszok gyenge ősze volt.
Lehet vitatni a miértjét, de az tény, hogy ez a projekt így bukta volt a zebráknak, amit anyagilag is éreznek.
Ahol Morata a kezdő csatár? Többet nem is írok ehhez mert már csak az embernek a neve egy külön érzést ad. Vérbeli 12. ember.csababarca írta: ↑2021.09.11. 21:43:11Azért várjuk meg a szezon végét, szerintem egész pofás keretük van, európai szinten is bőven erős az a keret.
Nem bl győzelmet vizionálok náluk, de ott lehetnek tűz közelben.
Röhöghetsz, de a Juventusnál azt várták tőle, hogy megadja azt a pluszt, ami a BL megnyeréséhez kell, hiszen már előtte is ott voltak a közelében. Ez elmaradt, sőt, már a korábbi szintet sem tudták megütni. Sőt, vele bukták el a bajnokságot is hosszú idő után.
Visszatérni az európai top csapatok közé, szerintem ez cél lehet. És meg is valósulhat. Ronaldonál pedig nagy kérdés -akárcsak Messinél Párizsban- hogy mennyire tudják okosan használni.Miert hova kene nekik feljebb lepni Ronaldo miatt?
Miert hova kene nekik feljebb lepni Ronaldo miatt?
Azért várjuk meg a szezon végét, szerintem egész pofás keretük van, európai szinten is bőven erős az a keret.