Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért sértő.visca el barca írta:amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.
és akkor múltkor le lettem hülyézve mikor leírtam, hogy már rég nem PL szint, egy középcsapatba se férne be. annyira tetű lassú lett idénre, hogy félelmeteskanty írta:Agüero amúgy még nagy meccset játszott Touré mellett. Az öreg Yaya végig kocogta a maga egy óráját, ezalatt pedig volt 0 szerelése, 0 labdaszerzése, 0 kapura lövése.
Persze,hogy nekik van esélyük,hiszen ők játszanak velük,nem pedig mi!Kovbal88 írta:Szerintem az Atletico képes megfordítani a meccset, mert hatalmas küzdők, de a Real meg nem. Amúgy az a szomorú, hogy jelenleg az Atleticonak nagyobb esélye van legyőzni a Realt, mint nekünk.visca el barca írta: én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeni
Szerencsére még korábban megtettem a Realt BL győzelemre, 6,75-ös odds-szal.visca el barca írta:a fogadóirodáknál most kb így adják az oddsokat
real 2.45 X 3.10 atleti 3.00
real nyeri a kupát 1.75, atleti 2.10
Ez mindent elmond,nagyon túlértékelt játékosnak tartottam mindig is. Örülök,hogy végül nem itt kötött ki.palesz77 írta:Shots on target by Sergio Agüero in his last 5 Champions League games:
0 vs. Real Madrid
0 vs. Real Madrid
0 vs. PSG
0 vs. PSG
0 vs. Kyiv
Az mondjuk kemény, és még Suárez volt pocsék formában..
Szerintem az Atletico képes megfordítani a meccset, mert hatalmas küzdők, de a Real meg nem. Amúgy az a szomorú, hogy jelenleg az Atleticonak nagyobb esélye van legyőzni a Realt, mint nekünk.visca el barca írta:én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeniInitom írta: Nem vagyok se Bob se madridista,de ettől függetlenül úgy érzem,hogy a realnak egy hajszálnyival több a sansza.Érveim nem nyomósak ,csak megérzések. Pontosabban közhelyek: 1 meccs,bármi lehet,Ronaldo.
én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeniInitom írta:Nem vagyok se Bob se madridista,de ettől függetlenül úgy érzem,hogy a realnak egy hajszálnyival több a sansza.Érveim nem nyomósak ,csak megérzések. Pontosabban közhelyek: 1 meccs,bármi lehet,Ronaldo.visca el barca írta:amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.
Nem vagyok se Bob se madridista,de ettől függetlenül úgy érzem,hogy a realnak egy hajszálnyival több a sansza.Érveim nem nyomósak ,csak megérzések. Pontosabban közhelyek: 1 meccs,bármi lehet,Ronaldo.visca el barca írta:amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.
Ez amúgy igaz, én egyáltalán nem szeretem a walesi játékát, de kegyetlen ütemben termel az utóbbi időben. Rögzített szituknál aranyat érhet majd, nem lepne meg, ha fejelne egy gólt a döntőben..Bob_Marley írta:Viszont Baleről kevés szó esik, sorba hozza a meccseket.Godín-Bale párharc kulcs lesz. Szerintem Ronaldot összerakták mert "muszáj" volt, de az igazi veszély egy ideje a walesi. És a fejpárbajok kritikusak lesznek. Két éve is fejes kellett az egyenlítéshez most meg Bale bombaformában van a levegőben. Ma is majdnem fejelt egyet.
Kicsit megcsavarva: nem minden tripla házidöntő után volt, de minden házidöntő után tripla következett.TripleH írta:
Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt.