Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Őszíntén nem bánnám, legalább kapnának egy jó erős ellenfelet egy Sevilla-Málaga-Sociedad-Celta bajnoki meccsek közéetooka9 írta:Meg persze, holnap délben lesz a sorsolás.MessiNeymarSuarez írta: Meg tudjuk őket kapni? Nincs valamilyen kikötésféle?
Meg persze, holnap délben lesz a sorsolás.MessiNeymarSuarez írta: Meg tudjuk őket kapni? Nincs valamilyen kikötésféle?
Meg tudjuk őket kapni? Nincs valamilyen kikötésféle?Messias2 írta:Egyébként remélem, megkapjuk őket a köbetkező fordulóban.
Csak a mi csapatunk képes megszakítani a menetelésüket.
persze, mi tudjuk, hogy SEHOL nincsenek hozzánk képest, de a statisztikában csak az látszik majd, hogy több veretlen meccsük volt mint nekünk.Messias2 írta:Dehogy szárnyalta.BarcaFan1998 írta:mondjuk az külön szégyen, hogy EZ a Real túlszárnyalta a CSODA BARCÁT!
Aki nem vak, az érzékeli különbséget.
Egyébként Ramos ma is megmutatta, hogy mekkora sportember....
Dehogy szárnyalta.BarcaFan1998 írta:mondjuk az külön szégyen, hogy EZ a Real túlszárnyalta a CSODA BARCÁT!
Tőle is szép voltTripleH írta:Danilo*Vakmacska írta:Nacsó micsoda fejes gól
Danilo*Vakmacska írta:Nacsó micsoda fejes gól
Ettől még CR bőven Real ikon. Szinte minden ottani rekordot átírt. Lehet, hogy baromi öncélú, de ezzel hozzásegítette a csapatát a sikerek eléréséhez. Nálunk sincs szerintem Oleguer előbb a sorban mint pl. Ronaldinho, pedig kitette szívét-lelkét a pályára...Nero. írta:Én CRre nem tudok gondolni mint Real ikon. Tény hogy óriásit pakolt le Madridba, de róla lerí hogy a saját nevéért harcol és nem a Real címerért.
Előbb ugrana be inkább Salgado, Guti vagy Helguera neve, de akár Arbeloa is. Bárnekkora kókler volt a pali ő tényleg meghalt volna a címerért.
Hierro, Robi Carlos mindenképp ide tartozik még...TripleH írta:Figo 4 évet volt mind2 csapatban, ha jól emlékszem, igy meredek ikonnak nevezni. Ronaldo hasonló eset. Nekem a Madridban aki ikon a 90es generációból es a 2000 utániból, az Casillas, Raul, Ramos, de lassan Cr is. Biztos, hogy rajtuk kívül meg vannak mások is. De szerintem első blikkre az elmúlt 20 évből ez a 4es jut elsőre eszébe bárkinek, ikonként. Zizou se volt ott annyit, hogy ikon legyen. De például Marcelo is mar 10 éve ott van.Kovbal88 írta:
Ezzel egyetértek, tényleg remek játékos volt, csak nem tudok rá, real-ikonként gondolni, mert most valahogy ez megy, hogy ő is az volt, ahogy Figo se, bár lehet a sok sztár közül nehéz is lett volna bárkinek kinőni magát.
Figo 4 évet volt mind2 csapatban, ha jól emlékszem, igy meredek ikonnak nevezni. Ronaldo hasonló eset. Nekem a Madridban aki ikon a 90es generációból es a 2000 utániból, az Casillas, Raul, Ramos, de lassan Cr is. Biztos, hogy rajtuk kívül meg vannak mások is. De szerintem első blikkre az elmúlt 20 évből ez a 4es jut elsőre eszébe bárkinek, ikonként. Zizou se volt ott annyit, hogy ikon legyen. De például Marcelo is mar 10 éve ott van.Kovbal88 írta:
Ezzel egyetértek, tényleg remek játékos volt, csak nem tudok rá, real-ikonként gondolni, mert most valahogy ez megy, hogy ő is az volt, ahogy Figo se, bár lehet a sok sztár közül nehéz is lett volna bárkinek kinőni magát.
Ezzel egyetértek, tényleg remek játékos volt, csak nem tudok rá, real-ikonként gondolni, mert most valahogy ez megy, hogy ő is az volt, ahogy Figo se, bár lehet a sok sztár közül nehéz is lett volna bárkinek kinőni magát.TripleH írta:En imádtam R9-et a legjobb támadó volt akit lattam játszani, egyszerűen orrba-szájba szívatta a védőket és megnyerte a Braziloknak a VB-t. Felejthetetlen egy alakja a focinak, amúgy nálunk volt abban az évben valszeg a legjobb, a sérülése után, azt a szintet mar nem tudta visszanyerni. De mit meg nem adnék manapság egy ilyen csatárért.