Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.14. 19:12:41

Visszatérve a BL-re, idén úgy érzem, kissé gyengére sikeredett a legjobb 4 mezőnye, és nem azért, mert mi nem jutottunk oda.
City egész évben bukdácsol, semmi koncepció, ha Agüeronak megy, akkor eldönti, ha meg Demichelisnek nem megy, akkor ő :lol: PSG jobban megérdemelte volna.
Realról még nem tudok véleményt mondani, egyelőre nem kerültek össze igazán ütőképes csapattal, de az ő szereplésük a legkevésbé megkérdőjelezhető a 4 csapat közül.
Bayern eléggé hektikus szintén, megy a tiki-taka, ha az ellenfél kevésbé szervezett, akkor jól megy, de messze nem olyan erősek, mint pl. a Juve tavaly.
S végül,de nem utolsósorban a Tico... Hát, csapatként tényleg példa nélküli, amit lehoznak, nagy respect, viszont bennük sincs semmilyen átütőerő. Akárkivel kerülnek össze, alárendelt szerepet fognak játszani a párharc során, viszont ha berúgják a helyzeteiket, meglehet a döntő.
Lehet, hogy az idő megszépíti a dolgokat, de én a tavalyi top4-et erősebbnek érzem.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.14. 18:10:20

Köszönjük a részvételt, Real ünneplős videókat nem itt kell megosztani..
Rewolution5 írta:srácok jövőre nézve, ne kezdjetek el vitatkozni ilyen betyárokkal,egyertelmu provokacio,
Ez meg így igaz.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2016.04.14. 18:08:36

srácok jövőre nézve, ne kezdjetek el vitatkozni ilyen betyárokkal,egyertelmu provokacio, azzal csak magatokat minősítitek, és mindamelett esik a topik színvonala.. ilyenkor azért páran átjönnek olvasgatni a véleményeket a meccsekről :) majd az adminok takaitanak neaggódjatok.
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.14. 17:50:56

Igen, kocsmában, bordélyházban, suliban provokálják egymást a haverok :lol: De ne egy barca fórumon akarja megmondani a tutit egy reálos, aki nagy eséllyel az ilyen időkre tartogatja csak a kommentjeit, mikor nem megy a csapatnak :lol:
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 17:49:47

Raul Madrid írta:nem tudtam hogy a szurkolok nem provokaljak egymást, ez új. Haver ez foci, ne vedd ilyen komolyan, sokkal jobb lesz.
Tényleg ne csináld ezt, lehet itt társalogni normális módon, nem kell a feszkó!
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.14. 17:44:35

Hol voltál fél éve?
Ezzel van a gond. Ilyenkor könnyű lenne nekem is átregelni,és osztani az észt, ha épp jól megy a csapatomnak. Nem rád haragszik senki sem, de egyik szurkolótábor se szereti a provokáló fajtádat.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.14. 17:19:06

Raul Madrid írta:ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság :D
el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.14. 17:10:27

LG írta:
Amúgy ha a BL 8 között ilyen "nagy-nagy szerencséről" kell beszélni, akkor el kell gondolkozni a BL jövőjén
Nézd, én a bajnokságot mindig is többre tartottam, mint a BL-t, és ennek többször hangot is adtam már itt a fórumon is az elmúlt évek során. 38 meccs jobban megmutatja az erőviszonyokat, míg a BL-t egy gyenge szezonnal, néhány jó meccsel is meg lehet nyerni.
Lásd Chelsea!
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.14. 17:09:19

Raul Madrid írta:ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság :D

Hááát épkézláb ellenfeletek még nem volt. :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.14. 17:09:11

Nem csak, de egy erősebb ellenfél ellen kiestetek volna a negyed/nyolcaddöntőben.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.14. 17:08:31

Ha a szivedre teszed a kezed, szerinted nem szerencse volt,hogy nem a City,Tico,PSG,Arsenal csapatok közül kaptatok valakit? Az egy dolog, hogy nem csak ezen múlt, viszont nagyban hozzájárult ehhez.
Az más kérdés, hogy tavaly az ilyet meg sem éreztük,mivel csúcsformában toltuk végig a tavaszt, végigverve az összes bajnokot, de vannak évek, amikor az ilyen "apróságok" mégis számítanak.
Raul Madrid
Barça B

