Nem bírta elviselni, hogy Messi vele pózolt a címlapon.Fecooo írta:cuncuska most komolyan növesztett magának kecskeszakállt? (ez nekem új...)
Tényleg ennyire komplexusos? (a kérdés költői persze...)

Nem bírta elviselni, hogy Messi vele pózolt a címlapon.Fecooo írta:cuncuska most komolyan növesztett magának kecskeszakállt? (ez nekem új...)
Nem nehéz lap nélkül lemenni, ha nincs aki lapot adjonktm írta:Azert az nem gyenge, ha ez a meccs lemegy lapok nelkul.
Erre céloztam, hogy nem is kérdés, hogy az miatt van...Nyiri81 írta:Egyértelmű a GOAT miatt van.Fecooo írta:cuncuska most komolyan növesztett magának kecskeszakállt? (ez nekem új...)
passz. nincs más. jó lenne ha valaki új kapná. mondjuk Modric egy vb cím utánbali 15 írta:Csak erre miért osztogatnak aranylabdákat?
Ezzel semmi baj sincsen. Szerintem fantasztikus, hogy ilyen jól kiaknázza az adottságait, és képes azt a csapata szolgálatába állítani.ok barca fórum de most komolyan 34 évesen még mit csináljon? amíg bírta nem ez volt a játéka. ok hogy utálod de ilyenbe belekötni.
Rivaldo11 írta:Nem tudom, számomra gusztustalan ronci. Ez a beállás a szabikhoz a feltűrt nacival...hányingerkeltő.
Ezen kívül ez az ember nem több, mint egy szimpla-ámde rendkívül gólérzékeny csatár. Leadja, majd rohan a kapu elé. Ennyi az ember nagyjából.
Az Uruk rendkívül szervezettek, de nem tudom mennyire jó ötlet ennyire mélyen visszaállni.
Nagyon kellene még egy gól Uruguay-nak, mert Cunci bármikor találhat egy gólt. Még nem lefutottRonaldinho&Barca írta:Baromi stabil ez a csapat, elől pedig két klasszis. Sokra viheti Uruguay és még gólt sem kaptak. Lajos beívelése tanári, a fetrengései már kevésbé, de hát a csokik is megtanulták ez már a foci szerves része. Zselé pakolhatja a hátizsákot a szünetben, lefőtt a kávé.