Stalkyard írta:Elég szánalmas ez a pocskondiázás meg sírás a Madrid kapcsán.
Mögöttük vagyunk vagy nem? Akkor mi alapján sz.rozzuk őket? Saját házunk táján kéne szétnézni.
A legviccesebb az, hogy a legtöbben akik itt lerendezik ezt a sírást a real miatt, azok csont nélkül hoznák majd Unzuét jövőre és védik LE-t, bármit csinál, és az iránnyal sincs semmi baj, amerre haladunk szerintük. De a madridra meg megy a nagy pofájú mutogatás, meg lenézés. Egészen nevetséges.

És színvonaltalan. Olyan madridom.hu szint.
Szerintem mindenki látja, hogy ami az idei szezonban van, az nem igazán működőképes és nem is nagyon olvasok olyanokat, hogy minden rendben, ebben az irányban kell haladni. Az, hogy Unzué (ha ő lesz egyáltalán) mit fog csinálni, hogyan működnek majd a dolgok pedig nem tudjuk, úgyhogy ezen nem kellene lovagolni. LE pedig sok dolgot eltolt, de sokszorta többet adott, az előbbieknél meg is volt találva, szóval ez sem releváns.
Az meg, hogy megfogalmazunk kritikát a Reallal szemben nem tudom miért baj,mivel jogos. Attól, hogy nálunk sincs minden rendben miért ne lehetne elmondani, hogy mit gondolunk arról, főleg mivel ez a topic témája is. Nyilván vannak akik túlzásba esnek, de az nem hiszem, hogy túlzás, hogy ez a Real és a játéka nem egy világszínvonal.
Én speciel jobbnak látom a helyzetünket abból a szempontból, hogy ha a csapat jó napot fog ki szép és eredményes játékot is látok, míg a habfehérek lehet, hogy többször mentettek pontot viszont nem nagyon látni elképzelést, nagyon ad hoc jellegű amit mutatnak.
Az, hogy hullámzóak vagyunk tény és való, ezen nincs mit szépíteni, de ne feljetsük el, hogy az elmúlt két szezonban mi volt, nem hiszem, hogy elfelejtettek focizni, van ilyen hogy egy szezon nem úgy sikerül ahogy az tervbe volt véve, ez törvényszerű.
Ellenben odaát nem látom azt, hogy egy-két változtatás olyan minőségi javulást eredményezhetne. A pontrúgások még úgy-ahogy megmentik őket, de az eddigi kontrák sem ülnek már és ott is bőven maguk alatt teljesítenek sokan. A védelmüket például egyáltalán nem mondanám jobbnak, a kp az ami nálunk nagyon visszaesett. Ha ide sikerülne egy jó fogást találni, plusz érkezne egy igazi jh minden adott lenne. Ezzel együtt ez a szezon sem temetendő. Ha hozzuk a klasszikust, ami abszolút nem lehetetlen, látva, hogy a nagy meccsekre fel tudjuk magunkat szívni. Plusz elég megnézni a mai és a múlt heti fordulót is, milyen kevésen múlt, hogy nem lett pontvesztés odaát.
Még bármi megtörténhet.
Ha mondjuk megnyerik a ligát, de a Bl-ben kizúgnak kíváncsi vagyok mi fog történni, Zidane-t is max. a múltja mentheti meg. Emlékezzünk csak Capellora.
Én még mindig azt mondom, hogy a liga is még a mi kezünkben van (ha matematikailag nem is) csak rajtunk múlik, hogy kihasználjuk-e. A Bl detto.
Szerintem odaát nagyobb bajok vannak, mert ezt a focit, amit produkálnak nem szívesen látnám ideát, és nem lesz mindig Ramos, hogy kihúzza őket a barnából.
Leht mondani, hogy de hát nyernek vagy pontot mentenek stb. de kíváncsi lennék mi lenne itt fordított esetben. Amikor Messi utolsó perces góljával nyertünk, nem attól volt hangos a fórum, hogy nem baj ha így játszunk de legalább nyerünk.
És a vélemények is milyen gyorsan változnak. A 6:1 után már hurráhangulat volt a komplett szezonunkkal kapcsolatban, aztűán jött egy meccs és vele a pálfordulat.
Szóval szerintem nyugodt szívvel lehet kritizálni a Realt is, mert kicsit se jobbak sem teljesítményben, sem formában.