A védő jól csúszott be, elsőre a lábát találta el a labda, onnan pattant a kezére, nem szándékos kezezés volt, és még csak nem is lett volna meccset eldöntő tévedés, ha nem adja meg a tizenegyest.recrea írta:Az első kamu, a második egyértelmű tizi volt, sőt, szigorúan véve még a második félidei kezezés is az lett volna. Ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.Kash írta:Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja.![]()
Bármennyi forintban le merem fogadni, hogy nem lesz ott az aranylabda-díj átadásán, lehet ez a feszítése is csak azért van, hogy ne látszódjon rajta a csalódottság.
Én fogadok Veled, mondj egy összegetSztem ott lesz, az egykori nem megjelenés elsősorban Mou hatásának meg Blatter beszólásának volt köszönhető.
Azt, hogy bármennyi forintban lefogadom, csak azért írtam oda, mert így menő...Semmi pénzért sem fogadnék olyan dolgoban, amiben a Real keze benne van.