Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
MR. TROMORT777

2015.10.31. 15:21:07

palesz77 írta:Ez az ember nem normális.. =D>
Csak munkát akar Rodgers-nek :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.31. 15:18:48

Ez az ember nem normális.. =D>
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.31. 14:46:21

Dr.Dre írta:
MessiNeymarSuarez írta:Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.
Szeretném ha Mou még maradna egy kicsit, és összekerüljünk a BL-ben, van miért visszavágnunk, irónikus lenne ha pont ellenünk kiesés után küldenék el :lol:

Közben ott a hatalmas Coutinho egyenlítés :shock:
Hogy lehet egy Mourinho-nak szurkolni? Eleve el se jutnak addig,hogy összekerüljenek velünk :lol:
Remélem kikapnak, és pakolhat is a meccs után. Szpesöl ván...
Épp azért szurkolok, hogy ne rúgják ki,jussanak tovább ,fussanak össze velünk, és daráljuk be őket :mrgreen:

Elismerem Mourinhot,mert a legjobbak egyike, de hihetlenül arrogáns és bunkó tud lenni rengetegszer...A Barcelona iránti utálatára meg remélem rápakolunk mégegy lapáttal és kiejtjük őket :lol:

Szpesül ván? Inkább Szpesül fájv :lol: :lol:
palesz77

2015.10.31. 14:42:52

MR. TROMORT777 írta:Én bírom Rodgers-t, de ahogy év elején alatta játszottak ezek a játékosok ahhoz képest ez már bőven valami. :D Két jó passz nem volt, előre ívelt labdák és annyi. Most viszont bátor lapos passzok, jó letámadás. Már-már kezd focira hasonlítani.
Persze, ezzel egyetértek én is. Ha visszatér Henderson, és lesz Benteke, akkor javulhat ez még többet. Én az éppen mostani pillanatról beszélek, szerintem szörnyű a meccs.. :D És lehet tippelni mikor halt meg a streamem.. :roll: Aki nem látta volna hozzám hasonlóan: Coutinho =D>
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.31. 14:37:19

Coutinho kell! Kedvenc nem Barcás játékosom, és egy Neymar-Coutinho duó azért nagyot szólna. 8)
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.10.31. 14:35:49

MessiNeymarSuarez írta:Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.
Szeretném ha Mou még maradna egy kicsit, és összekerüljünk a BL-ben, van miért visszavágnunk, irónikus lenne ha pont ellenünk kiesés után küldenék el :lol:

Hogy lehet egy Mourinho-nak szurkolni? Eleve el se jutnak addig,hogy összekerüljenek velünk :lol:
Remélem kikapnak, és pakolhat is a meccs után. Szpesöl ván...
Kép

Titi - The Legend!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.31. 14:34:15

Én életemben először szurkolok Mourinhonak és a Chelsea-nek.

MR. TROMORT777

2015.10.31. 14:32:38

palesz77 írta:Pool nem olyan rossz, de a támadó harmadban ők sem ennek sokra. A Gijon-Granada meccset jobban élveztem - viccen kívül -, komolyabb egyéni teljesítmények voltak ott, és sokszor szebb megoldások. Nem nyűgöz le a meccs, maradjunk annyiban.. :D
Én bírom Rodgers-t, de ahogy év elején alatta játszottak ezek a játékosok ahhoz képest ez már bőven valami. :D Két jó passz nem volt, előre ívelt labdák és annyi. Most viszont bátor lapos passzok, jó letámadás. Már-már kezd focira hasonlítani. Ha lenne valaki a boxban akinek érdemes beadni, feltenni neki a labdákat, magasan és laposan akkor jobb lenne ez. Van fejlődés, ez a lényeg. Ez a Chelsea meg hiába vezet, botrányos. Szóval még ebből a meccsből is lehet bármi.

Szerk: éééééés ott a góóól! Coutinho, na ez gyönyörű játk volt! 8)
palesz77

2015.10.31. 14:25:05

Pool nem olyan rossz, de a támadó harmadban ők sem ennek sokra. A Gijon-Granada meccset jobban élveztem - viccen kívül -, komolyabb egyéni teljesítmények voltak ott, és sokszor szebb megoldások. Nem nyűgöz le a meccs, maradjunk annyiban.. :D
MR. TROMORT777

2015.10.31. 14:14:04

Nemrég kezdtem el nézni a meccset, de szépen adogat a Pool. Istenem ez a csapat egy Hendersonnal, Sturridge-al és Bentekével büntetne! Benteke pedig szerintem félidőben beáll, szóva no para. Majd Ő megmenti. Így igazi küzépcsatár nélkül nehéz. Nagy kár Ings-ért is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 13:48:29

Én bajban vagyok, mert a Poolt szeretem, de a Chelsea talán a legspanyolabb angol csapat és Mourinhot pedig nagyon jó edzőnek tartom. Viszont mint a grafikon is mutatja ez a projekt sajnos a végét járja, de ma egy igazságos iksz és akkor az úgy mindkét oldalra megfelelő.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.10.31. 13:41:03

