Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
Tromort77

2016.06.05. 22:50:19

Veidt_madridista írta:Giroudnak van az egyik legrosszabb gol/golhelyzet rataja a klasszikus nagy csapatok kilencesei kozul. Kozepszer. Ahogy Vardy is. Ha mar Vardyt felhoztam, akkor megnezhetitek Kanet. Latszolag ugyanannyira jok, de Kanebol haromszor jobb jatekos valik. Sokkal tobb dimenzios, sokkal technikasabb, sokkal kreativabb. Nem egy kobunko angol csatar (Vardy, Benteke).
Kane meg a kreativitás? Egyszerű a játéka, ahonnan tud lő. Jó fizikai adottságai vannak, jó labdakezelése, de őt kreatívnak nevezni elég vicces. Vardy pedig az idei szezont nézve minden csak nem kőbunkó angol csatár. Kérdés tudja-e ezt hozni jövőre is. De biztos nem láttad játszani ha ilyet állítasz róla.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.05. 22:46:05

Giroudnak van az egyik legrosszabb gol/golhelyzet rataja a klasszikus nagy csapatok kilencesei kozul. Kozepszer. Ahogy Vardy is. Ha mar Vardyt felhoztam, akkor megnezhetitek Kanet. Latszolag ugyanannyira jok, de Kanebol haromszor jobb jatekos valik. Sokkal tobb dimenzios, sokkal technikasabb, sokkal kreativabb. Nem egy kobunko angol csatar (Vardy, Benteke).
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 22:17:24

visca el barca írta:
Feast4 írta:mert csak a balfék Zsírút kell átlépni
:D aha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont :lol:
Szerintem Giroud egy totális balfék.Soha nem volt még egy egybefüggő jó szezonja.Azt is kihagyja egy idő után amit nem lehet, labilis megbízhatatlan sokszor körülményes a saját játékuk ellensége.És ezt mondjuk az Arsenal szurkolók is igy gondolják.Ami meg Vardy)t illeti lehet nem válik majd be de pont oda ment ahol lehet keresni valója.A többi majd kiderül.

Nagyon nem biztos hogy mégegy ilyen szezont lenyom a csapata és akkor jövőre tesznek a fejére.Én is váltottam volna.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 21:31:03

Amúgy pont a kiscsapatot védem itt (leicester),szóval ez kapufa.
Csak az Arsenal hosszú távon van ott, ahol (a MU, vagy a Chelsea nem egyszer maradt le a BL-ről az utóbbi években), a Leicester meg most először, a semmiből robbantott egy nagyot, a jövőjük meg erősen kérdéses.
Azért az Arsenal sem kis pénzeket dobál ki az ablakon.
Csak az utóbbi néhány szezonban kezdtek jobban a pénztárcába nyúlni, előtte évekig a fiatalokkal akartak mindent megoldani.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.05. 21:24:51

LG írta:
Rivaldot meg Kluivertet minek idekeverni?
Mentalitásról beszélünk, a Senal meg vesztes mentalitású csapat, évről évre bizonyítják.
Értem, hogy miért írod ezt. De azért hozzá kell tenni, hogy jóval kevesebb pénzeket költenek, mint a MU, Chelsea, City hármas, ennek ellenére versenyben tudnak lenni velük.

Az Atleticoról, sőt, már Kloppról is olvastam, hogy vesztesek...persze, azokat kell köpködni, akik még tudnak (viszonylag) kis pénzekből csapatot építeni, ajnározzuk azokat, akik minden évben 100 millió felett költenek igazolásokra- #-o
Azért az Arsenal sem kis pénzeket dobál ki az ablakon.

Atletico meg Klopp megint hogy jön ide?
Mondjuk Kloppot ha már idehoztad nem tartom vesztesnek, AtMa-t sem tartanám annak,de nem tudnak szintet lépni, a kicsinyes stílusuk miatt.
De ez eléggé off már.

Amúgy pont a kiscsapatot védem itt (leicester),szóval ez kapufa.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 21:11:08

Rivaldot meg Kluivertet minek idekeverni?
Mentalitásról beszélünk, a Senal meg vesztes mentalitású csapat, évről évre bizonyítják.
Értem, hogy miért írod ezt. De azért hozzá kell tenni, hogy jóval kevesebb pénzeket költenek, mint a MU, Chelsea, City hármas, ennek ellenére versenyben tudnak lenni velük.

Az Atleticoról, sőt, már Kloppról is olvastam, hogy vesztesek...persze, azokat kell köpködni, akik még tudnak (viszonylag) kis pénzekből csapatot építeni, ajnározzuk azokat, akik minden évben 100 millió felett költenek igazolásokra- #-o
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.05. 21:06:14

Direkt töröltem a hsz-t, gondoltam nem megyek ebbe mélyebben bele.
De ezt nem tudhatni,hogy melyik csapat mit ad hosszabb távon.
Mindkét csapat indul a BL-ben jövőre, egyrészt a Leicester mellett szól,hogy ismert közeg, királykodhatna ott. Ehelyett elmegy egy másik csapatba, ahol fene tudja,hogy mennyire fog menni neki a játék. Kockázat megvan, és nagyobb, mintha maradt volna.

Én az EB-t simán megvárnám, elég jól mozog a válogatottban, simán lennének más kérői is.
De mondom nekem mindegy, csak számomra érthetetlen döntés, hogy ha már Anglián belül akar maradni, akkor miért nem marad, vagy miért egy arsenalt választ.
Egyébként az ilyen döntéseket pl a dortmundiaknál sem értem, de ott magyarázható hogy legalább jobb csapatba mennek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.05. 20:57:05

visca el barca írta: :D aha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont :lol:
Részben igaza van. Girouddal pont az a baj, hogy a 15-20 gólját lenyomja 20-25 forduló alatt, a maradékban meg kb elmegy a helyzetein a bajnokság. Egy jó csatár tényleg kell nekik nagyon, nem mondom, hogy ez Vardy lesz, de ha a tavalyihoz hasonló szezont hoz, akkor Girouddal ketten már PL szinten is minőségi csatársor lehetnek.
Tromort77

2016.06.05. 20:46:46

csababarca írta:Rivaldot meg Kluivertet minek idekeverni?

Nekem mindegy amúgy hova megy, de szerintem ha marad,azzal nyer a legtöbbet. (pénzen kívül)
Meg ki tudja,hogy kell e valakinek? június eleje van, csomó minden változhat.
Ő tudja, szerintem rossz döntés, de ha neki elég egy bajnoki cím a polcra, de legyen tömve a zsebe akkor azzal nehéz mit kezdeni.
Komolyan kérdezem, mit adna neki a Leicester hosszútávon? Jövőre ha gyengén mennek mert a sok frontot nem bírják akkor már a kutyának nem fog kelleni ő sem. Egy lehetősége van, úgy néz ki él vele. Sportszakmai szempontból nagy előrelépés. Ezt a zsebe a fontos dumát meg olyan könnyű mondani. Melyik ember nem vágy többre és jobbra? Persze nekünk így mindegy, hogy 50k vagy 100k, de azon a szinten igenis van különbség.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 20:46:21

visca el barca írta:
:D aha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont :lol:
Hát szerintem Giroud elég középszerű csatár, nem hiába szólnak már évek óta a hírek arról, hogy vkit hoznának elé. Vardy-ról meg majd kiderül, hogy egyszezonos játékos-e, vagy ő lesz az angol Luca Toni.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.05. 20:35:57

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 20:17:05

csababarca írta:
Vardyt nem értem, elmegy az arsenalba lúzerkedni, ahelyett hogy maradna a helyén, vagy keresne valami értelmes csapatot akkor már. Agysebész az összes focista, nem tudnak racionálisan gondolkozni.
Milyen értelmes csapatot?A Citybe nem fog kelleni az MUba nem fog kelleni a Chelseabe nem fog kelleni.Nem Real nem Barca és nem is Bayern színtű.29 éves élete utolsó lehetősége még szép hogy az első csapat amibe jó eséllyel befér( mert csak a balfék Zsírút kell átlépni) elvállalja.Pl. legjobb 4 megvan BLben játszhat újra.Jobban nem us dönthetett volna.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 19:52:31

Tromort77 írta:
csababarca írta:
Vardyt nem értem, elmegy az arsenalba lúzerkedni, ahelyett hogy maradna a helyén, vagy keresne valami értelmes csapatot akkor már. Agysebész az összes focista, nem tudnak racionálisan gondolkozni.
Basszus mi ez a hangvétel? Azért nem egy tökutolsó 0 csapatról beszélünk. Tény, voltak szebb napjaik, de isten tudja mióta mindig ott vannak a BL-ben, sőt, általában egyenes kiesésig el is jutnak. Ilyen téren évek óta egy megbízható teljesítményt hoznak. Míg a Leicester valószínűleg nem fogja megváltani a világot. Máshol ahogy korábban is írták, nem nagyon kell csatár, ha pedig igen akkor nem Vardy kaliber. Szóval igazából ez egy remek lehetőség neki.
Pontosan. Szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy ott vannak Európa 10 legjobb csapata között, hisz évek óra rendszeresen ott a PL 2-4. helyén, a BL-ben meg 16 vagy a 8 között. A legszűkebb elitbe nincsenek benne, de ettől még egy remek csapatról van szó. Nekünk is volt olyan időszakuk, mikor nem nyertünk semmit, de attól még nem hiszem, hogy Kluiverték, Rivaldoék annyira lúzerek lettek volna. #-o
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.05. 19:45:33

jah végülis az egész Barca nem szokta porig alázni a PL-ből jövő ellenfeleit.
Irónia pls... :mrgreen:
Tromort77

