Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

3-5-2 félét próbálnak tolni, ami abból a szempontból jogos, hogy várható volt, hogy a Celta visszább áll még otthon is, s próbálják szélen megbontani őket, ahonnan jön a beadás. Jött is, Ronaldo kihagyta.D.i.N.h.O írta:Egyébként ez a meccs, a felállás megint mutatja Zidane edzői "nagyságát". Szerintem azt se tudják a játékosok mit kéne csinálni, kb az lehetett a vezényszó: "GYerünk fiúkák megcsináljuk, lőjetek 2 gólt vagy majd a végén jön Ramos. Most már talán tudja merre kell támadni.."
442 Lucassal meg ha adtak volna Benzemának 2 espressot meccs előtt több lenne az esélyük.
Azt sosem tudjuk meg hogy nálunk milyen lett volna, de az tény hogy a Realnál már már Miguel Torres és Balboa magasságokban van.TripleH írta:Gyerekek annyit mondok csak, hogy örvendeztek, hogy előlünk vették meg és 32m euro volt.![]()
![]()
Ez azért nem egy nagy kihívás.Tobias88 írta:Mindenesetre SR kenterbe veri jelenleg
Zizou védelmében annyit, hogy hátra gyakorlatilag, semmi mást nem találhatott ki. Modric és Bale sincs. Gyakorlatilag hiányzik 6-7 ember a kezdőből, nekem ez persze nem gond, de azért maradjunk racionálisak.D.i.N.h.O írta:Egyébként ez a meccs, a felállás megint mutatja Zidane edzői "nagyságát". Szerintem azt se tudják a játékosok mit kéne csinálni, kb az lehetett a vezényszó: "GYerünk fiúkák megcsináljuk, lőjetek 2 gólt vagy majd a végén jön Ramos. Most már talán tudja merre kell támadni.."
442 Lucassal meg ha adtak volna Benzemának 2 espressot meccs előtt több lenne az esélyük.
Hát igen. Bár szerintem azért ebben benne van hogy nem játszik folyamatosan. Mindenesetre SR kenterbe veri jelenlegTripleH írta:Gyerekek annyit mondok csak, hogy örvendeztek, hogy előlünk vették meg és 32m euro volt.![]()
![]()
Rég nevettem ekkorát, nagyon jól esettrecrea írta:Atya égilyet még nem láttam, ami most kimaradt.
Tomi te beteg vagy kicsit sajnos.MessiNeymarSuarez írta:Lehet tenni a tippeket, ha továbbjutnak akkor vajon az Alaves-Alcorcón győztesét, Atletit, vagy minket kapnak(ha továbbmegyünk) az elődöntőben?![]()
Stílszerű lenne az első.
Kíváncsi leszek a mai meccsre.
Akik kételkedtek, hogy nem tud fejelni.recrea írta:Atya égilyet még nem láttam, ami most kimaradt.
Essenek csak ki a francba... Úgyis meg lenne rendeve a sorsolás, hogy az Alavéssel menjenek, a kb. teljes spanyol szövetség az oldalukon áll, az összes s.ggfej őket pártolja. Mi meg verjük csak egymást az Atletivel, persze... Két légy egy csapásra, fáradjunk, hagyjunk el még pár pontot a ligában is, majd ők májusra összekapják magukat. Nem, szívjanak csak, adja az ég, hogy ma alaposan ráfázzanak.Nero. írta:Dettó, megmosolyognék egy Celta továbbjutást de küzdjenek még egy kicsit a kupában valószínűleg úgyse nyerik meg.
Dettó, megmosolyognék egy Celta továbbjutást de küzdjenek még egy kicsit a kupában valószínűleg úgyse nyerik meg.recrea írta:Sztem olyan nagy baj nem lenne, ha továbbmennének, bajnokság rovására menne valszeg.
Egyet értek, én sem bánnám nagyon ha tovább mennének, feltéve ha ezt nehéz, küzdős meccsen tennék, ami sokat kivesz belőlük.recrea írta:Sztem olyan nagy baj nem lenne, ha továbbmennének, bajnokság rovására menne valszeg.
Jó, csak akkor ne találkozzunk velük a kupában.recrea írta:Sztem olyan nagy baj nem lenne, ha továbbmennének, bajnokság rovására menne valszeg.