Na, egy 5 perc múlva kezdődik a rangadó, 2 óra múlva José lehet már megy bőröndöt pakolni. :D Drukkolok a Poolnak nagyon, de nem tudom mire lesznek elegek, Lallana vagy Firmino lesz a középcsatár, Henderson még mindig nincs.. Nem túl beton sajna. De csak behúzzák, stílusos lenne, ha ez lenne Klopp első győzelme a bajnokságban. :D A kezdők amúgy:

Chelsea: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Ramires; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Liverpool: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Lallana, Coutinho, Firmino

link
PCsabi
aka Game90

2015.10.30. 19:08:49

Chelsea report - How officials are always at fault in paranoid world of Jose Mourinho:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MR. TROMORT777

2015.10.30. 14:48:13

A napokban egyre több hír jelent meg, hogy már keresik Mourinho utódját, ha nem nyer a Pool ellen a hétvégén. A fogadó irodáknál Brandon Rodgers a legesélyesebb, hogy átvegye a posztot.
Elég erősen hápog, de azért nem is annyra elvetemült. Abramovics Simeone-t akarná, de ő év közben nem elérhető, de lehet nyáron se lesz az. Így évközben pedig elég limitáltak a lehetőségek.
Továbbá Rodgers-t anno még Mourinho hívta a Chelsea-hez ifi edzőnek, majd később a tartalékok edzője lett. Szóval jól ismeri a klubbot. Én hiszem, hogy Ő egy nagyon jó edző, szurkolok Neki.

Megnézném azt a forgatókönyvet, hogy Klopp edzőt buktat a hétvégén egy győzelemmel és azáltal kikaparja a gesztenyét Rodgers-nek. :twisted: :twisted:
PCsabi
aka Game90

2015.10.28. 17:48:43

Azért tegnap gyönyörűen kiestünk a Ligakupából... :oops: :mrgreen:

Megint kezdünk fogyni...:
Walcott (calf) & Ox (hamstring) expected to miss 3 games. Early indication TW slightly worse but both set to be out for #Swans #Bayern #THFC.

Chelsea:
- 1 win in August.
- 1 win in September.
- 1 win in October.
The Consistent One.
Richmond82
Jugador del Barça

2015.10.28. 11:34:55

Ez csak tipikus Jo5é ....
3. évet legtöbb esetben ki sem húzta , ahol meg igen onnan kirakták....
Egyszerűen kiégeti a csapatait. Igaz az első 2 évben kihoz mindent belőlük, de aztán mélyrepülés.
Illetve nem szerencsés a Juvével hasonlítgatni őket, mert a torinóiak komoly játékerőt veszítettek Pirlo , Tévez , Vidal elvesztésével míg a Chelsea-re ez nem igaz.
MR. TROMORT777

2015.10.28. 02:11:49

Nero. írta:Mai nap után elgondolkodtam hogy tegyem e Cityt meg a Unitedet holnap. Amúgy még nem hiszem hogy elküldenék Mourinhot. Pár meccses győzelmi széria és már mindenki el is felejti ezt a mélyrepülést.
Amúgy mennyire benne van a fociba, hogy egy egy jó szezon után mennyire vissza esik egy csapat, lásd Juve vagy Chelsea, mi meg vezetjük a tabellát de azért pattogunk mert nem a kedvenceink játszanak.
Nem minden csapat esik vissza, de ez Mou-ra nagyon jellemző. Agyon hajszolja a játékosait és ilyenkor szokott váltani. Az, hogy tavaly minden PL meccst végig tolatott egy 34 éves Terry-vel az sokat elmond. Nem csoda, hogy most azt sem tudják, hol vannak. Bár ez már a mélységek mélysége. Jó példa Hazard is. Cr-hez meg Messihez hasonlítgatta, most meg egy labdát nem tud átvenni szegény.

Nem hinném, hogy olyan biztos lenne alatta a kispad. Nagyon mélyen vannak. Az esélye az lehet, hogy nincs nagyon jobb edző a piacon így szezon közben. Bár Ancelotti elérhető és már Ő is pedzegette a visszatérést.

Következő fordulóban a Pool látogat hozzájuk és szerintem benne lehet egy edző buktatás. Több helyen is megjelent, hogy a Pool ellen ha nem nyer akkor ennyi volt. A Poolban most nagyon ég a bizonyítási vágy és Klopp munkája meccsről meccsre látszik. Ha éppenséggel nem is játszanak jól a küzdésük sokat mondó. Remélem Klopp első PL győzelmével bevégzi Mou sorsát. Mekkora lenne. [-o< :mrgreen:
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.28. 01:43:48

