Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van. Nekem sem szimpatikus éppen, amit a Chelsea csinált, de még mindig inkább ez, mint ami Magyarországon megy.chrisnagy13 írta: ↑2021.05.30. 09:16:09Nem értem a problémád. Itthon is pont ez van, csak a mi pénzük van befektetve.Gaillard írta: ↑2021.05.30. 08:55:01Egy normális világban, pedig nem fektethetne be egy orosz olajos maffiózó a feddhetetlen erkölcsű nyugati világ legnagyobb hagyományokkal bíró sportágába.
Álszent a szarság az egész, amit mindenki bekajál egy idő után, mert csak a sikerek számítanak, az odavezető út max. pár évig van megkérdőjelezve, utána már el is felejtik az emberek és még tapsolnak is neki.![]()
Nem értem a problémád. Itthon is pont ez van, csak a mi pénzük van befektetve.Gaillard írta: ↑2021.05.30. 08:55:01Egy normális világban, pedig nem fektethetne be egy orosz olajos maffiózó a feddhetetlen erkölcsű nyugati világ legnagyobb hagyományokkal bíró sportágába.
Álszent a szarság az egész, amit mindenki bekajál egy idő után, mert csak a sikerek számítanak, az odavezető út max. pár évig van megkérdőjelezve, utána már el is felejtik az emberek és még tapsolnak is neki.
mess2009 írta: ↑2021.05.29. 23:33:47semmi nem fekete és fehér de ebben a meccsben igen is láthatóvá vált a támadó foci és a "kifoltozott" tiki-taka közötti különbség. amit egyébként nagyon eredményesen művel Guardiola de ezúttal kevésnek bizonyult. egy meccs és egy gól itt bármit bele lehet magyarázni az is igaz de azt nem, hogy a mai atletikus erőt sugárzó játékban nincs szépség! ezek a legények mindent tudnak a labdával amit a "régiek" csak gyorsabban.
sajnálom Guardit, nagyon megrendítette a kapott gól jobban mint a csapatát, szinte zavarossá vált a tekintete és a szokásos energikusságot egy zavarodott (tanácstalan?) bénaság váltotta fel.
Dehogy,holnap 2forinttal dragabb lesz az olaj.
Ebben van igazság, de nem élhetünk a múltba, erre reagálnunk kell.A mai focit a futó -birkozó gépek nyerik és akik jól védekeznek.
Úgy gondolom a Barca korábbi sikereinek környékén sincsenek "élvezetben", játékban a mai győztesek, talán még a Bayernre lehet emlékezni az elmúlt évekből, a többi esetében inkább magára a végső győzelmekre, de nem a kiemelkedő játékra vagy annak élvezetességre.