2016.04.14. 16:58:59

ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság :D
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 16:22:50

Nézd, én a bajnokságot mindig is többre tartottam, mint a BL-t, és ennek többször hangot is adtam már itt a fórumon is az elmúlt évek során. 38 meccs jobban megmutatja az erőviszonyokat, míg a BL-t egy gyenge szezonnal, néhány jó meccsel is meg lehet nyerni.
Igen, azt gondolom ebben teljesen igazad van, viszont ami a mai "pénz fociban" számít valamit: az a BL és akkor itt egy másik történet.... ki, honnan, mennyit "OLAJ LAJOS " megvette a PL és a fél Francia bajnokságot :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 16:13:07

Amúgy ha a BL 8 között ilyen "nagy-nagy szerencséről" kell beszélni, akkor el kell gondolkozni a BL jövőjén
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 16:03:55

nem, a szerencse az, hogy olyat sorsoltak nekik aki ebben tökéletes partner volt
Persze, és erről nyilván az UEFA tehet...

Nyertek, jobbak voltak, megérdemelték, nem kell ezt túlharsogni!

Amúgy ha a BL 8 között ilyen "nagy-nagy szerencséről" kell beszélni, akkor el kell gondolkozni a BL jövőjén :)
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.14. 16:02:16

ALEXDP írta:
Feast4 írta:Ha van igazság a Földön akkor holnap az Atlético Bayern kettős egyikét kapják.Nagyon fájna ha mwgkapnák a Cityt kiejtik aztán egy gyenge egy gólos döntőn megnyerik.

Amúgy akik a bentlevőkből tényleg megérdemelnék az az Atlético és a Bayern.A Bayern hatalmas erőről tett tanúbizonyságot a Juve ellen.Vert helyzetből visszahozták magukat.Az Atlético pedig hihetetlen melóval és agilitássak lépett túl rajtunk.

Hogy a Bayern a Juventus ellen miért ment tovább, az nem elsősorban az erejükkel függ össze...

Ezzel együtt a legerősebb ebből a négyesből, viszont innen azt gondolom bárki győzhet, 2 meccsen bárki jó lehet bárki ellen, a döntő meg, nos az a döntő.

De a Juve kiejtése nem az erőt mutatja, az nem azon múlt.
Szerintem félre értetted amit az erőről mondtam.Bár fizikailag is elfogyott a Juventus a végére de a Bayern egy percig se tűnt úgy mint aki kételkedik magában.A bekapott 2 gól után volt bennük nemi zavarodottság ami tökre érthető volt aztán egyre feljebb és feljebb tették a lécet.Felborították a pályát és el is hitték higy van bennük 2 gól Pep kezdeti zavarodottságán túllépve két óriási húzást is meglepett (pedig nem szokása jól belenyúlni a meccsekbe.A felépített taktikáját sokszor ő maga lekeli meg.)Aztán a hosszabbításban egyszerűen megölték a Juvet.Erre mondtam az erőt. Emellett volt egy jó adag mákjuk is.
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2016.04.14. 15:37:15

Az Atletico nagyon erős volt,a Barcelona pedig nagyon erőtlen.
A főoldali cikk megjegyzése reális, rosszkor, rossz helyen....
Az alábbi beszélgetéshez csatlakozva :)
Biztos, hogy ez az Atma bárki ellen jó lehet(és nem csak 2 meccsen), mert passzol minden náluk, ami a sikerhez kell, a Bayaer azért nyerhet mert ők a legjobb kerettel a legjobban focizni tudók ebből a négyesből, a Real azért, mert ők a Real, a City pedig minden más okból :)

