Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Francia válogatott is azzal ment elég sokáig.S.Agüero írta:Melyik csapatban van 3 btb? Nem véletlenül kell ezen sokat gondolkodni.![]()
Párharcot nyerni kell a középpályán támadásnál is. Azaz megverni az embert, 1v1-ben.
Elég hozzá Busit látnomS.Agüero írta:Nem is tudtam, hogy ilyen sok Sevilla-meccset nézel.recrea írta:
Szerk: Busi meg ő közüle idén előbbi ülne a padon
off, de csalóka a 3-1MQuCsabi írta:Akkor ahogy latom a Marseille eredmenyet, eleg sokat latsz Madrid meccsbol is![]()
![]()
Sajnos behuzza a real szerintem 0-1re. Amugy hihetetlen hogy Laszlo Csaba is tud ilyeneket mondani, mint a sporttv nagyjai: " Ha Ronaldo eltalalja, szerintem bemegy es gol. "
Na végre, találtunk valami közös pontotBob_Marley írta:Néha odakapcsolok mikor a Monaco támad.De Nzonzi gyereket is bármikor hoznám ha már felmerültek nevek ma.
Akárhányszor látom mindig jó helyre teszi és aki szembejön leveszi, mellé még 30-40 méterre is bárkinek odarugdossa a bogyót. Na ilyen emberekben gondolkoznék ha pótlásról van szó.
Igen, én is bírom a csókát, de ő még mindig Busi-poszt, padra meg ő szerintem túl jó játékos lenne.Bob_Marley írta:Néha odakapcsolok mikor a Monaco támad.De Nzonzi gyereket is bármikor hoznám ha már felmerültek nevek ma.
Akárhányszor látom mindig jó helyre teszi és aki szembejön leveszi, mellé még 30-40 méterre is bárkinek odarugdossa a bogyót. Na ilyen emberekben gondolkoznék ha pótlásról van szó.
Felettébb okosan hagyják a Sevillat kezdeményezni, nem gondoltam, hogy Zizou ekkora szabadságot fog kapni, hogy tényleg azt és úgy játszasson, ahogy ő azt szeretné.S.Agüero írta: Így is megfutottak már párszor a szélen. Szerintem 4 védő kevés a 3-5-2 ellen, mert egy üresen lesz biztosan.
Így is megfutottak már párszor a szélen. Szerintem 4 védő kevés a 3-5-2 ellen, mert egy üresen lesz biztosan.TripleH írta:Mert az a 3-5-2 mocskosul kontrákra van berendezkedve.S.Agüero írta:Nem értem, miért nem támad le a Sevilla, így ki fognak szerintem kapni.
Mert az a 3-5-2 mocskosul kontrákra van berendezkedve.S.Agüero írta:Nem értem, miért nem támad le a Sevilla, így ki fognak szerintem kapni.
Ettől függetlenül igazEz sokkal inkább szólt Griezmann teljesítményének lévén, hogy mennyire húzta a francia válogatottat és az Atletico Madridot.
Ez sokkal inkább szólt Griezmann teljesítményének lévén, hogy mennyire húzta a francia válogatottat és az Atletico Madridot.BarcaFan1998 írta:Örülök hogy végre valaki kimondta amit belül mindenki tud, csak nem mindenki ismeri beHa nem lenne a média és a Messi ellen irányuló irigység kampány, 2009 óta minden aranylabdát bezsebelt volna, és ehhez elfogultnak se kell lenni....
Am Simeone ezen nyilatkozata remélem azt is jelenti hogy a közeljövőben szívesen dolgozna együtt, egy erős válogatottat se látok aki útjukat állná a következő vb-n
Otthon azért erősek a bajnokságban, a nagy számok törvénye szerint meg legalább egy jó meccsük lehetne a Real ellen, én azért egy kicsiit reménykedem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ma a Sevilla összetudná szedni a sorait. Nincs olyan mély keretük és érezhető volt a kupameccsen, hogy all int toltak. Las Palmas is hasonló cipőben járt tegnap, de a Sevilla ötöt nyilván nem fog kapni, de könnyen lehet egy sima 0:2 belőle.
Ugyan, sajnos túl szép lenne hogy igaz legyen az, hogy Simeone átvegye az Argentín keretet, és rendbe tegye... Majd jön szépen még 4 tanácstalan edző 0 taktikával, alibi játékosokkal,Higuain döntőzésével, aztán Messiék nem nyernek semmit(amin persze ott lesz megint legalább 1 ordító nagy Higuain helyzet amivel kaput se talál)...BarcaFan1998 írta:Örülök hogy végre valaki kimondta amit belül mindenki tud, csak nem mindenki ismeri beHa nem lenne a média és a Messi ellen irányuló irigység kampány, 2009 óta minden aranylabdát bezsebelt volna, és ehhez elfogultnak se kell lenni....
Am Simeone ezen nyilatkozata remélem azt is jelenti hogy a közeljövőben szívesen dolgozna együtt, egy erős válogatottat se látok aki útjukat állná a következő vb-n