Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Melyik "szavakat" ne használjam, a blődséget, vagy a mantrát?.recrea írta: Ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mit jelent.
Azt állítod egy költői felvetéssel, h a bírói tévedések miatt nincs több pontunk és/vagy a Realnak kevesebb. Persze, h ennek a megállapításnak itt tapsolnak. Amúgy nem Téged idéztelek, szóval mégcsak nem is Neked címeztem a dolgot, ha magadra vetted, annak ezek szerint megvan az oka.
Én arról írtam, amit Bob is ír.
Ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mit jelent.Normandia írta:Értelmezd, amit írtam, mert blődségnek a mantrád tűnik. Úgy olvasom van akinek átjött a lényeg, neked nem.recrea írta:Sztem meg aki egy 38 meccses versenysorozat után "bírózik", az vesztes. Egy-egy meccset, szitut, párharcot lehet a sporira fogni, bele is szólhat, de egy bajnokság elvesztését, ahol a fele meccset (a mi szintünkön) nézhetetlenül játszottuk le, elég nagy blődség erre fogni.
Ez mondjuk nem az ő hibája szerintem. Nincs az az edző, akinek megengednék, hogy kb. 220 milliót (BBC) letegyen a padra.visca el barca írta:nem kell imádkozni, így lesz, úgyis perez állítja össze a csapatot, zidane meg annyira láma, hogy simán játszatja elől a 3 vakot.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak
Értelmezd, amit írtam, mert blődségnek a mantrád tűnik. Úgy olvasom van akinek átjött a lényeg, neked nem.recrea írta:Sztem meg aki egy 38 meccses versenysorozat után "bírózik", az vesztes. Egy-egy meccset, szitut, párharcot lehet a sporira fogni, bele is szólhat, de egy bajnokság elvesztését, ahol a fele meccset (a mi szintünkön) nézhetetlenül játszottuk le, elég nagy blődség erre fogni.
nem kell imádkozni, így lesz, úgyis perez állítja össze a csapatot, zidane meg annyira láma, hogy simán játszatja elől a 3 vakot.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak

markionni írta: Ez a "B" csapat ha egy onallo csapat lenne akkor jo esellyel sokaig jutna a BLben. Es ez nem Zidane sara, ez szerintem egyertelmu hogy Perez hatasa. Szomiru, jovore muszaj lesz beepiteni Iscot, Asensiot es Kovat.
Ez a "B" csapat ha egy onallo csapat lenne akkor jo esellyel sokaig jutna a BLben. Es ez nem Zidane sara, ez szerintem egyertelmu hogy Perez hatasa. Szomiru, jovore muszaj lesz beepiteni Iscot, Asensiot es Kovat.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak.
Isco godmode-ban, de jó hogy ellenünk percet sem kapott.
Megkockáztatom, hogy jobbak is, de biztosan jobb formában vannak, mint a kezdők... Az Isco-Bale összehasonlítás kimenetele egyértelmű, de még Asensio is hasznosabb szerintem, mint a walesi. Mondjuk ő most meg is sérült. CR-nek 3 homály meccsre jut egy olyan, amin lő 2-3 gólt, de játékban egyértelműen fék. Benzema meg hiába dolgozik mezőnyben, ha egyszerűen kevés előre... Nem értem, miért nem Morata kezd folyamatosan, az az ember majdnem minden meccsén gólt lő, mikor kezdő.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak.
Hahahahahahahahahahahahahahaha Eskuszom meghalok...Nero. írta: "Utoljára szóltam vagy mész pihenni a magánzárkába a haverjaid mellé."
#tevagyaindenunkkarim #mégazsebkendonkiskarimbenzemás
"Utoljára szóltam vagy mész pihenni a magánzárkába a haverjaid mellé."miro. írta:Persze hogy vezetunk,most olyan csatarral jatszunk aki nem 3 meteres passzokban jo,hanem egyszeruen csak golt rug ha helyzetben van..![]()