Csak munkát akar Rodgers-nekpalesz77 írta:Ez az ember nem normális..

Csak munkát akar Rodgers-nekpalesz77 írta:Ez az ember nem normális..
Épp azért szurkolok, hogy ne rúgják ki,jussanak tovább ,fussanak össze velünk, és daráljuk be őketDr.Dre írta:Hogy lehet egy Mourinho-nak szurkolni? Eleve el se jutnak addig,hogy összekerüljenek velünkMessiNeymarSuarez írta:Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.
Szeretném ha Mou még maradna egy kicsit, és összekerüljünk a BL-ben, van miért visszavágnunk, irónikus lenne ha pont ellenünk kiesés után küldenék el
Közben ott a hatalmas Coutinho egyenlítés![]()
Remélem kikapnak, és pakolhat is a meccs után. Szpesöl ván...
Persze, ezzel egyetértek én is. Ha visszatér Henderson, és lesz Benteke, akkor javulhat ez még többet. Én az éppen mostani pillanatról beszélek, szerintem szörnyű a meccs..MR. TROMORT777 írta:Én bírom Rodgers-t, de ahogy év elején alatta játszottak ezek a játékosok ahhoz képest ez már bőven valami.Két jó passz nem volt, előre ívelt labdák és annyi. Most viszont bátor lapos passzok, jó letámadás. Már-már kezd focira hasonlítani.
Hogy lehet egy Mourinho-nak szurkolni? Eleve el se jutnak addig,hogy összekerüljenek velünkMessiNeymarSuarez írta:Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.
Szeretném ha Mou még maradna egy kicsit, és összekerüljünk a BL-ben, van miért visszavágnunk, irónikus lenne ha pont ellenünk kiesés után küldenék el
Közben ott a hatalmas Coutinho egyenlítés
Én bírom Rodgers-t, de ahogy év elején alatta játszottak ezek a játékosok ahhoz képest ez már bőven valami.palesz77 írta:Pool nem olyan rossz, de a támadó harmadban ők sem ennek sokra. A Gijon-Granada meccset jobban élveztem - viccen kívül -, komolyabb egyéni teljesítmények voltak ott, és sokszor szebb megoldások. Nem nyűgöz le a meccs, maradjunk annyiban..
Nem minden csapat esik vissza, de ez Mou-ra nagyon jellemző. Agyon hajszolja a játékosait és ilyenkor szokott váltani. Az, hogy tavaly minden PL meccst végig tolatott egy 34 éves Terry-vel az sokat elmond. Nem csoda, hogy most azt sem tudják, hol vannak. Bár ez már a mélységek mélysége. Jó példa Hazard is. Cr-hez meg Messihez hasonlítgatta, most meg egy labdát nem tud átvenni szegény.Nero. írta:Mai nap után elgondolkodtam hogy tegyem e Cityt meg a Unitedet holnap. Amúgy még nem hiszem hogy elküldenék Mourinhot. Pár meccses győzelmi széria és már mindenki el is felejti ezt a mélyrepülést.
Amúgy mennyire benne van a fociba, hogy egy egy jó szezon után mennyire vissza esik egy csapat, lásd Juve vagy Chelsea, mi meg vezetjük a tabellát de azért pattogunk mert nem a kedvenceink játszanak.
Csupán azért, mert akkor nem lenne edzője annak a csapatnak.defender3 írta:http://www.marca.com/en/2015/10/27/en/f ... 45144.html
Marca arról ír, hogy ha Mourinho el lesz küldve 50 milliós végkielégítése lehet. Nem tudom mennyi valóságalapja van. Ilyenkor gondolkozok el, hogy ilyen csapatoknál miért nincs bent a szerződésben, hogy mondjuk legalább 5 fordulón keresztül 10-nél rosszabb a csapat akkor nem kap végkielégítést.
UramistenMR. TROMORT777 írta:Megfejtettem.![]()
Ez a cikk csak arról szól eredetileg, hogy más nagy nevekhez képest mennyit fut Özil. Tehát, hogy csak nem lusta(Johnny Giles kritizálta az Olympiakos meccs után), ha annyit fut mint Ramires vagy Barkley.
Csak az Arsenalban jobb statja van Ramsey-nak (11.23) és Mikel Arteta-nak (10.69) egyébként.
Van egy NSO-nál is aljább külföldi sport búlvár oldal, gondolom ők tévesen vették át, NSO pedig már onnan vette át tévesen.
Megfejtettem.PCsabi írta: EA Sports-ról azt gondoltam, hogy legalább megbízható...