Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kane meg a kreativitás? Egyszerű a játéka, ahonnan tud lő. Jó fizikai adottságai vannak, jó labdakezelése, de őt kreatívnak nevezni elég vicces. Vardy pedig az idei szezont nézve minden csak nem kőbunkó angol csatár. Kérdés tudja-e ezt hozni jövőre is. De biztos nem láttad játszani ha ilyet állítasz róla.Veidt_madridista írta:Giroudnak van az egyik legrosszabb gol/golhelyzet rataja a klasszikus nagy csapatok kilencesei kozul. Kozepszer. Ahogy Vardy is. Ha mar Vardyt felhoztam, akkor megnezhetitek Kanet. Latszolag ugyanannyira jok, de Kanebol haromszor jobb jatekos valik. Sokkal tobb dimenzios, sokkal technikasabb, sokkal kreativabb. Nem egy kobunko angol csatar (Vardy, Benteke).
Szerintem Giroud egy totális balfék.Soha nem volt még egy egybefüggő jó szezonja.Azt is kihagyja egy idő után amit nem lehet, labilis megbízhatatlan sokszor körülményes a saját játékuk ellensége.És ezt mondjuk az Arsenal szurkolók is igy gondolják.Ami meg Vardy)t illeti lehet nem válik majd be de pont oda ment ahol lehet keresni valója.A többi majd kiderül.visca el barca írta:Feast4 írta:mert csak a balfék Zsírút kell átlépniaha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont
Csak az Arsenal hosszú távon van ott, ahol (a MU, vagy a Chelsea nem egyszer maradt le a BL-ről az utóbbi években), a Leicester meg most először, a semmiből robbantott egy nagyot, a jövőjük meg erősen kérdéses.Amúgy pont a kiscsapatot védem itt (leicester),szóval ez kapufa.
Csak az utóbbi néhány szezonban kezdtek jobban a pénztárcába nyúlni, előtte évekig a fiatalokkal akartak mindent megoldani.Azért az Arsenal sem kis pénzeket dobál ki az ablakon.
Azért az Arsenal sem kis pénzeket dobál ki az ablakon.LG írta:Értem, hogy miért írod ezt. De azért hozzá kell tenni, hogy jóval kevesebb pénzeket költenek, mint a MU, Chelsea, City hármas, ennek ellenére versenyben tudnak lenni velük.Rivaldot meg Kluivertet minek idekeverni?
Mentalitásról beszélünk, a Senal meg vesztes mentalitású csapat, évről évre bizonyítják.
Az Atleticoról, sőt, már Kloppról is olvastam, hogy vesztesek...persze, azokat kell köpködni, akik még tudnak (viszonylag) kis pénzekből csapatot építeni, ajnározzuk azokat, akik minden évben 100 millió felett költenek igazolásokra-
Értem, hogy miért írod ezt. De azért hozzá kell tenni, hogy jóval kevesebb pénzeket költenek, mint a MU, Chelsea, City hármas, ennek ellenére versenyben tudnak lenni velük.Rivaldot meg Kluivertet minek idekeverni?
Mentalitásról beszélünk, a Senal meg vesztes mentalitású csapat, évről évre bizonyítják.
Részben igaza van. Girouddal pont az a baj, hogy a 15-20 gólját lenyomja 20-25 forduló alatt, a maradékban meg kb elmegy a helyzetein a bajnokság. Egy jó csatár tényleg kell nekik nagyon, nem mondom, hogy ez Vardy lesz, de ha a tavalyihoz hasonló szezont hoz, akkor Girouddal ketten már PL szinten is minőségi csatársor lehetnek.visca el barca írta:aha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont
Komolyan kérdezem, mit adna neki a Leicester hosszútávon? Jövőre ha gyengén mennek mert a sok frontot nem bírják akkor már a kutyának nem fog kelleni ő sem. Egy lehetősége van, úgy néz ki él vele. Sportszakmai szempontból nagy előrelépés. Ezt a zsebe a fontos dumát meg olyan könnyű mondani. Melyik ember nem vágy többre és jobbra? Persze nekünk így mindegy, hogy 50k vagy 100k, de azon a szinten igenis van különbség.csababarca írta:Rivaldot meg Kluivertet minek idekeverni?
Nekem mindegy amúgy hova megy, de szerintem ha marad,azzal nyer a legtöbbet. (pénzen kívül)
Meg ki tudja,hogy kell e valakinek? június eleje van, csomó minden változhat.
Ő tudja, szerintem rossz döntés, de ha neki elég egy bajnoki cím a polcra, de legyen tömve a zsebe akkor azzal nehéz mit kezdeni.