Egy ideje gondolkodom a taktikán is, illetve Lucho-n, de bármennyire jók vagyunk, nincs meg bennem az az érzés, ami a Pep féle csapatnál megvolt...
Esetlegesség.
Amikor sok minden klappol, akkor verhetetlenek vagyunk, amikor nem , akkor nem. Ez anno nem volt így, sokkal meghatározóbb volt a csapat direkt játéka.
Szerintem...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.04.14. 15:13:01

Ha egy kicsit a tegnapi meccs mögé tekintünk, várható volt hogy ez a lendület, ez nem tart örökké. Elég sokan kérdezték ma tőlem, most mi lesz? Mi van a Barcával? Mi lenne? Nem véletlenül nem tudott egyik győztes sem ismételni a következő évben. Lehetetlen. E mellé hozzá jön, hogy enerváltak és tompák voltunk, rettentő sok meccs van a srácokba, extra terhelés és a rossz forma együtt nem dukál. Extra elvárás pedig még nagyobb nyomást generál. Azt meg sem említem, hogy az anti foci mintapéldányai ellen kellett volna így valami egetrengető teljesítményt hozni. Ne is nyerjünk minden évben, és így pedig főleg ne, jobb is nem fújták be azt a 11-est a végén, nem érdemeltük volna meg a ráadást sem.

Abban bízok, hogy végre a real is kap majd egy ilyen jó kis bunkerfoci+bokarugdosó csapatot következő körben, akkor legyen nagy a mellény. Simeone ide vagy oda, ennél ocsmányabb focit játszani... gondolom sok cselzi videót nézhetnek mire eljutottak erre a szintre.

Bízok benne hogy a ligát és a kupát szépen megnyerjük, talán fellélegeznek a srácok is, nincs akkora nyomás rajtuk, mert ez a görcsösséget valami borzasztó volt látni. Másik részről pedig, hihetetlenül el voltunk kényeztetve az évek során, mi szurkolók. Gondoljunk bele, Xavi-Iniesta középpályán nőttünk fel, mindent ehhez a Pep féle elképesztő szezonokhoz viszonyítottunk, de ez a csapat már más. Sok minden meg van benne, ami akkor nem, de pl. egy ilyen Xavi féle karmester nincs meg igazán. Vagy egy Puyol, aki hátul mint az oroszlán, tekintélyt parancsol. Mielőtt átmegyek retro-ba, félreértés ne essék, baromi jó ez a csapat, csak ne éljünk álomvilágban. Én örülök hogy Messi itt van és még tud találni magának motivációt, ami baromi nehéz lehet, így hogy mindent megnyert már. Néha kell egy kis átmenet, hogy a motiváció vissza térjen és harcoljon az ember. Én ezt éreztem tegnap, atma nagyon akart, mi pedig jól vagyunk lakva. Nincs ezzel baj, ha megéhezik az ember, hozzá lát és eszik. Így teszünk mi is jövőre.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
pep71
Entrenador del Barça

2016.04.14. 14:46:37

hedora írta:
Kiderülne, hogy a Barca volt ennyire gyenge vagy az Atma védekezése és csapatmunkája ilyen jó(én ezt tartom valószínűbbnek) és a Real is kapna végre egy komoly ellenfelet a Bl-ben idén.]
A tegnapi Barca ellen nem volt nehéz védekezni, ha az első félidőt megnézed...
Semmi másról nem szólt Pique irányított:) itt el is mondtam mindent...agyhalál közeli állapot a tv előtt...

Aszem a labdabirtoklás nagyon dúrva volt az első félidő végére, de ebből 99% a mi térfelünkön , Ini-Pique- Masch és persze a kapusunk :)

