hedora írta:Nem nyomtak ők igazából bunkerfocit így rájuk volt borítva a pálya
Arra lehet ráborítani a pályát, aki ezt hagyja.
Érdekes volt nézni azt a pár percet amikor bátran próbáltak játszani, ordító helyzetük is volt amit a figura átaludt vagy nem tudom mit is akart ott igazán:)
Szerintem ahhoz, hogy Wolfsburg fel tudott a 2 bekapott gól után javulni, kellett az is, hogy a Real visszavegyen. Nekem legalábbis úgy tűnt, 2-0 után nem erőltették annyira a támadásokat, elkezdtek inkább kivárásra játszani, ami akár a vesztüket is okozhatta volna, hisz a németeknek voltak lehetőségeik, ha egy beakad, akkor nem biztos, hogy a Real megint annyira fel tud pörögni, hogy még kettőt lőjjenek. A másik dolog, ami nekem nem is tűnt fel korábban, de mióta néhány forumozó megemlitette, és figyelni kezdtem rá, én is hasonlóan látom: a Realnak minden meccsen van 15-20 perce, amit nagyon megnyomnak, és olyankor a legveszélyesebbek. Most ez rögtön az elején volt, és a németeknek nem sikerült túlélniük. Ellenünk viszont a végét húzták meg, minket is elkaptak. De visszaelmékszünk az őszi Klasszikusra, akkor is volt ilyen időszakuk, az második félidő elején, akkor többször komoly helyzetbe kerültek, szerencsére akkor mi túl tudtuk élni azt időszakot. De pl. az Atletico ellen mi is hasonlót húztuk a második félidő elején, és be is jött.
Ami a Wolfsburgot illeti, szerintem nem kell szégyenkezniük, nem sikerült a bravúr, de legalább izgalmassá tette a párharcot, amit nem nagyon gondoltunk volna.
Real: nem voltak meggyőzőek. Nagyon kellett, hogy Ronaldo kiméletlenül belőjje a helyzeteket, mert a másik két támadó tegnap sem mutatott túl sokat. Most a portugál kihúzta őket a ganéból. Ahhoz képest, hogy szezon elején sokan leirták őt, hogy már nem régi, stb, most megint rengeteg gólt termel, ellenünk is ő döntött, amivel maradt legalább egy kics esélyük a bajnokságban, a BL-ben meg 16 gól, 10 meccsen. Az ellendrukkerei persze megmagyarázhatják, hogy hát de milyen kis csapatoknak lőne, de 1,6-os gólátlagnál vkinek az érdemeit vitatni nem bölcs dolog.
Attól függetlenül, hogy a vártnál jobban megszenvedett a Real, nem irnám le őket, nem most kell csúcsformában lenni. De sok játékosuknak alaposan fel kéne javulnia a szezon végére, ha meg akarják ezt a trófeát nyerni.
A másik meccset nem láttam, vki irna róla pár sort, ha szépen megkérem?