Bajnokok Ligája & Európa Liga
A Real Madrid a Monacot fogja kapni, mi pedig a Bayernt. A többi nem is érdekes. Ezzel a Depor féle játékkal egyébként senki ellen nem lenne nagy esélyünk. A Real meg nyolc között biztos nem kap még komoly ellenfelet, ahogy ez lenni szokott.
Tetszene ez a sorsolás, de egy Dortmund-Barcelona szebb lenne.visca el barca írta:nekem tökmind1, hogy ki jön, de vhogy úgy érzem (lehet a párizsi kaland mondatja velem), hogy jobb lenne ha most itthon kezdenénk. főleg ha a 3 "kicsiből" kapunk, idegenbe lehet kimennénk nagy arccal, aztán a monaco/bvb lesimázna minket....
egyébként a végső hyőztes oddsok most módusultak
barca-bayern 3.85
real 5.75
juve 8.50
atleti 10
bvb 11
monaco 19
leszte 34
viccből én is sorsoltam egyet
barca-monaco
real-juve
atleti-bvb
leszter-bayern
csont nélkül aláírnám.
Most még korai a végső győztesre tippelni. Bár a Monaco-t és a Dortmundot én kizárnám.
A Leicester city kakukktojás, ha angol bajnokságot tudtak nyerni, akár BL is jöhet, most hogy megvolt a nagy feltámadás. (de nem valószínű)
Atletico idén már a bajnokságba nincs beleszólásuk kupából is kiestek, és nem is olyan eredményesek, mint korábban, de ha a 4 közé bejutnak akkor ott bármi lehet.
Esélyesek nálam ebben a sorrendben a többiek,
1. Real Madrid (Nem játszanak jól, de valahogy a pontrúgásból és az utolsó percekből mindig jól jönnek ki, ahogy mondani szokták nagyon hosszú a 90 perc a Bernabeuban.
2. Bayern nagyon megy nekik minden vonalon, az edzőjük is tapasztalt játékosaik is vannak simán megnyerhetik.
3. FC Barcelona csodával határos módon jutott tovább a gránátvörös-kék alakulat, középpályán óriási gondok vannak a csapatnál, a bajnokság és a BL nem megy egyszerre. Andre Gomes és Denis S. nem képesek hozni a szintet, nélkülük meg létszámban nem vagyunk meg. Viszont, ha valahogy döntőbe jutnánk, akkor ott már, egy meccs alapján bárki ellen a Barcára fogadnék.
4. Juventus az olaszok zebracsapata, megérdemelnének egy BL győzelmet, ha volna igazság a földön. De nincs. Esélyesnek, azért most is lehet őket nevezni.
Azt szeretném, ha kiesne már most a Real, csak nem tudom, ki képes legyőzni, ezt a Ramos-Ronaldo féle szerencsés gólokat szerző csapatot. Nyilván a legjobban védekező csapat, az pedig jelenleg az angolok, de egy Leicester Citytő,l várni, hogy kiüssék a királyi gárdát vicc.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem tökmind1, hogy ki jön, de vhogy úgy érzem (lehet a párizsi kaland mondatja velem), hogy jobb lenne ha most itthon kezdenénk. főleg ha a 3 "kicsiből" kapunk, idegenbe lehet kimennénk nagy arccal, aztán a monaco/bvb lesimázna minket....
barca-bayern 3.85
real 5.75
juve 8.50
atleti 10
bvb 11
monaco 19
leszte 34
barca-monaco
real-juve
atleti-bvb
leszter-bayern
csont nélkül aláírnám.
barca-bayern 3.85
real 5.75
juve 8.50
atleti 10
bvb 11
monaco 19
leszte 34
barca-monaco
real-juve
atleti-bvb
leszter-bayern
csont nélkül aláírnám.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Itt már azért nagyon sokat számít a rutin, az amit egyébként játszik egy csapat, meg amit mondjuk a NC-ban tud adni téthelyzetben egy bl-negyeddöntőben, két különböző dolog. Én emiatt a Dortmund-Monaco-Leicester triót nem tudom igazán komolyan venni, ezen a ponton már mindegyik ajándék. A másik öt csapat viszont nagyon hasonló esélyekkel indul, bármelyik megnyerheti.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én a Dortmundért szurkolok, sose láttam még Barca-Dortmund párharcot, pedig tök jó meccsek lennének szerintem. Ellenük talán jók is lennénk, ők se a legstabilabbak hátul, bár azért a kontráiktól tartanék, nem is kicsit.. Nyugodt nem lennék ellenük, de inkább ők, mint egy Juve, Bayern, Atma vagy Real.. Még talán a Monacot is ide sorolnám, ez a gyors erőfoci nem nagyon fekszik nekünk, még ha védekezni ők se tudnak.
