Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát éppen oda akartam kilyukadni, hogy szakmaiság.csababarca írta: ↑2021.05.30. 14:07:09Nem értem mire akarsz itt kilyukadni.
De itt a lényeg, a szakmaiság. Ezek a játékosok Lampard alatt vakon voltak, Tuchel alatt meg összeálltak, elhitték, hogy győztesek. Cityt két hónap alatt harmadszorra verik el pl, ezért se volt a tegnapi olyan hű de nagy meglepi nekem pl.
Összehasonlítani felesleges, nem is lehet. Csapatként erős ez a chelsea, Kanté top3 kp az tény, a többiek meg jó játékosok, akik a rendszerben tudják a helyüket, és hogy mit kell csinálni.
Nem értem mire akarsz itt kilyukadni.Peter írta: ↑2021.05.30. 13:44:58de játszunk tovább :
Mendy - ter Stégen
Rüdiger - Araujo
Th.Silva (Christensen) - Eric Garcia
Azpilicueta - Mingueza
Chilwell - Alba ? (Firpo)?
Jorgino - de Jong
Kanté - Wijnaldum
James - Dest (Emerson)
Mount - Fati (Dembi)
Havertz - Leo (Gríz)
Werner - Gríz (Fati)
Egyéni képességek avagy edző ????
Tegyük hozzá hogy Abra szereti a Chelseat, az első 10 évben rendszerint jelen volt majdnem minden meccsen és közel sem olyan pofátlanul vertek el milliárdokat mint a két arab csapat. Emellett a Chelseaben mindig is volt lélek, küzdöttek, harcoltak egymásért már a Drogba korszakban is. A city-psg teljesen más kávéház, ott csak pénz van de szív és lélek sosem volt.Tegnap a cityben Zinchenkon és Agüerón lehetett látni hogy megviselte őket a vereség, a többit nem nagyon hatotta meg.Gaillard írta: ↑2021.05.30. 08:55:01Egy normális világban, pedig nem fektethetne be egy orosz olajos maffiózó a feddhetetlen erkölcsű nyugati világ legnagyobb hagyományokkal bíró sportágába.
Álszent a szarság az egész, amit mindenki bekajál egy idő után, mert csak a sikerek számítanak, az odavezető út max. pár évig van megkérdőjelezve, utána már el is felejtik az emberek és még tapsolnak is neki.
Maximálisan igaz, csak a fanyalgóknak írtam, hogy orosz, meg arab milliókból könnyű csapatot építeni..... Mi is költöttünk rendesen....MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.05.30. 09:31:45Kis érdekesség, a legutóbbi 2 BL győztes úgy nyerte meg hogy szezon közben váltott edzőt.
A Bayern sem nézett ki úgy mint akik világverők lesznek, ugyanúgy a Chelsea se volt valami fényes, mégis sikerült egy új edzőnek feltenni az i-re a pontot.
Ezek alapján elég hamar kiderül a mostani fociban hogy egy edző zsákutca a csapatnak vagy sem.
Hozzáteszem, a Chelseanél sem finomkodnak, simán a padra ment a balhés, méregdrágán igazolt" edzőbá te engem le nem cserélsz" Kepa, mi meg továbbra is 100-adjára futtatjuk a Piqué-Robi-Busi alapkezdő mindhalálig témát amivel már számtalanszor be lettünk árazva, mégis újból eljátszuk mint valami rossz remake(csak Busi lóg ki felfele a sorból, de ugyanúgy kezdő lenne ha nem táltosodott volna meg idén).
Subinho:Félek összeszámolni, de tartok attól hogy igazából mi hasonló összeget vagy mégtöbbet vertünk el 2015 óta és mi itt tartunk, ők meg BL döntőztek.
Így van. Nekem sem szimpatikus éppen, amit a Chelsea csinált, de még mindig inkább ez, mint ami Magyarországon megy.chrisnagy13 írta: ↑2021.05.30. 09:16:09Nem értem a problémád. Itthon is pont ez van, csak a mi pénzük van befektetve.Gaillard írta: ↑2021.05.30. 08:55:01Egy normális világban, pedig nem fektethetne be egy orosz olajos maffiózó a feddhetetlen erkölcsű nyugati világ legnagyobb hagyományokkal bíró sportágába.
Álszent a szarság az egész, amit mindenki bekajál egy idő után, mert csak a sikerek számítanak, az odavezető út max. pár évig van megkérdőjelezve, utána már el is felejtik az emberek és még tapsolnak is neki.![]()
Nem értem a problémád. Itthon is pont ez van, csak a mi pénzük van befektetve.Gaillard írta: ↑2021.05.30. 08:55:01Egy normális világban, pedig nem fektethetne be egy orosz olajos maffiózó a feddhetetlen erkölcsű nyugati világ legnagyobb hagyományokkal bíró sportágába.
Álszent a szarság az egész, amit mindenki bekajál egy idő után, mert csak a sikerek számítanak, az odavezető út max. pár évig van megkérdőjelezve, utána már el is felejtik az emberek és még tapsolnak is neki.
mess2009 írta: ↑2021.05.29. 23:33:47semmi nem fekete és fehér de ebben a meccsben igen is láthatóvá vált a támadó foci és a "kifoltozott" tiki-taka közötti különbség. amit egyébként nagyon eredményesen művel Guardiola de ezúttal kevésnek bizonyult. egy meccs és egy gól itt bármit bele lehet magyarázni az is igaz de azt nem, hogy a mai atletikus erőt sugárzó játékban nincs szépség! ezek a legények mindent tudnak a labdával amit a "régiek" csak gyorsabban.
sajnálom Guardit, nagyon megrendítette a kapott gól jobban mint a csapatát, szinte zavarossá vált a tekintete és a szokásos energikusságot egy zavarodott (tanácstalan?) bénaság váltotta fel.
Dehogy,holnap 2forinttal dragabb lesz az olaj.
Ebben van igazság, de nem élhetünk a múltba, erre reagálnunk kell.A mai focit a futó -birkozó gépek nyerik és akik jól védekeznek.
Úgy gondolom a Barca korábbi sikereinek környékén sincsenek "élvezetben", játékban a mai győztesek, talán még a Bayernre lehet emlékezni az elmúlt évekből, a többi esetében inkább magára a végső győzelmekre, de nem a kiemelkedő játékra vagy annak élvezetességre.