Én megértem hogy habfehér szemüvegen keresztül nézed a képet, de komolyan mondom hogy ezen a pixelhalmazon én egy labda-szerűséget sem tudok kivenni, semmitmondó katyvasz kép. Nem is értem ezt miért kellett belinkelni. Innentől fogva kár szakérteni a továbbiakról.ferninho írta: link
Tudtommal onnan kell nézni, ahonnan a passz indul és az a Bayernes teste volt, nem a lába.
Vidal nyugodtan mehetett volna ugyanúgy teljes joggal zuhanyozni, mint Javi Martinez az első meccsen, de fogjuk rá, hogy fenntartotta a chileit meg a brazilt is a pályán, de előbb Vidalt kellett volna leküldeni, nem a brazilt, majd egy lesgóllal egyenlítette a párharcot a Bayern, mert nem ért a labdába Lewa, de ment felé, nyúlt érte és ebből lett a kever-kavar.
Eddig tehát a Real oldalára nem igazán tévedtek és ezzel jött vissza a meccsbe a Bayern.
Utána jött a piros, azon nincs mit magyarázni, labda volt, de ott valljuk be, eldőlt a meccs, lesgólok ide vagy oda, ott már nem maradt esélye a Bayernnek és jöttek volna a Real gólok.
A kétes ítéletekkel meg ugyancsak nem látom értelmét elméletet és "meccslefolyást" gyártani, ami tény és egyértelmű, az Ronaldo 2 lesgólja. A többi lehet vitatéma.