Realt meg én nagyon nem akarok, egy az, hogy azzal ismét egy olyan párharc, ami minimum 2-szer garantált évente, semmi újdonság. Kettő meg, hogy közel se érzem magunkat akkora esélyesnek, még ha ők is gyengék. Akkor vagyunk jók, ha mindenki hajt mint a barom, ez meg nem mindig jön azért össze.. Ezzel a 3 védős felállással amúgy még akkor is döcögve jönnek a helyzetek, pontrúgást nem tudunk levédekezni, a Real meg szeret ívelgetni, nem tartom túl szerencsés párosnak.
Amúgy ezt a nagyobb arcot én se értem néhányaknál, mintha űrfocit kezdett volna el játszani a csapat az elmúlt hetekben. Bizakodni lehet, kell is, de szerintem olyan teljesítményt nem láttunk még a srácoktól, ami alapján akkora királyok lennénk, és sima esélyesek. Hál istennek a többi csapat se remekel, nincs igazán kiemelkedő egyesület, de én szinte mindenki ellen aggódva ülnék le a meccs elé jelenleg. Az MSN az, akikben bízhatunk, ennyi "előnyünk" van a többiekkel szemben, de ha őket megfogják, vagy csak rosszabb napjuk van, nincs kedvük, akkor kb bárki kiejthet minket szerintem, a támadósoron kívül vannak gondok bőven. Főleg, hogy Busi se lesz az odavágón ha jól rémlik..
Realt meg én nagyon nem akarok, egy az, hogy azzal ismét egy olyan párharc, ami minimum 2-szer garantált évente, semmi újdonság. Kettő meg, hogy közel se érzem magunkat akkora esélyesnek, még ha ők is gyengék. Akkor vagyunk jók, ha mindenki hajt mint a barom, ez meg nem mindig jön azért össze.. Ezzel a 3 védős felállással amúgy még akkor is döcögve jönnek a helyzetek, pontrúgást nem tudunk levédekezni, a Real meg szeret ívelgetni, nem tartom túl szerencsés párosnak.
Amúgy ezt a nagyobb arcot én se értem néhányaknál, mintha űrfocit kezdett volna el játszani a csapat az elmúlt hetekben. Bizakodni lehet, kell is, de szerintem olyan teljesítményt nem láttunk még a srácoktól, ami alapján akkora királyok lennénk, és sima esélyesek. Hál istennek a többi csapat se remekel, nincs igazán kiemelkedő egyesület, de én szinte mindenki ellen aggódva ülnék le a meccs elé jelenleg. Az MSN az, akikben bízhatunk, ennyi "előnyünk" van a többiekkel szemben, de ha őket megfogják, vagy csak rosszabb napjuk van, nincs kedvük, akkor kb bárki kiejthet minket szerintem, a támadósoron kívül vannak gondok bőven. Főleg, hogy Busi se lesz az odavágón ha jól rémlik..
Barca vs. Real
Szugeráljuk!
A többi - egyelőre - nem számít.
Szugeráljuk!
A többi - egyelőre - nem számít.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én azért szeretnék (papíron) könnyebb ellenfelet, mert akkor meg lenne az esélyünk arra, hogy már az első meccsen kialakítsunk egy komolyabb előnyt és jobban lehetne a bajnokságra figyelni. A Realnak én az Atleticot adnám. 180 perc kaszabolás, esetleg piros lapok stb... 2 meccsen egyelőre csak ellenünk tudtak bizonyítani, a Real ellen nem, ráadásul van mit törleszteniük.
Az tény hogy nem szabad elszállni.Ez a 6-1 ilyen 1000-ből egy eredmény.
Senki sem egyszerű már főleg hogy a csapat olyan heptikus hogy hihetetlen.
Mondjuk nagy poén lenne ha összejönne egy Leicester-Monaco döntő.
Senki sem egyszerű már főleg hogy a csapat olyan heptikus hogy hihetetlen.
Mondjuk nagy poén lenne ha összejönne egy Leicester-Monaco döntő.

