Áthoztam ide a PL topikból.
Alcantara írta:Ma olyat láttam, amit csak angol pályákon lehet.
Liverpool-Swansey: Shellwey a 'pool volt játékosa az ellenfél színeiben iszonyat nagy gólt akaszt az Anfielden a 'poolnak. A gól után felteszi a kezét, elnézést kér a szurkolóktól. Vastaps kísérte a gesztusát a bekapott gólt követően.
Erről David Villa jutott az eszembe.

Már mástól is olvastam ezt a "Villa hogy merészelt ünnepelni" dolgot, bezzeg XY meg elszégyelli magát, legalábbis nem örül ilyen helyzetben.
Először is nem értem, hogy ha Te is azzal kezded, hogy ilyet csak angol pályákon lehet látni, ergo nem jellemző a játékosok többségére, akkor Villa miért szemét azért, mert ő sem így viselkedett? Szép dolog, amikor valakitől ilyen látni, mint Shellwey-től, de pont attól különleges, hogy nem mindenki ilyen, és ezzel nincs semmi baj.
Villa esetét nézve pedig szerintem elmondható, hogy semmi felháborító nem volt abban, ahogy reagált a góljára. Bizonyítani akart egy olyan csapat ellen, ahol egyértelműen csak másodhegedűsnek számított. Középcsatár posztot ígértek neki, aztán kitolták szélre, és ha lehetett választani, hogy megcsinálhatja egyedül, vagy passzolhat Messinek, akkor inkább az utóbbi volt ajánlott, ez látszott. Ezek után teljesen normális szerintem, hogy bizonyítani akar és ha sikerül, akkor nem kér elnézést érte. Ha már meg akarjuk ítélni, akkor én inkább az itt mutatott mentalitása alapján tenném, azt figyelembe véve pedig egy szó nem lehet rá, mert amikor játszott, akkor megtette, ami tőle telt.