Hát szerintem Giroud elég középszerű csatár, nem hiába szólnak már évek óta a hírek arról, hogy vkit hoznának elé. Vardy-ról meg majd kiderül, hogy egyszezonos játékos-e, vagy ő lesz az angol Luca Toni.visca el barca írta:Feast4 írta:mert csak a balfék Zsírút kell átlépniaha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont
Feast4 írta:mert csak a balfék Zsírút kell átlépni
Milyen értelmes csapatot?A Citybe nem fog kelleni az MUba nem fog kelleni a Chelseabe nem fog kelleni.Nem Real nem Barca és nem is Bayern színtű.29 éves élete utolsó lehetősége még szép hogy az első csapat amibe jó eséllyel befér( mert csak a balfék Zsírút kell átlépni) elvállalja.Pl. legjobb 4 megvan BLben játszhat újra.Jobban nem us dönthetett volna.csababarca írta:
Vardyt nem értem, elmegy az arsenalba lúzerkedni, ahelyett hogy maradna a helyén, vagy keresne valami értelmes csapatot akkor már. Agysebész az összes focista, nem tudnak racionálisan gondolkozni.
Pontosan. Szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy ott vannak Európa 10 legjobb csapata között, hisz évek óra rendszeresen ott a PL 2-4. helyén, a BL-ben meg 16 vagy a 8 között. A legszűkebb elitbe nincsenek benne, de ettől még egy remek csapatról van szó. Nekünk is volt olyan időszakuk, mikor nem nyertünk semmit, de attól még nem hiszem, hogy Kluiverték, Rivaldoék annyira lúzerek lettek volna.Tromort77 írta:Basszus mi ez a hangvétel? Azért nem egy tökutolsó 0 csapatról beszélünk. Tény, voltak szebb napjaik, de isten tudja mióta mindig ott vannak a BL-ben, sőt, általában egyenes kiesésig el is jutnak. Ilyen téren évek óta egy megbízható teljesítményt hoznak. Míg a Leicester valószínűleg nem fogja megváltani a világot. Máshol ahogy korábban is írták, nem nagyon kell csatár, ha pedig igen akkor nem Vardy kaliber. Szóval igazából ez egy remek lehetőség neki.csababarca írta:
Vardyt nem értem, elmegy az arsenalba lúzerkedni, ahelyett hogy maradna a helyén, vagy keresne valami értelmes csapatot akkor már. Agysebész az összes focista, nem tudnak racionálisan gondolkozni.
Basszus mi ez a hangvétel? Azért nem egy tökutolsó 0 csapatról beszélünk. Tény, voltak szebb napjaik, de isten tudja mióta mindig ott vannak a BL-ben, sőt, általában egyenes kiesésig el is jutnak. Ilyen téren évek óta egy megbízható teljesítményt hoznak. Míg a Leicester valószínűleg nem fogja megváltani a világot. Máshol ahogy korábban is írták, nem nagyon kell csatár, ha pedig igen akkor nem Vardy kaliber. Szóval igazából ez egy remek lehetőség neki.csababarca írta:
jah végülis az egész Barca nem szokta porig alázni a PL-ből jövő ellenfeleit.MQuCsabi írta:Szerintem kamu, Mourinhonak nem kell
Meg amúgy is, mit kezdene MEssi Angliában? Nem hogy Messi, de az egész Barca semmit nem tudna ott elérni. Szétrugdosnák és máris nem lenne akkora király, jöhetne haza megszégyenülve.
Szerintem kamu, Mourinhonak nem kell
Néhány éve még erről az egyről sem nagyon álmodhatott. Úgy gondolom, jó döntést hoz, az Arsenalnál nagyon erősebb csapatokba nem férne be, a Leicester meg várhatóan azért vissza fog süllyedni a középmezőnybe. Főleg, hogy a pénzes csapatok keményen építkeznek, hosszútávon velük nem lehet felvenni a versenyt.Stalkyard írta:Hát, Vardy úgy látszik megelégszik ezzel az egy bajnoki címmel karrierje során.
Szerintem kamu, Mourinhonak nem kell.(ja, meg Messit vinné a Manu
Igaza van.29 éves valószínűleg az utolsó lehetősége hogy Európa top klubjai egyikébe szerződjön.Arra leszek igazából kiváncsi hogy pótolni tudják e.brownieheaven írta:VardyArsenal
![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... medium=pag" target="_blank ... aign=nsofb
Ez nekem olyan volt, mint, mikor Üvegtigrisben Sanyika kiosztja Lalit, hogy hogy viselkedik a többiekkel, neki semmi sem jó.veb írta:persze h ki vagyok akadva! csodálkozol? matyi fhos, nincs támadónk, mindenki öreg, turan rossz, vidal rossz, munir rossz (mondjuk őt én is osztom), suarez milyen gyenge, hát nagyanyám is beveri 2 méterről üres kapuba, jaj istenem fhos az egész, úgy ahogy van. jaj mangala így, jaj benatia úgy, bezzeg markinnyosz mekkora király és amúgy is a real madridot kell csodálnunk, mert ők az etalon, és sokkal jobbak mint mi.