Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A cikk írja. Gondolom a pénzügyi források végesek és nem férne bele egy Dahoud szintű játékos és egy kp is. Vagy éppen azért mert Coutinho-ra kp-n számít és ez esetben bal támadó posztra kell inkább valaki,palesz77 írta: Es a kettonek mi koze van egymashoz?
Azért sok a bukdácsolás a többi csapatnál is,nem írnám még őket le,de hajrá Klopp!!TripleH írta:Bajnoksági remények elszállnak 3..2..1... Sajnálom őket, pedig nagyon jó volt idén nézni őket, Alexis nagyon jó formában volt és Bellerín is egyre jobb az összjátékban.

Ezt én is megfigyeltem, hozzáteszem, olyan játékosaik vannak, akik abszolút alkalmasak erre. Coutinho fontos nekünk ilyen szempontból, sokszor feltűnik középen is meccsek alatt, meg lehetne próbálni Ini posztján, Nemyarral jól ellehetnének ott a baloson.Hihetetlen ez a Pool. Volt itt téma, hogy a modern fociban egyre kevésbé vannak posztok, hát a Pool támadásban egészen elképesztő mozgásokkal operál. Van egy alap koncepció de mindenki váltja a pozícióját és az adott támadással mozog együtt. Ha jó napjuk van alig van csapat aki ezt letudja követni. A kisebb csapatokat pedig darabokra szedik ezzel.
Vagy csak az elfogultságom miatt magyaráztam bele.palesz77 írta:Tromort77, koszi. Bar nekem ez a szitu miatt akkor is erthetetlen volt, de a latottak alapjan Klopp egy hajszallal jobban erti nalm, hogy ki mit miert csinaljon, szoval elfogadom..![]()
Ez a meccs meg fergeteges volt, remelem mi se lotyogunk csak este.. Az utolso gol elott meg remelem mindenki latta, hog ki adott sarokkal egy szep labdat Firmininak..
Mindig a labdás embert támadják sok lúd disznót győz elven. Vagyis ez jellemző a Pool-ra. Henderson azt várta, hogy a védelem kilép ami meg is történt volna, csak Matip bent bírkozott és egy ütemmel később ért ki.palesz77 írta:Henderson miert lepett ki a labdas emberre a gol elott?Can embere volt, o zarta is a savot, tok indokolatlannak tunt szerintem, de ha valaki javit azt megkoszonom.
Na kozbe ezt azepen csinalta, labdaszerzrs, picibe kenyszerito, autan szep kiugratas.
Ooooo, hat kit latnak szemeim!
Szerencsetlen Sturridge, 2 bitang nagy kapufa eddig.
Rosszul nem fognak állni de szerintem Pochettinokékat nem fogják beérni, mert gyakorlatilag a legutolsó ellen megy most csak nekik, de meglátjuk.LG írta: Amúgy szerintem a forduló után a MU nem is fog olyan rosszul állni. De BL-es helyre esélytelennek tartom őket, és nemcsak azért mert ők gyengék, hanem az első négy nagyon jó. A Tottenham-el lehetnek harcban az 5. helyért.
És nincs túlbonyolítás, gyorsak pontosak offenzívek, pont olyanok amilyen Klopp Dortmundja volt.Ha nincs náluk a labda kivárnak ha megvan irány a kapu.Ahogy mondod élmény.Megmondom Klopp lehet az aki visszaviszi őket arra az útra ahonnan jó régen létértek.palesz77 írta:Pool meccs ma se okoz csalodast, baromi jo nezni oket. Coutinho meg ma is oktat, eddig 1 szep gol es golpassz tole, mezonyben is hasznos.

Én se csak kit?A nagy mágusoknak mind stabil helye van.Max. Gigs jöhet szóba.Amúgy őt az öreg ia favorizálja.Gondolom a tanár tanítványa viszony miatt.TripleH írta:Mounak volt, mégis minősíthetetlen a játék képe Menchester vörös oldalán, nem lepődnék meg, ha kifizetnék télen neki a lelépési pénzt és igazolnának egy új edzőt.Tromort77 írta: A Carrick, Fellaini, Rooney, Pogba középpálya biztos büntetni fog. Csak nem a Swansea-t hanem a nézőket.Bár a Swensea nagyon szenved idén, az új edzőnek sok ideje nem volt még.

Mounak volt, mégis minősíthetetlen a játék képe Menchester vörös oldalán, nem lepődnék meg, ha kifizetnék télen neki a lelépési pénzt és igazolnának egy új edzőt.Tromort77 írta: A Carrick, Fellaini, Rooney, Pogba középpálya biztos büntetni fog. Csak nem a Swansea-t hanem a nézőket.Bár a Swensea nagyon szenved idén, az új edzőnek sok ideje nem volt még.
A Carrick, Fellaini, Rooney, Pogba középpálya biztos büntetni fog. Csak nem a Swansea-t hanem a nézőket.TripleH írta:Te jézus ereje, mi ez a MU line-up?
Zlatan Ibrahimovic - Wayne Rooney - Marouane Fellaini - Paul Pogba - Juan Mata - Michael Carrick - Matteo Darmian - Marcos Rojo - Phil Jones - Ashley Young - David De Gea