ericco írta: ↑2021.04.14. 23:34:32
Rob888 írta: ↑2021.04.14. 23:18:40
Sajnálatos, hogy a Real erre a jellegű játékra kényszerül Krossal, Modrical, Valverdével, Benzemával, akik kiváló játékosok.
Ez a ket meccs inkabb kivetel volt. Azert ilyen 8 nap es ennyi serult mellett nem csodalkozom, hogy Zizou elovette a celfocit. Oke, nem rug a csapat rengeteg golt, de ez egyaltalan nem a jatekfelfogas miatt van szerintem.
Szerintem egyáltalán nem kivétel, a Realnak ez a játéka egy jó ideje és semlegesként általában nagyon nehéz nekik szurkolni. Nekem ez speciel azért fáj, mert a világ legszebb (de nem csúcseredményes) Zidane,Figo,RC,Ronaldo féle csapatából lett ez.
De Robnak mondom,hogy a támadófocit nem kell segíteni, az elmúlt 20 évben folyamatosan megy a harc a támadó és a védekező antifoci csapatok közt. Amikor az egyik nyer mindent,akkor a másik stílusát hurrogják,hogy eljárt felette az idő, aztán minden megfordul és így megy tovább. De a támadó foci egy dolog, az atraktív szép játék sokkal ritkább. Tavaly a PSG képviselte, előtte a Barca, még azelőtt jóval a Real. De most pl ezt senkire nem tudom mondani. Picit a PSG,de önmaguk árnyékai a tavalyihoz képest.
De ezzel a játékkal nem hiszem,hogy nyer a Real BLt, azért most a gyenge pool és Barca ellen is nagyon sok szerencsepatront elhasználtak, sok meccsen azért ez nem fog menni és egy támadó felfogású csapat elkezd gólokat lőni nekik.