Mai nap után elgondolkodtam hogy tegyem e Cityt meg a Unitedet holnap. Amúgy még nem hiszem hogy elküldenék Mourinhot. Pár meccses győzelmi széria és már mindenki el is felejti ezt a mélyrepülést.
Amúgy mennyire benne van a fociba, hogy egy egy jó szezon után mennyire vissza esik egy csapat, lásd Juve vagy Chelsea, mi meg vezetjük a tabellát de azért pattogunk mert nem a kedvenceink játszanak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.27. 23:27:43

defender3 írta:http://www.marca.com/en/2015/10/27/en/f ... 45144.html

Marca arról ír, hogy ha Mourinho el lesz küldve 50 milliós végkielégítése lehet. Nem tudom mennyi valóságalapja van. Ilyenkor gondolkozok el, hogy ilyen csapatoknál miért nincs bent a szerződésben, hogy mondjuk legalább 5 fordulón keresztül 10-nél rosszabb a csapat akkor nem kap végkielégítést.
Csupán azért, mert akkor nem lenne edzője annak a csapatnak. :)
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.27. 14:30:49

http://www.marca.com/en/2015/10/27/en/f ... 45144.html

Marca arról ír, hogy ha Mourinho el lesz küldve 50 milliós végkielégítése lehet. Nem tudom mennyi valóságalapja van. Ilyenkor gondolkozok el, hogy ilyen csapatoknál miért nincs bent a szerződésben, hogy mondjuk legalább 5 fordulón keresztül 10-nél rosszabb a csapat akkor nem kap végkielégítést.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.26. 07:11:56

Párhuzamosan ment, némi tolódással a mi meccsünk és a Pool meccs. Az első félidőt kín volt nézni szinte. Benteke gyönyörű gólját éppen láttam. Gondoltam megvan Klopp első győzelme, ez nagyot lendíthet a csapaton. Az egyenlítő gólt valami brutális védelmi hiba előzte meg. A később kiállított gyerek közelében nem volt 5 méteren belül senki. Nem is értem, hogy egy rögzített helyzetnél, hogy lehet ekkora védekezési hibát elkövetni.
Kloppnak rengeteg dolga lesz ennél a csapatnál, de az is biztos meg kell erősíteni a csapatot pár minőségi játékossal, mert így nyomában sem lesz a csapat a PL élmezőnyének.
PCsabi
aka Game90

2015.10.23. 22:49:00

Kép
MR. TROMORT777

2015.10.17. 15:48:17

Klopp bemutatkozott és hozott egy clean sheetet idegenben a Spurs ellen, nem rossz.
A letámadás jól működött a mérközés egyes szakaszaiban, de azért szokni kell még. Sok kommunikációs hiba volt a védelemben, főleg Skrtel-nél, de Sakho és Clyne nagyon jól tolta. Nálam a meccs embere Mignolet, volt pár bravúrja. A második félidőre látáványsoan feljavult a Pool és Can is látszott, hogy érti a taktikát. Jó lesz Klopp alatt. Milner hozta a szokásos melót, de második sárga lappal ki lehetett volna szórni. Elől Sturridge, Benteke és Ings hiányában Origi melózott, de sokat nem tudott nyújtani. Bár párszor jól tartotta meg. Coutinho is vérszegény volt, bár nem volt nagyon játszótársa. Pozitív még Lallana, szét hajtotta magát, elől hátul ment mint a bolond. Volt egy veszélyes eladott labdája, de azon kívül az egyik legjobb volt. Védekezést össze lehet rakni, és a középpálya is lehet egész jó, de a támadósort össze kell kovácsolni. Sturridge hiányzott mint egy falat kenyér. Ibe meg kár, hogy nem kapott több percet, volt benne lendület.
Kezdésnek ez több mint jó volt!
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 21:44:17

MR. TROMORT777 írta:Megfejtettem. :D
Ez a cikk csak arról szól eredetileg, hogy más nagy nevekhez képest mennyit fut Özil. Tehát, hogy csak nem lusta(Johnny Giles kritizálta az Olympiakos meccs után), ha annyit fut mint Ramires vagy Barkley.
Csak az Arsenalban jobb statja van Ramsey-nak (11.23) és Mikel Arteta-nak (10.69) egyébként.

Van egy NSO-nál is aljább külföldi sport búlvár oldal, gondolom ők tévesen vették át, NSO pedig már onnan vette át tévesen.
Uramisten #-o

De köszi, így már érthető :)
MR. TROMORT777

2015.10.15. 21:18:00

PCsabi írta: EA Sports-ról azt gondoltam, hogy legalább megbízható...
Megfejtettem. :D
Ez a cikk csak arról szól eredetileg, hogy más nagy nevekhez képest mennyit fut Özil. Tehát, hogy csak nem lusta(Johnny Giles kritizálta az Olympiakos meccs után), ha annyit fut mint Ramires vagy Barkley.
Csak az Arsenalban jobb statja van Ramsey-nak (11.23) és Mikel Arteta-nak (10.69) egyébként.

Van egy NSO-nál is aljább külföldi sport búlvár oldal, gondolom ők tévesen vették át, NSO pedig már onnan vette át tévesen.
Válasz küldése