Ligue 1 - Franciaország
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na, a Német-Hollandot is lefújták utolsó pillanatokban.
Ukránoknál Yarmolenko és Konoplyanka kezdő, remélem maradnak is végig, mert csak a második félidőt tudom nézni sajna..
Ukránoknál Yarmolenko és Konoplyanka kezdő, remélem maradnak is végig, mert csak a második félidőt tudom nézni sajna..
Ma mondták valamelyik Sport adón az egyik híradóban, hogy csak azért is le fogják játszani, nem adják magukat a terrornak, a meccs lejátszása lesz ilyen szimbólumtüntetés-jellegű a pénteki mocsokért.palesz77 írta:Még nem hivatalos, de az összes belga médium szerint biztonsági okokból elmarad a holnapi Belga-Spanyol meccs. A spanyol szövetség egyelőre nem kapott hivatalos infót erről.
Football, bloody hell. /SAF/
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem teljesen érthető, sőt...inkább szükséges is, annak tekintetében, hogy a hírek szerint Belgiumban hatalmas Brüsszelben a lehetséges terroristák száma, és szinte bárki szerezhet katonai fegyvereket nagyon könnyne.
durva... nehogy a clasico is erre a sorsra jusson.

Megerősítve:palesz77 írta:Még nem hivatalos, de az összes belga médium szerint biztonsági okokból elmarad a holnapi Belga-Spanyol meccs. A spanyol szövetség egyelőre nem kapott hivatalos infót erről.
Official: ESP federation now also confirms that the friendly game between BEL and ESP has been cancelled due to safety reasons #fcblive
- palesz77
Még nem hivatalos, de az összes belga médium szerint biztonsági okokból elmarad a holnapi Belga-Spanyol meccs. A spanyol szövetség egyelőre nem kapott hivatalos infót erről.
- palesz77
Nekem tetszett az is!MR. TROMORT777 írta:Hoztam egy újabb érdekességet, az előzőnek ugysem volt valami nagy sikere.![]()
Egészen hihetetlen sztori.![]()
![]()

Ez meg tényleg nagyon komoly, lehet azt a sok milliót okosan is használni..

Hoztam egy újabb érdekességet, az előzőnek ugysem volt valami nagy sikere.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -fuel.html
Mathiue Flamini az Arsenal Flamini-je titokban létrehozott egy biokémiai céget amelynek az volt a célja, hogy olaj helyettesítő anyagot hozzon létre. 7 év után most pedig nagy áttörést értek el ami akár forradalmasíthatja az energia ipart. 7 évig jóformán titkolta mindenki előtt, még a szülei is csak egy éve tudják. Jelenleg több országban összesen 80 embert foglalkoztat a cége. Az általam linkelt interjúban fedi fel.
Egészen hihetetlen sztori.

Még a végén megveszi az Arsenalt és 50 éves koráig ott tolja majd.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -fuel.html
Mathiue Flamini az Arsenal Flamini-je titokban létrehozott egy biokémiai céget amelynek az volt a célja, hogy olaj helyettesítő anyagot hozzon létre. 7 év után most pedig nagy áttörést értek el ami akár forradalmasíthatja az energia ipart. 7 évig jóformán titkolta mindenki előtt, még a szülei is csak egy éve tudják. Jelenleg több országban összesen 80 embert foglalkoztat a cége. Az általam linkelt interjúban fedi fel.
Egészen hihetetlen sztori.

Még a végén megveszi az Arsenalt és 50 éves koráig ott tolja majd.

Dinho azért ezerszer szebben csinálta ezeket.palesz77 írta:Willian tegnapi Dinho idézése.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Normandia
- Director del Fútbol
Kösz Palesz, de összefoglalót már láttam, a meccs egésze érdekelne. Willian csele parádés volt.palesz77 írta:Willian tegnapi Dinho idézése.
Én nem láttam, jó minőségű összefoglalót viszont tudok linkelni.Normandia írta:Milyen volt az Argentin vs Brazil meccs? Valki összefoglalhatná, aki látta.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- palesz77
Willian tegnapi Dinho idézése.
Én nem láttam, jó minőségű összefoglalót viszont tudok linkelni.Normandia írta:Milyen volt az Argentin vs Brazil meccs? Valki összefoglalhatná, aki látta.
- Normandia
- Director del Fútbol
Milyen volt az Argentin vs Brazil meccs? Valki összefoglalhatná, aki látta.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bob nem nézte, mert éppen a hatékony szó miatti büntetését töltötte ismerősei körében.palesz77 írta:Martial gyerek aprobb golpasszt adott elobb.. Bob, te tuti nezed, Pogba adta a keresztlabdat elotte? Csak mert nem volt kicsi az sem.

Kicsit illetlenek is érzem most poénkodni, mert iszonyat, ami Franciaországban zajlik, de ennyit megengedtem magamnak, elnézést érte.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Király..Neymar összerúgott egy játékossal,azóta eléggé biceg...kb 2 perce..
Kedvenc fejpánt természetesen nem maradhatott el
Kedvenc fejpánt természetesen nem maradhatott el

