@ozsimik
Szerintem pont a felsorolt példák mutatják, hogy egy sikertelen csapatot átvéve új játékosokkal elindulva sikeres lett. Nálam ez a 0-ról való felépítés. Akár a Madridot nézem akárcsak anno a Chelseat vagy az Intert. Átvette, szabad kéz, siker.
A pár éves periódusok valóban valósak.
@MR. TROMORT777
Mondjuk a Caneiro eset szerintem pont nem jó, mert tipikus annak a példája, hogy egy játékosnak tudnia kéne hol a helye és nem azzal foglalkozni ki az orvos meg stb. Ivanovic stb dolog viszont jogos.
Én ilyenekre gondoltam a bajnokság elejéről:
"Nem tagadom, ez karrierem legrosszabb időszaka a legrosszabb eredményekkel. "
"A pletykákkal nem foglalkozom, a játékosaim tisztelik egymást és tisztelnek engem is. Nem zavar, ha a szurkolók Terry nevét énekelik, szüksége van a buzdításra, különösen akkor, amikor nem játszik”"
"Vannak játékosaim, akik nagyon-nagyon rosszul játszanak, de ne várják, hogy megnevezzem őket, mert nem ez a dolgom."
"Nem olvasok el mindent, amit a sajtónak mond, és amit írnak róla. Őszintén szólva nem aggódom érte. Mourinho a legjobb edző a világon, különösen az ehhez hasonló helyzetek megoldásában”-Hazard
"
Angol labdarúgás
sajtóhír
angol foci
Premier League
José Mourinho
Chelsea
Cesc Fabregas
nemzetisport.hu 2015.11.03 09:00 Frissítve: 2015.11.03 10:24
Chelsea: kiszivárgott, ez a klasszis fordult Mourinho ellen?
62 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is!
„Inkább veszítene, mintsem győzne Mourinho kedvéért” – állítólag ez a mondat elhangzott a Chelsea öltözőjében néhány nappal ezelőtt. A BBC műsorában nem nevezték meg a futballistát, aki José Mourinho menedzser ellen fordult"
„Ez egy nagyon szomorú vádaskodás. Tisztességtelenséggel vádoltok egy vagy több játékost. De ha én vádolnálak benneteket azzal, hogy tisztességtelen újságírók vagytok, akkor kiborulnátok, talán még jogi lépéseket tennétek”
Félre értések elkerülése végett koránt sem ártatlan az ügyben, de legrosszabb esetben is 50-50 ez az ügy, mert itt bizony a játékosok is fúrnak keményen. És az elején még próbált higgadt maradni, de kezd bekattanni.