Arc van ám rendesen. A Dortmund vagy a Monaco ellen automatikusan tovább is jutottunk, persze... Semmivel sem rosszabbak, mint a PSG, ellenünk is láttuk, mi volt. Én jóval szerényebben állnék hozzá, de még ha esetleg egy Leicestert kapunk, akkor is.Legendinho írta:Dortmund/Monaco/Meg az angol "űrfociklubb" közül jöhet bárkiMajd a döntőben jó lesz egy keményebb ellenfél, addig jöhetnek a gyengébbek
De ha reálisan nézem a dolgokat, akkor ezek a Real ágon vannak... Nekünk meg majd jön egy Bayern, vagy egy Tico, esetleg Juve. Realt nem említem, mert velük nem mernek összerakni ilyen hamar, akarom mondani elkerüljük majd egymást a szerencsének köszönhetően...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Dortmund/Leicester, nekik örülnék. Itt azért már könnyű nincsen, de ők papíron gyengébbnek tűnnek. Sárgák jöhetnének, Bartra besegít
és egy némettel kevesebb lehetne.

- Legendinho
- Jugador del Barça
Szerintem a Chelsea komoly tényező lesz jövőre. Ha így mennek továbbra is a dolgok, szerintem komolyan kell majd velük számolni.ferninho írta:Annyira rohadt nevetségesek az angolok évek óta, hogy ezen csak szörnyülködni lehet...
De most végre...
Az angol bajnok mutatja, hogy visszatértek az elitbe!!!!!
![]()
![]()
Remélem jövőre mutatnak már valamit, mert ez egy nagy vicc.
Talán a Chelsea...
Bartomeu, OUT NOW!
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Lejátszottam a sorsolást, ez jött ki:
Leicester - Juve
Monaco - Dortmund
Bayern - Atletico
Real - Barca
Szerintem nem lenne rossz, ha most kerülnénk össze a Reallal, mert ha őket ki tudjuk ejteni, akkor mindenkit, s ha pedig az derülne ki, hogy gyengék vagyunk, legalább nem a későbbiekben koppanunk egy nagyot, és nem fog annyira fájni, mintha pl. a döntőben vernének meg minket.
A másik vágyam pedig a Monaco, úgy, hogy idegenben kezdünk.
Leicester - Juve
Monaco - Dortmund
Bayern - Atletico
Real - Barca
Szerintem nem lenne rossz, ha most kerülnénk össze a Reallal, mert ha őket ki tudjuk ejteni, akkor mindenkit, s ha pedig az derülne ki, hogy gyengék vagyunk, legalább nem a későbbiekben koppanunk egy nagyot, és nem fog annyira fájni, mintha pl. a döntőben vernének meg minket.
A másik vágyam pedig a Monaco, úgy, hogy idegenben kezdünk.

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hackeljük meg a meleg-hideg golyókatcsababarca írta:ezt amúgy aláírnám.Messias2 írta:Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.
Nekünk is jó lenne, real-dortmund hasonló meccs lenne, sok gól, ki tudja, ha felszívják magukat Tuchelék még meglepetést is okozhatnak.
BM-angolok egyértelmű, a Tico-Juve meg egy nézhetetlen romhalmaz, két 0-0, majd tizikkel valamelyik továbbvergődik.
deal.

