Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg azert nem mert alapveto emberi jogokba utkozne ha megszabnak hogy ki mennyit kolthet. Neked se mondhatja meg senki hogy maximum mennyiert tankolhatsz havonta.TripleH írta:Na ez az ami nem fog megtörténni.ladikom írta:Nagyon remélem, hogy a FIFA valóban megszavazza májusban a tervezett 100m eurós költekezési határt, még ha a pénzes zsákok ellenezni is fogják vélhetőleg.
A PSG-nek meg a City-nek is lehetnek fiókcsapatai, a segítségükkel könnyen kiküszöbölnék ezt a 100 milliós határt. Emellett egy fix értéket szerintem hülyeség limitnek megszabni, a klubok bevételei nőnek, ezáltal az átigazolásokra költhető pénzek is. Ha majd 3 milliárd lesz egy topcsapat bevétele, a 100 milliós keret kb. zsebpiszoknak fog tűnni. Ezek miatt szerintem értelmetlen lenne ezt bevezetni.TripleH írta:Na ez az ami nem fog megtörténni.ladikom írta:Nagyon remélem, hogy a FIFA valóban megszavazza májusban a tervezett 100m eurós költekezési határt, még ha a pénzes zsákok ellenezni is fogják vélhetőleg.
Na ez az ami nem fog megtörténni.ladikom írta:Nagyon remélem, hogy a FIFA valóban megszavazza májusban a tervezett 100m eurós költekezési határt, még ha a pénzes zsákok ellenezni is fogják vélhetőleg.
Igen, majd az elkövetkezendő évek eldöntik, mennyire érte meg ez a költekezés. Szép az idei szezonjuk, de ez a bajnoki cim még kevés lesz, úgy gondolom, ennyi pénzből illene dominálniuk a PL-t a következő néhány évben, és legalább 1 BL-t is be kéne húzniuk.Tromort77 írta:Guardiola egy öregedő félben lévő keretet vett át a Citynél. Ezt muszáj volt újraépíteni. Illetve egy City nem fog évekig csapatot építeni, mint mondjuk azt a Liverpool próbálja. Így nagy bevásárlást kellett tartani. Továbbá nem sokan illenek a játékába, azokért meg csengetni kell rendesen. Sokat költöttek, de a PL cím szépen fog csillogni. Ez egy befektetés a jövőre és simán meg fog térülni ha sikeresek tudnak maradni.
Aubameyang nem a legjobb befejező, de a 16-oson belül jelenleg a világ egyik legjobb poacher stílusú játékosa. Vannak ugyan egyéni megmozdulásai, de főleg kombinációs játékokban a legjobb, sokszor saját magát hozza helyzetbe, illetve, hogy a 16-son belül bárhol elérje a labdát. Nem véletlenül szerzett a németeknél 98 gólból 97-et a 16-oson belülről. Nagyon durván tud helyezkedni a kapu előtt és emiatt veszélyes.Nero. írta:Orulok hogy a gaboni jobban a reflektorfènybe kerül, így legalább mindenki láthatja mennyire egy túlhypeolt játékos. Mondjuk Arsenalnál jobb csapat nem is akarta szerintem.
Viszont ez vicc hogy ot elengedték 60ért, Dembeléért meg ökölbe szorított kézzel követeltek 140 milliot.
Petr írta:Most, hogy Aubameyang már Arsenal játékos, megkérdezem: Hogyan fognak elférni a pályán a játékosok?
Mármint nyilván láttam olyan variációkat, ahol Lacazette vagy a gaboni kint lenne a szélen, de akkor miért nem szélsőt igazoltak? Mögöttük hogyan fér el kényelmesen Özil és Mkhitaryan? Ki fog védekezni?
Close enough:soadroli írta:Giroudnak nagyon fáj a vereség
Nem tudom mi van velük, lehet hogy ők is csak altatnak?Cestus írta:Így a BL-párharcunkhoz közeledve azt kell hogy mondjam, tetszik a formaidőzítésük. Conte fog majd hamarosan távozni szerintem. Az olasz válogatotthoz visszamehetne, hátha összerakná őket.MessiNeymarSuarez írta:Az sem gyenge, hogy otthon a Chelsea a Bournemouth ellen szív jelenleg 0-3-ra.![]()
Pedig nem is C csapattal álltak ki a kékek.(akik amúgy megvették Giroud-ot nemrég)
Így a BL-párharcunkhoz közeledve azt kell hogy mondjam, tetszik a formaidőzítésük. Conte fog majd hamarosan távozni szerintem. Az olasz válogatotthoz visszamehetne, hátha összerakná őket.MessiNeymarSuarez írta:Az sem gyenge, hogy otthon a Chelsea a Bournemouth ellen szív jelenleg 0-3-ra.![]()
Pedig nem is C csapattal álltak ki a kékek.(akik amúgy megvették Giroud-ot nemrég)
A 60 szerintem reális, a 140 tényleg vicc, mégha 9 év is van a 2 játékos között.Nero. írta: Viszont ez vicc hogy ot elengedték 60ért, Dembeléért meg ökölbe szorított kézzel követeltek 140 milliot.
eleve nekünk drágább mindenki, plusz itt még a Neymar transzfer is beakadt.Nero. írta: Viszont ez vicc hogy ot elengedték 60ért, Dembeléért meg ökölbe szorított kézzel követeltek 140 milliot.
A Real egyszer évekkel ezelőtt elrontotta, és ezért kell neki most pénzhegyeket költenie játékosokra.Petr írta:Persze, de ennek fényében vicces a szájából, hogy a Real elrontotta a piacot.S.Agüero írta:Ha megkapja a pénzt, nem hibáztatom, én is elkölteném, és minél jobb keretet próbálnék kialakítani az én elképzeléseim szerint.
Persze, de ennek fényében vicces a szájából, hogy a Real elrontotta a piacot.S.Agüero írta:Ha megkapja a pénzt, nem hibáztatom, én is elkölteném, és minél jobb keretet próbálnék kialakítani az én elképzeléseim szerint.
Ez igaz, de ez Pep munkásságát minősíti, és nem a két klub költekezéseit.Sanama írta:Oké, de azért Pep szépen csendben épített egy csapatot. Legalábbis nekem a City sokkal inkább csapat benyomását kelti, mint a PSG. Persze vannak tévedései, de idénre azért összeálltak rendesen. Meg tegyük hozzá volt mit lecserélni, kezdve Bravoval.Ellenben ezek az 50-60 milliós védők messze nem azt a szintet képviselik, mint Neymarék, sem tudásban, sem marketingértékben. Szóval ezt figyelembe véve én kb. egy szintre a City 300 milliós védelmét a Neymar-Mbappe duó leigazolásával
Többek között azért 1év alatt azt a Silva-Bruyne kettőst összerakta úgy, hogy Xavi-Iniesta duó óta nem volt ilyesmi sehol. Nem azt mondom, hogy egy lapon említhető, de na.
Oké, de azért Pep szépen csendben épített egy csapatot. Legalábbis nekem a City sokkal inkább csapat benyomását kelti, mint a PSG. Persze vannak tévedései, de idénre azért összeálltak rendesen. Meg tegyük hozzá volt mit lecserélni, kezdve Bravoval.Ellenben ezek az 50-60 milliós védők messze nem azt a szintet képviselik, mint Neymarék, sem tudásban, sem marketingértékben. Szóval ezt figyelembe véve én kb. egy szintre a City 300 milliós védelmét a Neymar-Mbappe duó leigazolásával