Boccs a dupláért, de teljesen más téma.
Nézem az ARG-BRA meccs kezdőit és nem nagyon értem ezt a Brazíl kezdőt.
A védelemmel még nincs is gond, bár érdekes, hogy Alves kezd Danilo helyett.
Viszont a kp? Elias, Lima Lucas és Luiz Gustavo kezd. Na most Elias 30 éves már és sose volt kiemelkedő. Lima Lucas-ról nem tudok semmit, de 25 évesen még a Santosban tolja,ami elég érdekes. Miközben ott van a padon egy Fernandinho aki símán jó egy City-ben, illetve ott van még egy Oscar, Douglas Costa a padon. De akár még Kaka is lehozná Elias játékát szerintem, szintén Ő is padon van. A csatársor a legszebb, a 35 éves Olivieira-val amikor az elég jó formában lévő Hulk padozik.
Jó mondjuk egy kreatív BMB középpálya ellen lehet elég lesz ez is. Banega-Mascherano-Biglia, parádés meccs lesz ez.
Komolyabban kicsit, kíváncsi vagyok erre a Mori srácra, Evertonban eddig bíztató volt.
Nézem az ARG-BRA meccs kezdőit és nem nagyon értem ezt a Brazíl kezdőt.
A védelemmel még nincs is gond, bár érdekes, hogy Alves kezd Danilo helyett.
Viszont a kp? Elias, Lima Lucas és Luiz Gustavo kezd. Na most Elias 30 éves már és sose volt kiemelkedő. Lima Lucas-ról nem tudok semmit, de 25 évesen még a Santosban tolja,ami elég érdekes. Miközben ott van a padon egy Fernandinho aki símán jó egy City-ben, illetve ott van még egy Oscar, Douglas Costa a padon. De akár még Kaka is lehozná Elias játékát szerintem, szintén Ő is padon van. A csatársor a legszebb, a 35 éves Olivieira-val amikor az elég jó formában lévő Hulk padozik.
Jó mondjuk egy kreatív BMB középpálya ellen lehet elég lesz ez is. Banega-Mascherano-Biglia, parádés meccs lesz ez.
Komolyabban kicsit, kíváncsi vagyok erre a Mori srácra, Evertonban eddig bíztató volt.
Ha már a francia meccsről van szó....
http://index.hu/sport/futball/2015/11/1 ... _robbanas/
http://index.hu/sport/futball/2015/11/1 ... _robbanas/
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Hoztam egy kis érdekességet, nem találtam ennél megfelelőbb topicot hozzá.
Redditen népszerű Ask Me Anything-ket tartani.
A lényege, hogy híres embereket lehet kérdezni egy adott órában bármiről. Érdekes dolgok szoktak kijönni és most az r/soccer-en Graham Hunter volt az alany. Nem hinném, hogy Őt be kellene mutatni ezen az oldalon. Angol tudás szükségeltetik.
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... unter_ama/
Sok féle téma van:
-Kiderül a kedvenc interjú alanya. (Xavi)
-Kifejti arról is a véleményét, hogy egyesek szerint Pep helyett más is képes lett volna történelmet írni.
-Álomcsapata
-Sir Bobby Robson
Nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek.
Redditen népszerű Ask Me Anything-ket tartani.
A lényege, hogy híres embereket lehet kérdezni egy adott órában bármiről. Érdekes dolgok szoktak kijönni és most az r/soccer-en Graham Hunter volt az alany. Nem hinném, hogy Őt be kellene mutatni ezen az oldalon. Angol tudás szükségeltetik.
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... unter_ama/
Sok féle téma van:
-Kiderül a kedvenc interjú alanya. (Xavi)
-Kifejti arról is a véleményét, hogy egyesek szerint Pep helyett más is képes lett volna történelmet írni.
-Álomcsapata
-Sir Bobby Robson
Nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Érdekességként beteszem, mert szerintem is például a PL rengeteget változott és amúgy hány és hány spanyol játékos játszik ott:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... bokat.html
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... bokat.html

-
- Jugador del Barça
palesz77 írta:Az Ukranok nagyon remelem, hogy kijutnak az EB-re, azt a Konoplyanka-Yarmolenko duot en nezni akarom.. Eszmeletlen miket muvel most is a Real ellen Konoplyanka, Spanyolok ellen meg lathatta mindenki, hogy ketten egyutt mire kepesek. Szoval en teljes erobol drukkolni fogok nekik, kellenek nekem az EB-re!!
Ha kijön nekik a lépés ,akkor én akár az első 8-ban is el tudnám őket képzelni. Sőt !
Az EB egyik meglepetését tőlük illetve a lengyelektől várom. Ez a két gárda nagyon meglepheti a mezőnyt.
Jól nyomja az öreg
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk a szlovénok ellen lehet is esélyük kijutni.palesz77 írta:Az Ukranok nagyon remelem, hogy kijutnak az EB-re, azt a Konoplyanka-Yarmolenko duot en nezni akarom.. Eszmeletlen miket muvel most is a Real ellen Konoplyanka, Spanyolok ellen meg lathatta mindenki, hogy ketten egyutt mire kepesek. Szoval en teljes erobol drukkolni fogok nekik, kellenek nekem az EB-re!!
Nálam nem kérdés, hogy a franciáknak és a spanyoloknak fogok szorítani, szurkolni meg a mieinkért.

- palesz77
Az Ukranok nagyon remelem, hogy kijutnak az EB-re, azt a Konoplyanka-Yarmolenko duot en nezni akarom.. Eszmeletlen miket muvel most is a Real ellen Konoplyanka, Spanyolok ellen meg lathatta mindenki, hogy ketten egyutt mire kepesek. Szoval en teljes erobol drukkolni fogok nekik, kellenek nekem az EB-re!! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor megfogsz csömörleni és meg is öregszel.visca el barca írta:ez már inkább ilyen kínomban örülés![]()
már arra várok 5 éve vhogy vmi arab fickó betoljon egy rakás pénzt