Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért nem általános vélekedés. Nyilván igy könnyebb megemészteni, én pl. nem értek egyet vele, mert számomra nem lehet olyan bajnoki cím elvesztett, amit gyakorlatilag egy pillanatig sem érezhettünk a kezünkbe. Ha tavaly leadjuk az előnyünket, azt inkább éreztem volna elvesztett címnek. De teljesen mindegy, a bajnoki cím, az bajnoki cím, mindegyik pont ugyanannyit ér.Roberto Carlos írta:Miért az az általános vélekedés, hogy ezt a bajnokságot a Barcelona vesztette el? Tehát, ha nem buktok a kicsik ellen mondjuk 2 meccset akkor tiétek a bajnokság. Ez ugyanúgy igaz a Realra is, nem? Ha a Madrid nem játszik mondjuk 3:3-mat a Las Palmassal, akkor máris nem állja meg a helyét az a feltevés, hogy csak 1-2 meccsen múlott a Barcelona ligagyőzelme.
Nem általános vélekedés ez. A legtöbben, akik itt hozzászóltak, egyszerűen gratuláltak a megérdemelt sikerhez. Egy-két ember kiragadott véleményét ne vetítsd le az egész fórumra.Roberto Carlos írta:Miért az az általános vélekedés, hogy ezt a bajnokságot a Barcelona vesztette el? Tehát, ha nem buktok a kicsik ellen mondjuk 2 meccset akkor tiétek a bajnokság. Ez ugyanúgy igaz a Realra is, nem? Ha a Madrid nem játszik mondjuk 3:3-mat a Las Palmassal, akkor máris nem állja meg a helyét az a feltevés, hogy csak 1-2 meccsen múlott a Barcelona ligagyőzelme.
"Nálatok?" Én Barca drukker vagyok, ne sérts megRivaldo11 írta: Ez komoly. Ez esetben nem a teljes keretre, hanem a kezdőkre gondoltam természetesen. Nálatok a pad egyértelműen minőségibb.
Ha egy csapat nyer a Calderonban, a Pizjuanban, meg a Bernabeuban, annak ilyen kiélezett versenyben aranyat kellene érnie. Ilyen paddal, mint a miénk, viszont nem lehet rotálni úgy, hogy az ne vezetne pontvesztéshez, még a kicsik ellen is. Ez már sokszor ki lett tárgyalva itt, nem újdonság.
Ez komoly. Ez esetben nem a teljes keretre, hanem a kezdőkre gondoltam természetesen. Nálatok a pad egyértelműen minőségibb.Nyiri81 írta:Én is gratulálok a Madridnak. Megérdemlik.
Ez komoly? Nálunk a B csapat is hozza a meccseket?Rivaldo11 írta:...Mindazonáltal úgy gondolom, jobb csapatunk van, és mi csesztük ezt el, méghozzá elég sokszor...Nem hiszem
Ez komoly? Nálunk a B csapat is hozza a meccseket?Rivaldo11 írta:...Mindazonáltal úgy gondolom, jobb csapatunk van, és mi csesztük ezt el, méghozzá elég sokszor...

Szerintem Ő az egyik aki trollkodik csak.Nero. írta:Jah nyilván rugatnak vele nem az ő saját érdemeNehéz időkben itt se nagyobb a szinvonal mint odaát volt a mi sikereink alatt.
Rúgatnak a nyálgéppel annyit ma este, hogy gólkirály legyencsababarca írta:Erre hogy folyamatosan engedik őket gólt lőni az elején inkább nem mondok semmit.
Legalább nem kell izgulni. Utolso perces gól jobban fájna.
Hiába no, egy milla az egy milla.Messias2 írta:Picit átlátszó a Malaga. Odapasszolja a védő a saját térfelén a labdát.