visca el barca írta:rhuni írta:Kéne már egy jó zsíros kínai ajánlat ide, aztán legyen vége a sztorinak, mert ez már egyre kínosabb. Lassan a fanboy/fangirl táborán kívűl mindenki utálni fogja.
sztem eddig is utálták. nekem minden szegmensből van szurkol barátom (inter, milan, pool, bayern stb) kivétel nélkül gyűlöli mindenki (max a mencseszteresek nem). elismerni elismerik (mint ahogy én is), de ennyi.
neki ahhoz túl nagy egoja h kínába menjen. ha a bosnyák nyáron lelép párizsból, akkor 99% h oda megy. annyira azért még nem öreg, hogy az MLS/kína/katar vonalra mozduljon rá. 31 éves, még bőven van benne 3, aránylag jó európai év.
Szerintem is, vagyis szerintem sem megy Kínában, 50-60 millió bejön neki egy évben, pénz miatt nem fog menni, örök életre eladta magát. Abban mondjuk nem vagyok biztos, h van még benne 3 európai év, bár nem tudom mennyire gatya a francia bajnokság, mondjuk remek képet ad róla, h utcahosszal vezeti a Psg.
Én nem utálom vagy gyűlölöm őt, egyrészt nem ismerem, másrészt utálattal nem mérgezem az életemet, inkább viccesnek tartom bizonyos dolgait, illetve a megnyilvánulásaiból arra következtetek, h nagyon buta ember. Ellenben a hozzáállását, munkáját és elért eredményeit elismerem, ha én úgy viszonyulnék a munkához, ahogy ő, hívnálak Titeket pénzt zsákolni a lakásomra.
Lehet, h barátok, annyit írtam, h kétlem, de nem is ez volt a lényeg, én pl a pályán azt az embert éreztem a legjobban, akivel azon kívül egy szót nem beszéltem, nagyképű idiótának tartottam

Meg se akartuk ismerni egymást igazán.