Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vállalta már ő a felelősséget és mondta már, hogy legrosszabb időszaka, de ez most megint olyan, hogy hogyan kapcsolódik a tárgyhoz? Kezdve azzal, hogy tirpák, folytatva azzal, hogy magáról arról beszéltünk, hogy játékos kontra Mourinho.Mert az rendben van, hogy mindig mindenki hibás csak ő nem? Nehogy már az profizmus legyen, hogy mindig mindenki más a hibás de ő soha.
A sikertelenség oka lehet, amit te is írtál és én is, hogy ha nem megy akkor ujjal mutogatás van. Pl egy Terry fúrhatja mert nem játszik, spanyolok fúrhatják mert külön kis csoport. Ivanovic-Matic fúrhatja mert mindig bízott bennük, de ők is benne vannak a rossz eredményekben és zavarhatja őket.MR. TROMORT777 írta:.....
Egyáltalán nem Mourinho védése volt, hanem pont ezt írtam lejjebb is 50-50%. Ő is nagyon makacs, de itt a játékosok részéről sem oké minden. Tirpák stb jelzők meg felháborítóak. Nem az a lényeg, hogy én szeretem vagy sem, mert én sem költöznék vele össze nehogy azt hidd, de hogy szakmailag a csávó nagyon rendben van az egyértelmű. De itt tirpákozni meg tahózni meg patkányozni lehet, de bezzeg előtte mg leírod az igazolás topikba hogy Ronaldinoh így meg úgy. Nem fogok ebbe belemenni, mert pont nem érdekel se Ronaldinho se a másik, de nonszensz, hogy az a menő, hogy letirpákozunk másokat. Nem ellened szólt, csak speciel ha itt valaki pl leírja Messi gyenge volt, rögtön kifigurázza a fél fórum, de bezzeg Mournho patkány, Cé patkány, LVG patkán stb patkány. Ez a menő ezt lehet a másikat meg nem. ezzel meg nagyon nem értek egyet. Nem kell szeretni, de részemről mindenki felé megvan a tisztelet és olyan felé aki ráadásul nem kicsit tudja a futballt meg pláne.TripleH írta:Bob akárhogy próbálod védeni JM-t akkor is ez a 3 eset amikor 3. évben elindul nála a lejtmenet és nekem senki ne mondja, hogy mindig szegényt a játékosai fúrják és miattuk lesz egy tirpák tahó.
Egyébként, ezt a csodahármast JM/LvG/Benítez elkéne mostmár tiltani a top csapatoktól. Mert egyszerűen reménytelen amit próbálnak játszatni és mellé élvezhetetlen is.
Mint mondtuk heten át az Atletico-ra amikor elfogytak a fordulók és az élen maradtakAlcantara írta:Ákos ne legyél naiv. Szép eredmények, tiszteletreméltó,de ezek nem fognak semmit nyerni.hank1ee írta:Amit most a Leicester csinál, az zseniális. Egy olyan bajnokságban, ahol szinte minden a pénzről szól, megmutatják, hogy kevés pénzzel is lehet fantasztikus eredményeket elérni, és az alázat, lelkesedés, csapatszellem a legfontosabbak ebben a játékban. Szerintem a lehető legjobbat tesznek ezzel a futballnak, tisztelem őket érte! Remélem, megnyerik a bajnokságot.
Nem bírják végig a tavaszt, el fognak fogyni előbb-utóbb.
ezt meg mégis mire alapozod?Bob_Marley írta: Itt a pénz az egyik faktor a másik meg szerintem az hogy tudják a Chelseanél hogy Mourinhol 0-róla is feltudja őket építeni újra.
Ákos ne legyél naiv. Szép eredmények, tiszteletreméltó,de ezek nem fognak semmit nyerni.hank1ee írta:Amit most a Leicester csinál, az zseniális. Egy olyan bajnokságban, ahol szinte minden a pénzről szól, megmutatják, hogy kevés pénzzel is lehet fantasztikus eredményeket elérni, és az alázat, lelkesedés, csapatszellem a legfontosabbak ebben a játékban. Szerintem a lehető legjobbat tesznek ezzel a futballnak, tisztelem őket érte! Remélem, megnyerik a bajnokságot.
Akkor ajánlok neki egy tükröt és nagyon hamar megfogja találni. Egyébként a kérdésedre a válasz, hogy kit lehetne év közben, Ancelottinak nincs pl csapata, és az ő "atyai gondoskodása" igenis összerázhatja a bagázst és rendbe teheti őket fejben. Amúgy meg Abrahamovic nem azért ad neki időt mert olyan jófej, hanem mert szerintem azon dilemmázik, hogy menthető e még a szezon és ez megér-e sok 10 millió fontot, azért hogy edzőt cseréljen.Bob_Marley írta: de én hiszek benne, hogy Mourinho megtalálja a fertőt és jók lesznek tavaszra.
Kinek a hibája, hogy széthúzás van az öltözőben? Nem az edzőnek kellene kezelnie, motiválnia a csapatot? Hosszútávon lehet sikerekeket elérni, de az mennyivel lesz jobb megoldás, hogy Mou marad és az Ő kedvére elmegy a fél keret és elköltenek rengeteg pénzt majd minimum egy évig épít egy csapatot ami újra oda érhet nemzetközi szintre? Miközben ha elég tökösek váltani, akkor talán megmenthető lett volna ez a szezon, mert tavaly ez a keret símán bajnok tudott lenni. Értem én, hogy szeretik Mou-t, de megbukott és ezt neki is és a vezetőségnek is be kellene látnia. Elég megnézni egy Chelsea meccset, abszolút fogalmatlanság és tanácstalanság.Bob_Marley írta:Szerintem nagyon cinikusan beszélt a játékosairól és egy percig nem tagadta hogy bajban vannak. Mondta, hogy BL sem lesz meg és a Leicester jobb volt. Annyiból azért talán jobb hogy marad, hogy lehet majd újult erővel nekikezdeni adott esetben a következő idénynek. Anno Ferguson se csapták ki mert gyengébbek voltak, a szurkolók is megértik hogy ez van. Én továbbra is annak tulajdonítom be a dolgokat, hogy kőkemény széthúzás lehet az öltözőben. Ha megtalálja a ráksejteket és kiírtja akkor jók lehetnek. A vezetőség szerintem türelmes és ez jó, mert csak így lehet hosszútávon sikert elérni. Ha kiakarták volna rúgni akkor a válogatott szünetnél kellett volna, hogy legalább egy új edző némi-nemű akklimatizálódási időt nyerjen. Nem így tettek innentől már ez úgyis elment, s adott esetben még szezon közben is megtalálhatja a renitens embereket akiket szépen ki kell tenni a partvonalon kívülre. BL-ben az ő szakmai tudása és alapvetően a csapata tehetsége bármire predesztinálhatja a Chelseat. Ami van az tényleg botrány náluk, de én hiszek benne, hogy Mourinho megtalálja a fertőt és jók lesznek tavaszra. Nálam azért Fabregas hozzáállása konkrétan a vérlázító kategória egyébként.
Hát ha a PL árakat nézzük, egymás között, Vardy idősebb ám gólkirály jelenleg, Mahrez csak 24 és nem sok góllal van lemaradva Vardytól, így ha egy árat kéne mondanom, a 2 együtt minimum 40m font.PCsabi írta:Vardy-t és Mahrez-t mennyiért fogják eladni a nyáron? Összesen 1,4 millió fontért vették őket