Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt nem hallottam, de amiről még leszokhatnának az a pohárdobálás.
Momentumunk nem volt kb. 0-3ig, kapu közelében sem jártunk. Nincs ezzel gond, egész más szintet képviselnek. Ami aggasztó, az Gulácsi formája egy ideje.
De, mi jók voltunk, azt játszottuk, amit tudunk.

Ettől függetlenül eddig K gyenge. Ha a 2. hely a cél akkor az angolok és a lengyelek elleni meccsek kivételével a többit simán hozni kell.
Ezzel meg is indokoltad a nickedetVakmacska írta: ↑2021.03.25. 22:32:46hát basszus, ez a válogatott megint szánalmas lett.
2-0-ra vezetnek, rohadt jól játszanak, a lengyeleknek semmi helyzet. Erre pikk-pakk, két perc alatt két helyzet, és már 2-2.
Rúgnak még egy gólt, de még egy harmadikat is sikerül benyalniuk.
Ahányszor kapura rúgtak a lengyelek, annyiszor gól lett. Hihetetlen

Ez a válogatott többet fejlődött az elmúlt 2 évben,mint az azt megelőző 15-ben. De lehet keveset mondtam. Továbbra is a földön kell maradni, én biztos nem várok el olyat,hogy egy Lengyel válogatottat megfogjunk 90 percig.Vakmacska írta: ↑2021.03.25. 22:32:46hát basszus, ez a válogatott megint szánalmas lett.
2-0-ra vezetnek, rohadt jól játszanak, a lengyeleknek semmi helyzet. Erre pikk-pakk, két perc alatt két helyzet, és már 2-2.
Jaja, én is el vagyok képedve, hogy hogyan lehet ilyen véleményt leírni.Vakmacska írta: ↑2021.03.25. 22:32:46hát basszus, ez a válogatott megint szánalmas lett.