Szerintem ez lesz:
Barca-Bayern
Juve-Dortmund
Atleti-Leicester
Monaco-Real
Amit szeretnék:
Barca-Monaco
Real-Bayern
többi nekem mindegy..
Barca-Bayern
Juve-Dortmund
Atleti-Leicester
Monaco-Real
Amit szeretnék:
Barca-Monaco
Real-Bayern
többi nekem mindegy..

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ezt amúgy aláírnám.Messias2 írta:Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.
Nekünk is jó lenne, real-dortmund hasonló meccs lenne, sok gól, ki tudja, ha felszívják magukat Tuchelék még meglepetést is okozhatnak.
BM-angolok egyértelmű, a Tico-Juve meg egy nézhetetlen romhalmaz, két 0-0, majd tizikkel valamelyik továbbvergődik.
deal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Leicester azért tud bekkelni rendesen, szvsz a Barca-nak egy Monaco jobban feküdne.
Ezt a sorsolást szeretném én, egyszer már kaphatna a Barca könnyebb ellenfelet mint a Real
Monaco-Barca
Bayern-Atletico
Real-Juve
Leicester-Dortmund
Ezt a sorsolást szeretném én, egyszer már kaphatna a Barca könnyebb ellenfelet mint a Real

Monaco-Barca
Bayern-Atletico
Real-Juve
Leicester-Dortmund
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hol kell aláírni?Messias2 írta:Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.

Szerintem ez lesz:
Barca-Atleti
Bayern-Juve
Real-Dortmund
Monaco-Leicester---> ennek a továbbjutóját szerintem nem kérdés hogy ki kapja

Annyira rohadt nevetségesek az angolok évek óta, hogy ezen csak szörnyülködni lehet...
De most végre...

Talán a Chelsea...
De most végre...

Talán a Chelsea...
madridista
Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MatyiG
- Adminisztrátor
Bayern, Barca, Real, Tico, Juve, Monaco, Leicester, Dortmund a 8 között akkor.
Én ezt szeretném:
Barca - Leicester
Real - Bayern
Juve - Tico
Dortmund - Monaco
De ez lesz szerintem:
Barca - Tico
Real - Dortmund
Bayern - Juve
Monaco - Leicester
Bayern-Juvét mondjuk lehet, hogy nem sorsolják össze, meglátjuk.
Én ezt szeretném:
Barca - Leicester
Real - Bayern
Juve - Tico
Dortmund - Monaco
De ez lesz szerintem:
Barca - Tico
Real - Dortmund
Bayern - Juve
Monaco - Leicester
Bayern-Juvét mondjuk lehet, hogy nem sorsolják össze, meglátjuk.
Reál Dortmund. Majd a leszter Monaco győztesével játszik a reál a döntőbe jutásért
És persze majd a döntőben Ramos a hosszabbítás 95 percében fejel egy gólt úgy hogy senki se ugrik fel vele.
És persze majd a döntőben Ramos a hosszabbítás 95 percében fejel egy gólt úgy hogy senki se ugrik fel vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hdavid 2017.03.15. 22:44:27-kor.
Bvbt miert nezi le mindenki?Messias2 írta:Egy biztos, a Real ellenfele a Leicester, Monaco, Dortmund hármasból fog kikerülni...
Házat, mindent rátennék.
Szerintem Ok nagyon kellemetlen csapat.
Rem Ti vagy Bayern esetleg Juve.
Aztan hajra,jo meccset akarok nezni,igazi klasszikus derbit,tokom a leicesterekbe..
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
A 4 félidőből 1,5-et focizott a City, így nem lehet továbbjutni egy ilyen csapat ellen, mint a Monaco. Hajtottak, és játszottak is, abszolút megérdemelték, és egyáltalán nem lesznek könnyű ellenfelek, bárki kapja őket.
Azért egy Leicester-Monaco megmosolyogtató lenne a 8 között.
Azért egy Leicester-Monaco megmosolyogtató lenne a 8 között.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Guardiola először nem lesz ott a BL elődöntőben, edzői karrierje során.
Egy biztos, a Real ellenfele a Leicester, Monaco, Dortmund hármasból fog kikerülni...
Házat, mindent rátennék.
Házat, mindent rátennék.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati