Veidt_madridista írta:hedora írta:
Mondom , menjen horgászni, szép csendesen ahogy azt illik, a Real meg van akkora Club hogy megtalálja a megfelelő embert, Mindenki jobban fog járni és végre vége lesz a mocskos , alattomos húzásoknak!
Ezt az önéletrajzi könyvében írta, ami még meg sem jelent, csak kiszivárgott belőle néhány részlet (vagy tudatosan bepromózták, ezt nem tudom). De mindegy, ha valaki akkor én aztán nem kedvelem Pérezt bizonyos okok miatt, de be kell látnom, hogy jelenleg nincs nála alkalmasabb ember az elnöki posztra.
Hehe ez jó!

Elhiheted, én leszek az utolsó aki elolvassa az önéletrajzát:))))))) Nem nem, semmit nem olvastam a témában, a horgászat is csak kipattant a h...e fejemből:) Az irányában való utálat, a hosszú évek gyümölcse amit megéltem , bár most hogy említetted, kicsit szégyenlem magam, mert nézhetném másként is a dolgokat, az Ő szempontjából.. vagy nem is tudom, de lehet érdemes és korrekt lenne elolvasni azt az önéletrajzot?
palesz77 írta:hedora írta:...
Minden rosszindulat nélkül, de mi azon a nyáron vettük meg Neymart ki tudja mennyiért, azóta is arról folynak a tárgyalások és a pereskedés.. Rá egy évre Suárez 85 millióért. A fizetésekbe meg bőkezűbbek vagyunk mint a Madrid úgy, hogy ők még a marketing pénzek felét is lenyúlják. Ezek miatt pont nem szólnék most be, mert mi ugyanazt csináljuk évek óta, amiért ők szidva voltak sokáig..
Amúgy ez itt picit off lesz, csak a témáról jutott eszembe. De az én emlékezetemben a legutolsó lökést David Luiz 50 milliós PSG-be igazolása adta meg a piacnak. Emlékszem előtte még arról ment a diskurzus, hogy 20-25-nél többet nehogy kiadjunk top védőre - ő is célpont volt konkrétan -, aztán azon a nyáron már Benatia lett volna 50-60 millió rá pár hétre. Erre lehet totál rosszul emlékszem, de szerintem azon a nyáron borult fel végleg a piac, vagy "lépett szintet", kinek hogy tetszik.
Talán igazad van, de én úgy emlékszem a Bale dolog tette be a kaput!
Ott volt az első, igazán irgalmatlan összeg... És az "olaj fuaramuki" meg nyerített PEREZ ARCOSKODIK? nekem ez a fagyi pénzem:) Aztán persze minden Club azt mondta, ha nekik lehet, hát mi is kiszenvedjük és elkezdődött egy láncreakció aminek ki tudja mikor és hogy lesz vége!
Persze ma már igazad van.. hiszen mi is belenyúltunk abba a lecsóba Ney, Suarez csak azt ne felejtsd el... mindenki bele lépett abba a lecsóba mert másként nem tudod követni a dolgokat, lemaradsz.. ezt hívják piacnak, ha a piac lép, kénytelen vagy Te is lépni!
És azért az sem felejtsük el: Évek alatt ez a piac nem igazán változott... mindig voltak drágább meg olcsóbb játékosok, de azt a határt senki nem lépte át!!!!!
Megtehette volna: persze! Bármelyik oljabáró a farzsebéből akár 300 millat is!
Arról meg végképp felesleges vitázni kinek mennyi az éves eredménye.... Az egy akkora kozmetikázott szám, elmondani nem lehet:)
Érdemes lenne egy statot benyomni a Bale előtti igazolás és fizetési pénzekről és azt követő időszakról...