És itt kanyarodnék vissza: Többen nagyon szidták itt hónapokon keresztül "Matyit" , ha Ő ezen a meccsen van, nem fejelnek nekünk ilyen gólt!
Védekezésüknél nem a tegnapi, hanem az első meccs 2.félideje mutatta meg, hogy még egy emberrel kevesebben is képesek óriási nyomást megúszni. A legtöbb csapat ott simán kapott volna 3-4 gólt, amivel eldőlt volna a párharc, de ők megúszták 2-vel.
Nem volt nehéz védekezni a tegnap Barca ellen ez igaz, de nem tudom ki várt mást a Barcától, idegenben az Atletico ellen, úgy, hogy a Barca állt továbbjutásra. Nem létezik olyan csapat, aki nekirontott volna ennek az Atletico-nak. Másrészt, az hogy, Pique-ék passzolgattak hátul, nem csak a Barcán múlt, az Atletico HÁTRÁNYBAN sem akart kitámadni, kezdeményezni, vártak arra az 1-2 lehetőségre, ami minden meccsen van általában a Barca ellen minden ellenfélnek és az elsővel éltek is, onnan már bunker ment végig ugyanúgy.
Nyílván a Barcának az lett volna jó, ha kitámad az Atletico, de ezt Simeone is tudta és inkább vártak arra, hogy vagy lesz helyzetük a semmiből vagy nem, de területet nem hagynak a MSN-nek és ez be is jött.
ALEXDP
Capitá del Barça

2016.04.14. 14:38:20

Feast4 írta:Ha van igazság a Földön akkor holnap az Atlético Bayern kettős egyikét kapják.Nagyon fájna ha mwgkapnák a Cityt kiejtik aztán egy gyenge egy gólos döntőn megnyerik.

Amúgy akik a bentlevőkből tényleg megérdemelnék az az Atlético és a Bayern.A Bayern hatalmas erőről tett tanúbizonyságot a Juve ellen.Vert helyzetből visszahozták magukat.Az Atlético pedig hihetetlen melóval és agilitássak lépett túl rajtunk.

Hogy a Bayern a Juventus ellen miért ment tovább, az nem elsősorban az erejükkel függ össze...

Ezzel együtt a legerősebb ebből a négyesből, viszont innen azt gondolom bárki győzhet, 2 meccsen bárki jó lehet bárki ellen, a döntő meg, nos az a döntő.

De a Juve kiejtése nem az erőt mutatja, az nem azon múlt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.14. 13:59:11

hedora írta:Az a szerencse hogy 2:0 ról visszajöttek és továbbjutottak, mi ezen a szerencse?
nem, a szerencse az, hogy olyat sorsoltak nekik aki ebben tökéletes partner volt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 13:53:21

Szerencsés sorsolással. Nagyon valószínű, hogy Wolfsburg ellen mi is tovább mentünk volna. Persze hülyeség ezen keseregni, de már disznóság, hogy évek óta sokkal nehezebb a mi sorsolásunk, mint az övéké.
Ez semmi más mint "belemagyarázás".
Most jobbak, most Ők felszívták magukat, most nekik van egy "Rinyaldójuk", nálunk Messi 0000, ez van.

Az a szerencse hogy 2:0 ról visszajöttek és továbbjutottak, mi ezen a szerencse?
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 13:46:41

hedora írta:
Igazad van, eddig semmit nem mutattak fel, ami alapján favoritnak kéne lenniük, de ez semmit nem jelent.
Akkor hogy a bánatba kerültek a BL 4 közé?
Itt már mindenki favorit lehet.
Én is undorodom Tőlük, de ami jár az jár, ez sport és nem a "Hadügyminisztérium" :)
Szerencsés sorsolással. Nagyon valószínű, hogy Wolfsburg ellen mi is tovább mentünk volna. Persze hülyeség ezen keseregni, de már disznóság, hogy évek óta sokkal nehezebb a mi sorsolásunk, mint az övéké.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.14. 13:40:23

Ha van igazság a Földön akkor holnap az Atlético Bayern kettős egyikét kapják.Nagyon fájna ha mwgkapnák a Cityt kiejtik aztán egy gyenge egy gólos döntőn megnyerik.

Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 13:39:23

Igazad van, eddig semmit nem mutattak fel, ami alapján favoritnak kéne lenniük, de ez semmit nem jelent.
Akkor hogy a bánatba kerültek a BL 4 közé?
Itt már mindenki favorit lehet.
Én is undorodom Tőlük, de ami jár az jár, ez sport és nem a "Hadügyminisztérium" :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.14. 13:41:10-kor.
Válasz küldése