17. Az év legjobb mérkőzése
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Azért tettem a Barcelona 4:1 Arsenalra, mert az a meccs a továbbjutást döntötte el. Izgalmas volt,változatos.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Capitá del Barça
Barca-Real 5-0

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Nálam ha eredményileg nézném a Barca-Almeria 8-0 lenne az év meccse magasan. De a Reált kiütni,megalázni 5-0ra,ezt az a meccs sem múlta felül. Szóval Barca-Real 5-0ra +1.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- elprat
- Capitá del Barça
Mivel meg lettem kötözve és fenyegetve, muszáj volt a Barca "B"- Milanra szavaznom:P
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Az én szavazatommal fel jött a második helyre,úgyhogy van még remény.Perrero írta: ..ki a másik 2 delikvens aki a Barca Milanra tett![]()
és miért csak ennyi
![]()
![]()
![]()
![]()
A második hely meglesz,feltéve hogy mindenki szavaz aki ott volt.
És jó helyre szavaz,ugye elvtársak?!

- barcamessi
- Jugador del Barça
Mint Barcás, egyértelmű hogy a Madrid elleni 5:0
Viszont ha semleges, szimplán futballt kedvelő szurkolóként nézem akkor nálam a Ghána-Uruguay VB-negyeddöntő volt a tavalyi év legjobb, de mindenféleképpen legizgalmasabb és legdrámaibb mérkőzése

Viszont ha semleges, szimplán futballt kedvelő szurkolóként nézem akkor nálam a Ghána-Uruguay VB-negyeddöntő volt a tavalyi év legjobb, de mindenféleképpen legizgalmasabb és legdrámaibb mérkőzése

V I S C A E L B A R C A
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát igen igen, Classico nálam is ami "ki verte" a biztosítékot!
De az Arsenal elleni se volt éppen piti futball!
De a rangadó megnyerése kiemelkedő volt, de idénről még belevettem volna az Espanyol elleni jó meccsünket is!
A városi riválist legyőzni szintén hatalmas dicsőség, ráadásul idegenben!
De az Arsenal elleni se volt éppen piti futball!
De a rangadó megnyerése kiemelkedő volt, de idénről még belevettem volna az Espanyol elleni jó meccsünket is!
A városi riválist legyőzni szintén hatalmas dicsőség, ráadásul idegenben!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem volt kérdéses, hogy mire szavazok. A Madridot mindig jó legyőzni, de hogy 5-el, és ahogy, az fenomenális érzés volt, és soha nem felejtem el! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Kardi
- Capitá del Barça
Számomra az El Clasico volt magasan az év legjobb meccse, az a játék amit ott mutattunk és amivel ott megaláztuk a Real Madridot az nem volt semmi, azok a sarkazós passzok és amikor már a kommentátor is ollézott mindent elmond! 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem is kérdés, hogy az El Clasicó. No comment...
-
- Eurobarca Staff
Szerinted melyik volt a 2010-es év legjobb mérkőzése?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank