Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Monaconak a RM feküdne a többiek kevésbé. Védekezésben tényleg nem a legjobbak, őrült hibákra képes Sidibe hátul.csababarca írta:nekem a monaco csak azért kérdőjeles, mert bár az én szememnek a legszebb focit tolják, de hátul kevésnek érzem őket.Bob_Marley írta:El kell ismerni, hogy talán a legjobb négyes jött össze. Itt lehet lózung, de bármi lehet. Monacot egyáltalán nem írnám le, RM-nak pl szerintem egyik legrosszabb ellenfél mind fizikálisan mind pontrúgások terén. Plusz a teher a spanyolokat nyomná. Rutin sokat számít, ezt azért nem szabad elfelejteni. Másik két csapat pedig a szervezettség mintaképe. Érdekes lesz, közhely, de bárki nyerhet. Juventust nagyon nem szeretem, 2 spanyol és egy francia a "maradék", meglátjuk.
főleg látva a másik 3 csapatot, mire képes védekezésben, itt a monaco kilóg, de lehet én látom ezt a részét rosszul.

Szerintem is eljött a ő idejük, védekezésük brutál mint eddig is, kapusuk nagyon jó, csak most már elől is nagyon komoly minőségi játékosaik vannak, akik eldönthetnek komoly meccseket és már nem csak Grízi van.Nero. írta:Szerintem az Atletico berántja annyiszor buktak már el az utolso métereken, nekem szimpatikusak is nem bánnám ha Simeone végre felrakná a pontot az ire.
ehhez szerintem két meccsre lenne szükségük a real ellen, idegenbeli kezdéssel.Nero. írta:Szerintem az Atletico berántja annyiszor buktak már el az utolso métereken, nekem szimpatikusak is nem bánnám ha Simeone végre felrakná a pontot az ire.
nekem a monaco csak azért kérdőjeles, mert bár az én szememnek a legszebb focit tolják, de hátul kevésnek érzem őket.Bob_Marley írta:El kell ismerni, hogy talán a legjobb négyes jött össze. Itt lehet lózung, de bármi lehet. Monacot egyáltalán nem írnám le, RM-nak pl szerintem egyik legrosszabb ellenfél mind fizikálisan mind pontrúgások terén. Plusz a teher a spanyolokat nyomná. Rutin sokat számít, ezt azért nem szabad elfelejteni. Másik két csapat pedig a szervezettség mintaképe. Érdekes lesz, közhely, de bárki nyerhet. Juventust nagyon nem szeretem, 2 spanyol és egy francia a "maradék", meglátjuk.

Évek óta pár mp után már ismétlik is nekünk a les helyzeteket, hogy volt-e vagy sem, szépen bevonalazva, felül nézet, oldal nézet, minden. A spanyol - francia barátságos meccsen ki is próbálták, sikeresen.LG írta:Úgy látom, elég nagy a visszhangja a meccsnek. Talán annyi jó lehet benne, hogy elindul vmi a játékvezetés modernizálása és minőségének feljavításának érdekében. Most ez a meccs nagy felháborodást keltett, mert egy BL negyeddöntőről van szó, de aki követi a labdarúgást, láthatja, hogy a nemzeti bajnokságokban, még a top ligákban is minden fordulóra jutnak botrányos bírói teljesítmények. Mi pl. nagyon jól tudjuk, mit művelnek hétről-hétre a spanyol játékvezetők.![]()
Ez így rendben is lenne teljesen!Barca333 írta:Real.Bayern 4:2 után:
markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern akkori tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nekünk egy 4-2nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.

markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Inzultálás, nyálverés, kétes bírói ítéletek felnagyítása és torzítása (nem akartam mégtöbbet idézni). A tegnapi meccs óta pedig mindezt megfordítva képviseled, de egyébként is, miért itt magyarázod az igazad, se Bayern, se Real fórum. Tényleg nem tudom mi a cél.markionni írta:Végülis csak kétszer nyertünk az Atletico ellen aki kiejtett titeket mindkétszer, valamint nekem rémlik egy Bayern elleni 5-0-as elődöntő.
De hát a tények makacs dolgok, a saját játékosotok ismerte be hogy 3-1nél elmaradt egy tizi és valószínűleg piros.![]()
ez így korrekt, köszönjük az értelmes, megnyilvánulást.MyStiQ írta:Ha megengeditek, egyetlen hozzászólás erejéig átjöttem.
....
Azt én is kétlem hogy csalásról lett volna szó, egyszerűen csak minősíthetetlen volt a teljesítményük. Ehhez képest a Barca PSG nem is volt vészes. Az első 11es adható volt elsőre is és a 2.nál is bizony találtak olyan visszajátszást, ahol látszott hogy Suarez lábát akasztották. Persze ott volt a Di Maria féle eset, mint óriási hiba, de olyanból itt volt vagy 5-6...Rivaldo11 írta:Azért ahogy olvasom, Riisétől asprilláig elég sokan fel vannak háborodva Kassai miatt...Még szerencse, hogy vannak itt nekünk olyan madridistáink is, akik felnyitják a szemünket: nem volt itt semmiféle csalásról szó...

Akkor miért ide irogatsz? Menj a Stoke City szurkolói fórumára ott kevesebb ellenállásba ütközöl.markionni írta: De szerintem tovabbra se sertettem meg senkit azzal hogy elmondtam amit gondolok. Foleg ugy hogy ez egy olyan dolog ami a Barcat kozvetlenul nem is erinti.