2016.06.05. 19:43:16

csababarca írta:
Basszus mi ez a hangvétel? Azért nem egy tökutolsó 0 csapatról beszélünk. Tény, voltak szebb napjaik, de isten tudja mióta mindig ott vannak a BL-ben, sőt, általában egyenes kiesésig el is jutnak. Ilyen téren évek óta egy megbízható teljesítményt hoznak. Míg a Leicester valószínűleg nem fogja megváltani a világot. Máshol ahogy korábban is írták, nem nagyon kell csatár, ha pedig igen akkor nem Vardy kaliber. Szóval igazából ez egy remek lehetőség neki.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.05. 19:37:49

MQuCsabi írta:
Szerintem kamu, Mourinhonak nem kell

Meg amúgy is, mit kezdene MEssi Angliában? Nem hogy Messi, de az egész Barca semmit nem tudna ott elérni. Szétrugdosnák és máris nem lenne akkora király, jöhetne haza megszégyenülve. :twisted:
jah végülis az egész Barca nem szokta porig alázni a PL-ből jövő ellenfeleit.

MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.05. 19:26:54

Szerintem kamu, Mourinhonak nem kell

Meg amúgy is, mit kezdene MEssi Angliában? Nem hogy Messi, de az egész Barca semmit nem tudna ott elérni. Szétrugdosnák és máris nem lenne akkora király, jöhetne haza megszégyenülve. :twisted:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 18:44:47

Stalkyard írta:Hát, Vardy úgy látszik megelégszik ezzel az egy bajnoki címmel karrierje során. :twisted:
Néhány éve még erről az egyről sem nagyon álmodhatott. Úgy gondolom, jó döntést hoz, az Arsenalnál nagyon erősebb csapatokba nem férne be, a Leicester meg várhatóan azért vissza fog süllyedni a középmezőnybe. Főleg, hogy a pénzes csapatok keményen építkeznek, hosszútávon velük nem lehet felvenni a versenyt.
(ja, meg Messit vinné a Manu :lol:
Szerintem kamu, Mourinhonak nem kell. :mrgreen:
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.06.05. 18:29:16

Hát, Vardy úgy látszik megelégszik ezzel az egy bajnoki címmel karrierje során. :twisted:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.05. 18:20:14

Előrelátható volt, hogy szerencsétlen leicestert szétrabolják, már kezdődik is... valszeg Kanté is lép, vagy a Chelseabe, vagy a PSG-be

(ja, meg Messit vinné a Manu :lol: )
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 18:08:35

brownieheaven írta:Vardy :arrow: Arsenal :?:

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... medium=pag" target="_blank ... aign=nsofb
Igaza van.29 éves valószínűleg az utolsó lehetősége hogy Európa top klubjai egyikébe szerződjön.Arra leszek igazából kiváncsi hogy pótolni tudják e.
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.05. 18:02:14

Egy műtét után mintha napokon belül felépült volna a szezon során. Most, hogy találkozik az Arsenal orvosaival az ziher, hogy nem jön ki egészségesen.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.05. 17:50:37

MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.02. 12:59:20

veb írta:persze h ki vagyok akadva! csodálkozol? matyi fhos, nincs támadónk, mindenki öreg, turan rossz, vidal rossz, munir rossz (mondjuk őt én is osztom), suarez milyen gyenge, hát nagyanyám is beveri 2 méterről üres kapuba, jaj istenem fhos az egész, úgy ahogy van. jaj mangala így, jaj benatia úgy, bezzeg markinnyosz mekkora király és amúgy is a real madridot kell csodálnunk, mert ők az etalon, és sokkal jobbak mint mi.
Ez nekem olyan volt, mint, mikor Üvegtigrisben Sanyika kiosztja Lalit, hogy hogy viselkedik a többiekkel, neki semmi sem jó. :twisted:

Én csak a Barca-Real topikot nem bírom olvasni, a többi elmegy, átfutom őket, és kész. Bocs palesz, töröld, ha úgy érzed :)
Kép
bence8
Barça B

2016.06.02. 12:02:30

Gündogan --> City (21M)
Válasz küldése