Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most megnéztem megint,és látszik,hogy amikor Rakitic megkapja a labdát Kovacic gondolkozik,hogy mit csináljon,és kb 1 mp-ig foglalkozik vele,aztán visszavált Leora. Ez volt inkább a kulcsmomentum.Valamilyen szinten megértem,mert Messi tök üresen ment volna a kontrával. Így Varane szaladt be Rakitic-re,de akkor már borult az egész,mert Suarez teljesen egyedül maradhatott a bal oldalon. A tavaszi Roberto szóló után nem is értem hogy csinálhattuk ezt meg ismét,de az egész 2. félidő nagyon fura volt hazai oldalról.haze71 írta:Az első góllal kapcsolatban mindenki Kovacic hibájáról beszél. Szerintem viszont az volt a kulcsmomentum, hogy Modric nem futott vissza Rakitic-csel. Hálistennek... Szerintetek?
Tényleg hatalmas nagy higgadtságra, és intelligenciára utal az, hogy onnan nem rálőtte vagy hátra gurította, hanem oldalra, nagyon szépen kicentizve.recrea írta:Azt a passzt nagyon kevés játékos esze adja ki, ebben biztos vagyok, az Robi gólja volt.
Kovának meg ki kellett volna váltania Rakiticre, ez számomra egyértelmű.
Messin már rajta volt Marcelona, mondjuk kívülről fogta ami szintén hiba, de volt embere Leonak.Normandia írta: Hezitált is egy kicsit, hogy mit válasszon, de szerintem, ha kivált Rakétára, akkor Leó játsza meg a helyzetet. Tehát nem igen volt jobb opciója. Talán arra gondolt, ha Leó teremti a helyzetet, akkor azért veszik elő és inkább rajta maradt.
Hezitált is egy kicsit, hogy mit válasszon, de szerintem, ha kivált Rakétára, akkor Leó játsza meg a helyzetet. Tehát nem igen volt jobb opciója. Talán arra gondolt, ha Leó teremti a helyzetet, akkor azért veszik elő és inkább rajta maradt.haze71 írta:Az első góllal kapcsolatban mindenki Kovacic hibájáról beszél. Szerintem viszont az volt a kulcsmomentum, hogy Modric nem futott vissza Rakitic-csel. Hálistennek... Szerintetek?
Úristen, ebbena videóban benne van minden ami Ramos... egy utolsó patkány a csávó...Messias2 írta:Bernabéu igazi királya.
Ez hatalmas videó, elején a soviet connection nagyon ülMessias2 írta:Bernabéu igazi királya.
Xavi óta nem láttam ennyire remek irányítót, sajnálom, hogy a Real-ban van, de oda is kellenek azért nem csak a névből élő szürke, szimpatikus sztárok.recrea írta:MFőleg Modric, eszméletlen focista az a pali, ahogy mozgatja őket. Semmi gondunk nem lenne, ha itt volna nálunk egy ilyen.
(
Ja,én meg még kinéztem belőle..palesz77 írta:
Sinya22:
Az nem ő volt.
Szerintem tavasszal ellenünk az odavágón eléggé érett játékot játszottak. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, ne feledjük, 2 éve még csúnyább verést kaptak, aztán tavasszal akkor is hozták a BL-t, szóval ne temessük még őket.csababarca írta:psg nem képes olyan érett, taktikus játékra mint a Valverde team.kz86 írta:Alig várom a PSG-Realt![]()
![]()
Köszönjük az elismerést, lehet ezt így is, nem kell az alpári hülyeség.mocsarifereg írta:Szóról szóra adom, sajnos megérdemelt győzelem volt, gratula hozzá.kristop írta:en el se tudom mondani, hogy mennyire imadom oket, amiert nyaron nem dobtak ki egy az egyben a bbc-t. szemelyekre lebontva lazan a vilagon legerosebb kozeppalyajuk es vedelmuk van, zidane nagyon megtalalja a helyet a jatekosoknak, de ha az elso feleve utan elkezdte volna lecserelni a tamadoharmast akkor egy pep szintu korszakos csapatot is epithetett volna. thank god, hogy nem igy tett. remelem teli atigazolasi szezon es a nyari utan is ce - benzemaval allnak fel