Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Simeone volt az az ember, aki végre csapatot csinált az Atleticonál. Mindig remek játékosaik voltak, de eredmények azok nagyon nem jöttek. A Juvét is megfogták az első meccsen. BL-ben is nagyokat mentek, rejtély, hogy a végén hova tűnt a lendület. Viszont nem hinném, hogy találnának Simeonál jobbat.LG írta:Szerintem már az Atleticonak és Simeonénak is jót tenne a különválás, így együtt kezdenek besavanyodni.
Hozz fel példának egy bajnokságot, ahol a 3. és a 16. helyezett között nincs ordas nagy különbség. A Valladolid így is meglepően jól kezdett és meg voltak a lehetőségeik ahhoz, hogy több gólal vezessenek, de talán nem véletlenül tengődnek a kieső zóna környékén.Kovbal88 írta: A másik dolog meg, ez a spanyol bajnokság színvonala, egy szétesett Real Madrid simán harmadik a bajnokságban, úgy hogy talán már nagyobb bajban nem is lehetne. Szóval óriási különbségek vannak még itt a csapatok között.
Szerintem kellett hozzá még a Girona elleni hazai zakó is. Ha azt behúzzák még ott lett volna bennük, hogy a bajnokságra van sansz, hiába estek ki a kupából. Egy hatmeccses győzelmi sorozattal a hátuk mögött (amiben az ATMA-t is lenyomták) egy vesztes Klasszikus még nem dönti őket romba. Azzal a vereséggel a bajnoksság realitása, ha nem is teljes mértékben, de jóval messzebb került.Cestus írta:Így van. Az első kupameccs előtt még azt kellett hallgatni/olvasni, hogy ők mekkora formában vannak, mi meg milyen gyengék vagyunk. Aztán a párharcból mi jól jöttünk ki, ők padlóra kerültek. Éppen emiatt tartottam én a kupa visszavágót a szezon egyik legfontosabb meccsének, mert előre sejthető volt, hogy az ott elért eredmény meghatározza a szezon második felét.ktm írta:Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.
Így van. Az első kupameccs előtt még azt kellett hallgatni/olvasni, hogy ők mekkora formában vannak, mi meg milyen gyengék vagyunk. Aztán a párharcból mi jól jöttünk ki, ők padlóra kerültek. Éppen emiatt tartottam én a kupa visszavágót a szezon egyik legfontosabb meccsének, mert előre sejthető volt, hogy az ott elért eredmény meghatározza a szezon második felét.ktm írta:Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.
Tegyük hozzá, hogy a Madrid kb. a Barca elleni második kupamecccsen "esett szét". Január végétől az első Barcelona elleni kupameccsig nyertek zsínorban ötöt. A kupameccs után még leverték az AM-et illetve az Ajaxot. Igazából azért semmi jel nem utalt arra, hogy ekkora betli lesz nekik az utóbbi időszak.Kovbal88 írta: A másik dolog meg, ez a spanyol bajnokság színvonala, egy szétesett Real Madrid simán harmadik a bajnokságban, úgy hogy talán már nagyobb bajban nem is lehetne. Szóval óriási különbségek vannak még itt a csapatok között.
Helyes.MatyiG írta:Simeone hosszabbított '22-ig.
20 meccs alatt szerintem összejött neki a 10 perc.Nero. írta:Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).
Én 22-t számoltam (20 bajnoki meccs, whoscored szerint pedig meccsenként 1.1 csellel próbálkozik)MatyiG írta:Hány kísérletből, 19?
Mennyit játszott idén? 10 percet?PCsabi írta:Direkt spoilerbe tettem, hogy tudjatok előtte tippelni![]()
has the highest 1v1 dribbling success rate in Europe's top 5 leagues (89.13%).